Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Dimitris_P έγραψε:Έχω το tv box της cote στην άκρη μιας και έχω περάσει το app στην τηλεόραση.

Μπορώ να βάλω το boxάκι στους γονείς μου ή τσεκάρουν την IP να είναι από τον συνδεδεμένο σου λογαριασμό;

Μπορείς
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#877171 Έχω την συνδρομή της cote tv στο τηλεφωνο που είναι στο όνομά μου στο πατρικό μου, στο σπίτι μου την έχω σαν εφαρμογή στην LG και το boxaki το χρησιμοποιώ στο χωριό συνήθως.
Οπότε παίζει από παντού δεν έχει θέμα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#877177 Ωραία ευχαριστώ. Ζητάει αραιά και πού επιβεβαίωση όπως το netflix ή δεν υπάρχει θέμα;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Giuseppe Busso έγραψε:

Εικόνα

Στο δελτίο ειδήσεων στις 12 το μεσημέρι, την ώρα δηλαδή που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η μαζικότερη διαδήλωση των πολλών τελευταίων χρόνων στο κέντρο της Αθήνας, η είδηση παρουσιάστηκε 37 ολόκληρα λεπτά μετά την έναρξη του δελτίου, συνοπτικά και χωρίς ούτε μια εικόνα από το Σύνταγμα.

Στα επόμενα δελτία ειδήσεων της ημέρας και ενώ πολλές χιλιάδες πολίτες στο κέντρο της Αθήνας, σε γειτονιές της πόλης, σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό απαίτησαν δικαίωση για τα 57 θύματα των Τεμπών με μαζικό παρόν στις ειρηνικές διαδηλώσεις, η ιεραρχία του τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ «έπνιξε» τη φωνή τους μεταφέροντας διεκπεραιωτικά την είδηση που δεν μπορούσε πλέον να αγνοηθεί.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#881361 Κάτσε λίγο να μας ενημερώσει το γνωστό παρεάκι ότι αυτά δεν γίνονται και στην Ελλάδα έχουμε ελευθερία του τύπου και έκφρασης και πως τα ΜΜΕ δεν ελέγχονται πλήρως από την κυβέρνηση.

Άργησε κιόλας... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#881365 Σταμάτα να ψάχνεσαι, δεν θα αλλάξει κάτι. Τη ζαχαρένια σου χαλάς. Ο κόσμος αυτός υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει εις τον αιώνα των αιώνων. Όχι μόνο μέσα στο φόρουμ. Στο καφενείο, στη γειτονιά, στην ίδια δουλειά κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#881513 Έχουν βγει κάτι promo για 2μηνες δωρεάν mubi (σαν το cinobo πρέπει να είναι, αλλά δεν είδα να έχει ελληνικούς υπότιτλους) και vodafone tv

https://www.lagonika.gr/prosfores/mubi- ... -hmeres-1/

https://www.lagonika.gr/prosfores/dwrea ... klabenith/
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#900302 Έχει ξεκινήσει η σειρά Ριφιφί στο Cosmote TV. Αν και 11 χρονών τότε το θυμάμαι αρκετά καθαρά, το έπαιζε πολλές ημέρες η τηλεόραση. Η σειρά μέχρι στιγμής δείχνει καλογυρισμένη.

4 Γενάρη έρχεται και η νέα σειρά "Η Μεγάλη Χίμαιρα" στην ΕΡΤ (από 1/1 στο ερτφλιξ) . Έχει τόσες πολλές ερωτικές σκηνές που δεν σ'αφήνουν σε ησυχία και η πρωταγωνίστρια είναι :inlove: Πέρα απ'αυτό είναι εξίσου καλογυρισμένη σειρά εποχής.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#900744 Μόνο εγώ έχω απηυδήσει και αηδιάσει από αυτό το πετσόκομμα ονομάτων που μας έχουν αραδιάσει τελευταία;
πχ Gio Kay, Fu Jitsu και τ'@@ μας κουνιούνται

Καλά δεν θα πω για τις υποψήφιες συμμετοχές γιουροβίζιον

Δεν τα παρακολουθώ αλλά τα μαθαίνω επειδή η :inlove: δουλεύει στον τομέα των media
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Μόνο εγώ έχω απηυδήσει και αηδιάσει από αυτό το πετσόκομμα ονομάτων που μας έχουν αραδιάσει τελευταία;
πχ Gio Kay, Fu Jitsu και τ'@@ μας κουνιούνται

Καλά δεν θα πω για τις υποψήφιες συμμετοχές γιουροβίζιον

Δεν τα παρακολουθώ αλλά τα μαθαίνω επειδή η :inlove: δουλεύει στον τομέα των media

Δεν εισαι του καλλιτεχνικού. :(
Noοτροπία,read a book!!

You got me?