Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:
George_Prix έγραψε:Εκτος απο το διαστημοπλοιο που ειχε για 8 χρονια, να συμπληρωσω και τους μετριους ομοσταβλους στην εξισωση.

Ενώ ο Τσέκο, ο Ρικ (με τον οποίο ήταν στα ίσα) και ο Άλμπον είναι η κρεμ ντε λα κρεμ.

Με βαζεις κι επαναλαμβανομαι Κορτο μου...

Το ποιντ ειναι οτι ο Μαξ εριχνε μισο-ενα δευτερολεπτο στους μετριους Τσεκο/Αλμπον ενω ο Λουης εριχνε 1 δεκατο στον μετριο Μποττας κι ενιοτε εχανε απο τον καλουτσικο Ροζμπεργκ. Βεβαια σε καποιους δε λενε τιποτα οι συγκεκριμενοι αριθμοι και απλα μετρανε κατσαρολια. Αυτοι οι καποιοι ειναι που πεσανε απο τα συννεφα απο τη σφαλιαρα του Φονεα στο Λουη, ενω εγω εγινα ο πρωτος σασταλεγα-κιας του κοζμου :shifty:

Οσο για το Ρικ, μιλας για τους πρωτους αγωνες που τα πραγματα ηταν καπου στα ισια. Τοτε που ο ενας ηταν στα ντουζενια του κι ο αλλος ρουκυ. Αλλα σε καθε επομενο αγωνα ηταν πασιφανες οτι ο Μαξ ανεβαζε λεβελ κι επισης συνεχισε να ανεβαζει λεβελ στα προσεχη χρονια (στα οποια ο Ρικ κατερρευσε). Ασε που για τη συγκεκριμενη κοντρα μιλησε ο Δοκτορας ο Μαρκος που διαβαζε τις τηλεμετριες των 2 οδηγων. Αποφασισε οτι ΤΟΝ ΜΑΞ ΘΕΛΟΥΜΕ κι επισης αποφασισε οτι λιγο μας νοιαζει αν θα μεινει ο Ρικ, κανοντας του μια αστεια προσφορα :s_wink
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#881157 Μπαινουν οι βασεις σιγα σιγα :lol:

Τζόνι Χέρμπερτ: «Νομίζω ότι αν ο Λιούις Χάμιλτον κερδίσει το πρωτάθλημα φέτος, θα ήταν το τέλειο σενάριο».

"Νομίζω ότι αν η Ferrari κέρδιζε το πρωτάθλημα θα ήταν υπέροχο για το άθλημα, αλλά νομίζω ότι για μένα θα ήταν καλό να δω τη McLaren να κερδίζει ξανά."

"Όπως η Ferrari, υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ επιτυχημένοι για πολλά, πολλά χρόνια, αλλά δεν το έχουμε δει πρόσφατα, λίγο σαν τη Ferrari."

https://x.com/FormulaDirecta/status/1882329793309376883
Άβαταρ μέλους
By mousatos
George_Prix έγραψε:Οσο για το Ρικ, μιλας για τους πρωτους αγωνες που τα πραγματα ηταν καπου στα ισια. Τοτε που ο ενας ηταν στα ντουζενια του κι ο αλλος ρουκυ.

Ε μα , τα αυτονόητα ....

George_Prix έγραψε: ενω ο Λουης εριχνε 1 δεκατο στον μετριο Μποττας κι ενιοτε εχανε απο τον καλουτσικο Ροζμπεργκ.

Ο ροζ ήταν καλύτερος από τον Σούμι όσο έτρεχαν μαζί , δεν το πήρε τυχαία το 1 πρωταθληματάκι. Εκεί άρχισαν να αποκαλύπτονται οι βοήθειες που είχε στη ferrari όπου έτρεχαν συνέχεια 3 μονοθέσια και σέταραν τέλεια τις ρυθμίσεις για την πάρτη του. έριχνε πακτωλό χρημάτων η ferrari σε δοκιμές.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#881187 Περιμένουν πολλοί στη γωνία την αποτυχία Λούη στη Ferrari για να πουν "εγώ σας τα λεγα",δεν περιμένω να κενταει,ούτε το 8ο εξ ουρανού,ούτε όμως να είναι χώμα όπως στην τελευταία χρονια στη μερκ,όπου εκανε διεκπαιρωτικη σαιζόν,με μέτριο μονοθέσιο,με προτεραιότητα της ομάδας στον εταιρο οδηγό της.

Θα έχει όμως φάση πως θα είναι τα συναισθήματα εκείνων των κόκκινων οπαδών που στη μοντζα σήκωναν πανο crybaby για τον Λούη...όταν θα παίρνει την πρώτη του νίκη με το αλογάκι. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Sijune21 έγραψε:Περιμένουν πολλοί στη γωνία την αποτυχία Λούη στη Ferrari για να πουν "εγώ σας τα λεγα",δεν περιμένω να κενταει,ούτε το 8ο εξ ουρανού,ούτε όμως να είναι χώμα όπως στην τελευταία χρονια στη μερκ,όπου εκανε διεκπαιρωτικη σαιζόν,με μέτριο μονοθέσιο,με προτεραιότητα της ομάδας στον εταιρο οδηγό της.

Θα έχει όμως φάση πως θα είναι τα συναισθήματα εκείνων των κόκκινων οπαδών που στη μοντζα σήκωναν πανο crybaby για τον Λούη...όταν θα παίρνει την πρώτη του νίκη με το αλογάκι. :shifty:

Τουλάχιστον για αρχή δε θα κερδίσει ο Λούης στη Μονζα χαχαχα

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#881196 Με τον Αλεζί να μην έχει παρτίδες, και όλα καλά θα πάνε. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#881235 Θεωρώ δύσκολο να πετύχει ο Λούης εκεί που απέτυχαν οδηγοί όπως ο φετελ,ο λολονσο,αλλά πάντα υπάρχει μια κρυφή ελπίδα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#881242 Μην τα μπερδευεις. Ο Αλονσο ηταν ανωτερος οδηγικα απο τα χρεπια που οδηγουσε, ενω ο Φεττελ κατωτερος των περιστασεων. Δες ξανα τα ρεζιλικια του 2018 και θα καταλαβεις

Δες το και σε φωτο να το εμπεδωσεις
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#881271 Έχουν βγει στην επιφάνεια οι λεπτομέρειες της πρότασης που έκανε η Φερράρι στο Λούη.

Διαβάζω ότι αν και η Μερσέντες του προσέφερε 100 εκατ, απέρριψε την αντιπρόταση γιατί δεν ήθελε το board να δώσει στο Λούη ambassadorial role.

Η Ferrari αν και έδωσε λιγότερα από 100 εκατ, του έδωσε ambassadorial role και επένδυσε $446 εκατ στα foundations του όπως το Mission44 που εξηγεί γιατί η Angela ήταν εκεί.

Μόλις υπέγραψε ο Λούης, το μάρκετ καπ της Φερράρι λόγω αύξησης της μετοχής αυξήθηκε κατά 10%, δηλαδή $10 δις!

Not bad…

< >
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#881273 Αυτό με το ρόλο του πρεσβευτή της μάρκας, δεν το πολυκατάλαβα και ποτέ μου. Κατανοώ ότι κάποιοι αθλητές έχουν συνδέσει άρρηκτα το όνομα τους και τις επιτυχίες τους με μία μάρκα, αλλά τι ROI έχει αφού ο αθλητής αποσυρθεί και απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να ζήσει επιτέλους μία «φυσιολογική ζωή»?

Υποθέτω ο Rossi ήταν (ή είναι ακόμα) πρεσβευτής της Yamaha αλλά μετά την αποχώρηση από το άθλημα, ο άνθρωπος κάνει την γκαύλα του, τρέχει με αμάξια πλέον, έχει ομάδα με Ducati στα GP, έχει το ράντσο του, τα προσωπικά του μηχανάκια όταν πάει πίστα είναι Yamaha, αλλά μέχρι εκεί

Προσωπικά, είμαι υπέρ του να αλλάζει κάποιος ομάδα όταν τα έχει κερδίσει όλα με την προηγούμενη, ασχέτως αν υπάρξουν και χρονιές που τις βαφτίζεις αποτυχημένες. Γούσταρα όταν το έκανε ο Rossi, μου αρέσει πολύ που το δοκίμασε και ο Marquez, το έκανε και ο Alonso παλιότερα όταν έφυγε από τη Renault, δίνει άλλο ενδιαφέρον
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#881276 ROI για ποιον? Εαυτόν ή εταιρία?

Ως ambassador έχουν έσοδα από τα δικαιώματα σε κάθε δραστηριότητα ή merchandise.

Επίσης βοηθάει πολύ την εικόνα της εταιρίας προς τα έξω.

< >
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
BARHonda έγραψε:Αυτό με το ρόλο του πρεσβευτή της μάρκας, δεν το πολυκατάλαβα και ποτέ μου. Κατανοώ ότι κάποιοι αθλητές έχουν συνδέσει άρρηκτα το όνομα τους και τις επιτυχίες τους με μία μάρκα, αλλά τι ROI έχει αφού ο αθλητής αποσυρθεί και απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να ζήσει επιτέλους μία «φυσιολογική ζωή»?

Ρώτα τον air MJ. :s_cool