Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
PaNick67 έγραψε:Καλά η κόρη νεαρή είναι το skateboard την τραβάει, εσύ γιατί κάνεις σανίδα;
Με το πλάι περπατάς, κάβουρας είσαι; :iconcool:

Πάρε εκεί πέρα σκι να carvαρεις σαν άνθρωπος
:lol: :lol:
Πες τα να μην τα λέω εγώ ...σκι ρε ...τι snowboard και μλκιες

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#881120 Ήρθε η ώρα Σάββατο πρωί πετάμε για 8 υπέροχες μέρες Αυστρία

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
#881128 Ορθοπεδικός είναι ρε, σιγά μην πάει για σκι. Snowboard πέφτεις σε εμβρυϊκή στάση, σκι καρφώνεται το ένα στο έδαφος και γυρνάνε γόνατα, λεκάνες, τα πάντα.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
bujinkan έγραψε:Ήρθε η ώρα Σάββατο πρωί πετάμε για 8 υπέροχες μέρες Αυστρία

< >

Άσε μας ρε νέος στον πόνο μας, που για να μπορέσω να φύγω αύριο για μονοήμερη στα Καλάβρυτα έπρεπε να κάνω ταχυδακτυλουργικά.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Χρήστος Λάππας έγραψε:
bujinkan έγραψε:Ήρθε η ώρα Σάββατο πρωί πετάμε για 8 υπέροχες μέρες Αυστρία

< >

Άσε μας ρε νέος στον πόνο μας, που για να μπορέσω να φύγω αύριο για μονοήμερη στα Καλάβρυτα έπρεπε να κάνω ταχυδακτυλουργικά.
Ρε μη ζηλεύεις αφού εμείς για τα apres πάμε

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Χρήστος Λάππας έγραψε::lol:

(Φέρε μου μια κούπα)
Μικρή η μεγάλη ?

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bujinkan έγραψε:
PaNick67 έγραψε:Καλά η κόρη νεαρή είναι το skateboard την τραβάει, εσύ γιατί κάνεις σανίδα;
Με το πλάι περπατάς, κάβουρας είσαι; :iconcool:

Πάρε εκεί πέρα σκι να carvαρεις σαν άνθρωπος
:lol: :lol:
Πες τα να μην τα λέω εγώ ...σκι ρε ...τι snowboard και μλκιες
Τι, θα την αφήσω μόνη της, στα βουνά και τα λαγκάδια με όλους τους μαντραχαλάδες; (καλά πιο πολύ για αυτούς ανησυχώ αλλά έτσι λέμε) Να μην έχει πατρική στήριξη και παρέα; Βασικά να είμαι κοντά να την χαίρομαι και να την καμαρώνω. Η σύγυγος ας μας βλέπει με τα κυάλια ενώ κάνει ηλιοθεραπεία στο σαλέ.
Όσο προλάβω δηλαδή γιατί σε 1-2 χρόνια θα θέλει να πάει με φίλες/φίλους και όχι με γονείς. Να σιγουρέψουμε ότι έμαθε 5 πράματα μην πάνε και κάνουν χαζομάρες.
Μια χαρά καρβάρεις και με το σανίδι (αν ξέρεις βέβαια).
Και δεν κουβαλάς 4 πράματα (2 πέδιλα και 2 μπαστούνια), μόνο ένα. Και έχεις τα χέρια ελεύθερα να βγάζεις σέλφι.
Για τι κάβουρες λες, βγάζεις τη σανίδα και περπατάς σαν άνθρωπος, όταν βγάλεις τα σκί έχεις τη μπότα και περπατάς σαν χεσμένος. :lol:
Chris έγραψε:....Snowboard πέφτεις σε εμβρυϊκή στάση, σκι καρφώνεται το ένα στο έδαφος και γυρνάνε γόνατα, λεκάνες, τα πάντα.
Αυτή είναι η βασική ιδέα που με έκανε αν και είχα ψιλομάθει σκι να το εγκαταλείψω και πρόσφατα άρχισα να τείνω υπέρ της σανίδας. Όχι ότι δεν γίνονται σοβαρότατες κακώσεις και με σανίδα αλλά νομίζω η αποκατάσταση είναι πιο καλή, πιο σύντομη και πιο σίγουρη. Και είπαμε αγοράζω εσω-βράκα/πανοπλία, δεν πάω ξεβράκωτος. Και δεν σκοπεύω να κάνω άλματα και ασκήσεις πάρκου, απλά να κάνω ομαλά εσάκια, τελεία.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#882282 Πραγαμτοποιηθηκε και τελειωσε αλλα ενα ταξιδι στις αλπεις,ωραιο και κυριως χωρις παρατραγουδα ( τραυματισμους κλπ)
Διαλεχθηκε ενα snow sure χιονοδρομικο κεντρο με το χωριο στα 1700 μετρα το obertauern και παρολα αυτα ξυπννησαμε τριτη πρωι και εβρεχε εως το μεσημερι ακαταπαυστα :lipsealed: (κλιματικη αλλαγη γαρ)
Ευτυχως απο τις 2 το μεσημερι το γυρισε σε χιονοπτωση η οποια κρατησε μεχρι τη νυχτα και μας χαρισε 15 20 ποντους φρεσκο χιονι
Το κλου της εκδρομης στο τελεταιο κλιπ του βιντεο που ο ηλιας πειθει τον νικηφορο να πανε δεξια απο ενα λιφτ που κατεληγε σε ενα κοκκινο λουκι μη πατημενο απο ρατρακ και με πινακιδες που σε προειδοποιουσαν οτι πας με δικη σου ευθυνη, Ενα λουκι πλατους το πολυ 10 μετρα στο οποιο δεν μπορεις να πεις α οκ ειναι δυσκολο θα το κατεβω με πολλες μεγαλες στροφες. Εγω πηγα απο αριστερα μια μαυρη και απο κατω θαυμαζα τον φιλο μου που χαροπαλευε να την κατεβει. Μετα μας ελεγε οτι ηταν και ενα αλλο ζευγαρι που η γυναικα φωναζε και εβριζε τον αντρα της που την πηγε απο εκει και που σιγουρα θα τον χωριζε μετα απο αυτο που περασε :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=aAD8EXZ1dYc
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#882285 Ο Νικηφόρος έχει κάνει τάμα να ξυριστεί όταν σταματήσουν οι σεισμοί;

Σε κάποια στιγμή ακούγεται ο Αχιλλέας να παραπονιέται "σκι θα κάνουμε;" :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: Τα ύστερα του κόσμου!

Sknipper φαντάσου τον εαυτό σου σε αυτή την φάση.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε κάποια στιγμή ακούγεται ο Αχιλλέας να παραπονιέται "σκι θα κάνουμε;" :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: Τα ύστερα του κόσμου!

Sknipper φαντάσου τον εαυτό σου σε αυτή την φάση.

Ε μα

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#883175 Πραγματοποιήθηκε σήμερα επιδρομή Καλάβρυτα, πατέρας και κόρη για snowboard. 9:15 φτάσαμε και καθότι καθημερινή μια χαρά, μέσα σε λίγα λεπτά κανονίστηκαν εισιτήρια, δάσκαλος, ενοικίαση. Όλα πήγαν καλά και καταφέραμε να κατηφορίζουμε την πιστούλα των αρχαρίων χωρίς πολλές κουτρουβάλες. Η κόρη το καταχάρηκε, μου είπε αυτό ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων (που είχε πριν λίγες μέρες) και όλα καλά (κι ας βγήκε γκολ). Εγώ Duracell, έπρεπε να οδηγήσω και 2,5 ώρες μετά ενώ αυτή κοιμόταν στο αυτοκίνητο.
Φέτος έχει μπει καμπίνα Αχιλλέας για να σε πάει στο πάνω μέρος κι από εκεί 6πλές καρέκλες Στύγα για τέρμα Θεού στα 2340 στο τηλεσκόπιο και αρχή πίστας (όχι για μένα, απλά για τη θέα πήγα).
Ο καιρός μέχρι τις 12 φανταστικός μετά λίγο σκοτείνιασε και στα ψηλά είχε σύννεφα δηλαδή ομίχλη. Το τηλεσκόπιο τη μια στιγμή το έβγαζα φωτογραφίες την άλλη το έχασα.
Γενικά μου άρεσε πολύ το χιονοδρομικό Καλαβρύτων, δεν ξέρω πόσο υστερεί σε μέγεθος αλλά το βρήκα πιο εύχρηστο από του Παρνασσού και πιο βολικό για αρχάριους (πίστα, όλα κοντά).
Αν όλα πάνε καλά θα ξαναπάμε Παρασκευή ή Σάββατο για να τελειοποιήσουμε την τεχνική μας!
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#883180 Καιρού επιτρέποντος, καλύτερα είναι η καθημερινή. Σαββατοκύριακο η φάση είναι κουτσοί στραβοι στον άγιο Παντελεημονα.

Λογικα τωρα είσαι και για το κάτω πιατάκι, την Δάφνη. Μπορείς να το αφήσεις και πριν πάρει την ανηφόρα. Οπότε είσαι σε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόλυτα ήπια ευθεία, ιδανική για να εξασκηθείτε