PaNick67 έγραψε:Καλά η κόρη νεαρή είναι το skateboard την τραβάει, εσύ γιατί κάνεις σανίδα;Πες τα να μην τα λέω εγώ ...σκι ρε ...τι snowboard και μλκιες
Με το πλάι περπατάς, κάβουρας είσαι;![]()
Πάρε εκεί πέρα σκι να carvαρεις σαν άνθρωπος
![]()

< >
PaNick67 έγραψε:Καλά η κόρη νεαρή είναι το skateboard την τραβάει, εσύ γιατί κάνεις σανίδα;Πες τα να μην τα λέω εγώ ...σκι ρε ...τι snowboard και μλκιες
![]()

bujinkan έγραψε:Ήρθε η ώρα Σάββατο πρωί πετάμε για 8 υπέροχες μέρες Αυστρία
< >
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ρε μη ζηλεύεις αφού εμείς για τα apres πάμεbujinkan έγραψε:Ήρθε η ώρα Σάββατο πρωί πετάμε για 8 υπέροχες μέρες Αυστρία
< >
Άσε μας ρε νέος στον πόνο μας, που για να μπορέσω να φύγω αύριο για μονοήμερη στα Καλάβρυτα έπρεπε να κάνω ταχυδακτυλουργικά.

Χρήστος Λάππας έγραψε::lol:Μικρή η μεγάλη ?
(Φέρε μου μια κούπα)
bujinkan έγραψε:Τι, θα την αφήσω μόνη της, στα βουνά και τα λαγκάδια με όλους τους μαντραχαλάδες; (καλά πιο πολύ για αυτούς ανησυχώ αλλά έτσι λέμε) Να μην έχει πατρική στήριξη και παρέα; Βασικά να είμαι κοντά να την χαίρομαι και να την καμαρώνω. Η σύγυγος ας μας βλέπει με τα κυάλια ενώ κάνει ηλιοθεραπεία στο σαλέ.PaNick67 έγραψε:Καλά η κόρη νεαρή είναι το skateboard την τραβάει, εσύ γιατί κάνεις σανίδα;Πες τα να μην τα λέω εγώ ...σκι ρε ...τι snowboard και μλκιες
![]()
Chris έγραψε:....Snowboard πέφτεις σε εμβρυϊκή στάση, σκι καρφώνεται το ένα στο έδαφος και γυρνάνε γόνατα, λεκάνες, τα πάντα.Αυτή είναι η βασική ιδέα που με έκανε αν και είχα ψιλομάθει σκι να το εγκαταλείψω και πρόσφατα άρχισα να τείνω υπέρ της σανίδας. Όχι ότι δεν γίνονται σοβαρότατες κακώσεις και με σανίδα αλλά νομίζω η αποκατάσταση είναι πιο καλή, πιο σύντομη και πιο σίγουρη. Και είπαμε αγοράζω εσω-βράκα/πανοπλία, δεν πάω ξεβράκωτος. Και δεν σκοπεύω να κάνω άλματα και ασκήσεις πάρκου, απλά να κάνω ομαλά εσάκια, τελεία.
bujinkan έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε::lol:Μικρή η μεγάλη ?
(Φέρε μου μια κούπα)
< >
(κλιματικη αλλαγη γαρ)
Τα ύστερα του κόσμου!Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε κάποια στιγμή ακούγεται ο Αχιλλέας να παραπονιέται "σκι θα κάνουμε;"![]()
![]()
![]()
Τα ύστερα του κόσμου!
Sknipper φαντάσου τον εαυτό σου σε αυτή την φάση.

Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
https://i.postimg.cc/wBQLbZMc/813966[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]