Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#881100 Μαξαρος παρακαλω
Φετος ειπαμε θα εχουμε νεο πρωταθλητη. Προς Ριππερ μερια.

Για το 2026 φημες λενε οτι η Μερκ παλι βρηκε κατι μαγικο. Αλλα μην προτρεχουμε.

Στα του θεματος ο Λουης θα πρεπει να προσαρμοστει.
Θα οδηγησει 1η φορα μοτερ κατι διαφορετικο απο μερσεντες.
Θα εχει νεο μηχανικο μετα απο τοσα χρονια με τον Μπονο.
Γενικα θα ειναι μια πολυ μεγαλη προκληση.

Ο Λεκλερ ξαφνικα αυτες τις 2 ημερες (ναι ηταν και αυτος στο Φιορανο κυριοι) επαιξε τρελο κομπαρσιλικι.
Άβαταρ μέλους
By pik.
Geo f1 έγραψε:Filming day ηταν με το μονοθεσιο του 2023.
Ο Λουης δλδ εβγαλε συμπερασματα κιολας?
Πςςς. Το 2023 παντως η Μερκ βγηκε 2η και η Φερραρι 3η.

Παμε στο 6,30 τον πηχη pik. Δεν εχω θεμα. Στρωμα θα εχει απο κατω :shifty:

Προφανώς δεν έβγαλε αλλά ειχε μια πρώτη αίσθηση και την μετέφερα

Τα υπολοιπα τα αφήνω σε εσένα που ξέρεις Φ1 πιο πολύ μια και μένεις στην φορμουλομανα Αθήνα με την ιστορία το πρεστίζ και το δισκοπότηρο της γνώσης

Χαχαχα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
pik. έγραψε:Τα υπολοιπα τα αφήνω σε εσένα που ξέρεις Φ1 πιο πολύ μια και μένεις στην φορμουλομανα Αθήνα με την ιστορία το πρεστίζ και το δισκοπότηρο της γνώσης

Καλα το κομπλεξ σου με το Μαξ, το ξερουμε απο που προκυπτει. Αυτο το νεο φρουτο, το κομπλεξ με την Αθηνα, να το κοιταξεις με κανεναν ειδικο (οπως συμβουλευεις εσυ τον Γκεο για να λυσει τα "προβληματα" του) :s_tongue

Nikos! έγραψε:Φέτος επίσης θα δεις Μαξάκο να τον ζορίζει ο Λούης και ο Predestinato στα ίσια και κάπου να χάνει τη ψυχραιμία του.

Ο Μαξ τον εχει γραμμενο στα @@ του τον Λουη. Τον κερδισε με χειροτερο μονοθεσιο και δεν εχει απωθημενα. Ασε που ο Μαξ δε χανει την ψυχραιμια του με συγκεκριμενους οδηγους, τη χανει γενικα με οποιον τον περναει :shifty:

Κατα τα αλλα εχετε μπερδευτει οι περισσοτεροι εδω μεσα. Η μεγαλη μαχη του Λουη ειναι με το Λεκλερκ με το ιδιο μονοθεσιο. Και να κερδισει το Μαξ (λογω πολυ καλυτερου μονοθεσιου γιατι με λιγο καλυτερο ξερουμε ολοι οτι ΧΑΝΕΙ απο το Μαξαρο), θα ψαχνει λαγουμι να κρυφτει αν χασει απο το Μονεγασκο με το ιδιο μονοθεσιο :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Ειπαμε τετοιο φαρδος να εχεις τοσα χρονια μονοθεσιο που ο Μαξ ειχε μονο το 2022+2023 ειναι πολυ μεγαλο.

Εκτος απο το διαστημοπλοιο που ειχε για 8 χρονια, να συμπληρωσω και τους μετριους ομοσταβλους στην εξισωση. Και μια και πιασαμε τις εξισωσεις και τα μαθηματικα, να πω οτι με μια "απλη μεθοδο των τριων" βγαζουμε το εξης αποτελεσμα:
Αν ειχε σαν ομοσταβλο το Φονεα τοσα χρονια, αντι για 7 κατσαρολια θα ειχε 2.7 κουπες (του εσπρεσσο).

Κρατιεμαι, κρατιεμαι, κρατιεμαι, αλλα οταν ξεχειλιζει ο κουβας με περιττωματα εδω και τοσες μερες, κατι πρεπει να πω κι εγω ο καψερος :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#881115 O Geo είναι ψηλό παιδί ευθυτενές που μπορεί να αντεπεξέλθει μόνο του να απαντήσει

Τα υπόλοιπα σε παρακαλώ μην καταστρέφεις το τοπικό
Μην μαλώνετε εσύ και ο άλλος με τους εαυτούς σας

Δεν σας φταίμε

Αλλά έχεις δίκιο , εγώ φταίω που μπήκα να γράψω

Arrivederci στο τέλος του χρόνου
Άβαταρ μέλους
By mousatos
George_Prix έγραψε:θα ψαχνει λαγουμι να κρυφτει αν χασει απο το Μονεγασκο με το ιδιο μονοθεσιο :rtfm:

Μα ο Μονεγάσκος ημίθεος είναι λιιιιγο καλύτερος ή έστω ισοδύναμος .
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
pik. έγραψε:O Geo είναι ψηλό παιδί ευθυτενές που μπορεί να αντεπεξέλθει μόνο του να απαντήσει

Τα υπόλοιπα σε παρακαλώ μην καταστρέφεις το τοπικό
Μην μαλώνετε εσύ και ο άλλος με τους εαυτούς σας

Δεν σας φταίμε

Αλλά έχεις δίκιο , εγώ φταίω που μπήκα να γράψω

Arrivederci στο τέλος του χρόνου

Δεν υπερασπιστηκα τον Γκεο. Απλα σαν Αθηναιος που ζω στη Θεσσαλονικη εδω και 34 χρονια, εχω παρει οβερντοουζ απο κομπλεξ και πλεον ξεχειλιζει το ποτηρι με την παραμικρη σταγονα κομπλεξ :help:

Το τοπικο το καταστρεφω γιατι τσουζουν οι αληθειες που λεω? Εγω αισθανομαι οτι το καταστρεφεις εσυ, επειδη θεωρω εντελως ανουσια τα ποστακια σου :s_yes

Ισως να ειναι καλυτερα να ερθεις στο τελος του χρονου και να πεις κατι. Γιατι περσι μας ελεγες ολη τη χρονια ποσο λιγος ειναι ο Ρασσελ και ποσο τεραστιος ειναι ο Λουης και στο τελος του χρονου εκανες γαργαρα και δεν ειπες ουτε λεξη για το αποτελεσμα της μεταξυ τους κοντρας :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:
George_Prix έγραψε:θα ψαχνει λαγουμι να κρυφτει αν χασει απο το Μονεγασκο με το ιδιο μονοθεσιο :rtfm:

Μα ο Μονεγάσκος ημίθεος είναι λιιιιγο καλύτερος ή έστω ισοδύναμος .

Αυτο θα το δουμε στο τελος της συνυπαρξης τους σαν ομοσταβλοι. Προσωπικα πιστευω οτι ο Λουης ειναι λιγο καλυτερος :inlove:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#881126 Εγώ δεν θα πόνταρα στο 2026. Πότε η Ferrari σχεδίασε από το μηδέν το καλύτερο μονοθέσιο; Ούτε το πρόσφατο 2022 τελικά. Το φαβορί για αυτό θα είναι πλέον οι πράσινοι.

Οπότε θα πόνταρα για φέτος. Γιατί και οι παπάγιες είναι λίγο ικανοί να τρέχουν μόνοι τους και να χάσουν (όπως λίγο πολύ έγινε και φέτος). Ένα κλικ πιο γρήγορη Ferrari και πολλά κλικ πιο καλοστημένη, αποφυγή αγώνων τύπου Καναδάς '24 και Charles-Lewis σοβαροί, πιστεύω έχουμε πολύ καλές πιθανότητες (με την ελπίδα ότι η Red Bull θα συνεχίσει όπως το δεύτερο μισό του 2024).

Όσο για το Lewis-Fernando που γράφτηκε πιο πάνω, νομίζω όλα φάνηκαν από την πρώτη πρώτη κιόλας στροφή που έστριψαν μαζί :rtfm:

Lewis Hamilton καλώς ήρθες στην ομάδα της καρδιάς σου! :s_roses
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#881127 +1 στον Σπαρτικλ. Τωρα που ειναι πολυ κοντα κι εχει το μομεντουμ (με βαση αυτα που ειδαμε περσι) την εχω πιο ικανη για τιτλο τη Σκουντερια. Βεβαια δε βαζω και το χερι μου στη φωτια, αλλα αυτη την αισθηση εχω :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:+1 στον Σπαρτικλ. Τωρα που ειναι πολυ κοντα κι εχει το μομεντουμ (με βαση αυτα που ειδαμε περσι) την εχω πιο ικανη για τιτλο τη Σκουντερια. Βεβαια δε βαζω και το χερι μου στη φωτια, αλλα αυτη την αισθηση εχω :s_dunno

Καλή η αίσθηση που έχεις, αλλά το θέμα είναι ότι υπάρχει περιορισμός το 26 στα wind tunnel tests όποτε κάποιες ομάδες ίσως θυσιασουν το 25

Why Ferrari thinks F1's wind tunnel rules could be "game-changer" for 2026 https://www.motorsport.com/f1/news/why- ... /10672079/

Επίσης η Ferrari είναι η πρώτη που ξεκίνησε το σχεδιασμό του νέου μοτέρ οπότε ίσως έχει ένα μικρό edge.

Δε νομίζω ότι το focus λοιπόν είναι το 25.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#881147 Τα πάντα ρει. Όλα κυλάνε, όλα είναι φλου αλλά εμείς μπορούμε και βγάζουμε συμπεράσματα. Αποφασίζουμε ποιο αυτοκίνητο ή ποιος οδηγός είναι καλύτερος χρησιμοποιώντας όποια χαρακτηριστικά ή όποιες πίστες, καιρούς, καταστάσεις μας βολεύουνε, απαξιώνοντας λάστιχα, ρυθμίσεις και τόσα άλλα που ούτε ξέρουμε ούτε μπορούμε αν εκτιμήσουμε και υποστηρίζουμε τις απόψεις μας με πάθος και αυτοθυσία.
Μας γουστάρω πολύ! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
George_Prix έγραψε:Εκτος απο το διαστημοπλοιο που ειχε για 8 χρονια, να συμπληρωσω και τους μετριους ομοσταβλους στην εξισωση.

Ενώ ο Τσέκο, ο Ρικ (με τον οποίο ήταν στα ίσα) και ο Άλμπον είναι η κρεμ ντε λα κρεμ.