Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mousatos έγραψε:Αν έχεις πάθει κάτι χονδρό δεν υπάρχει περίπτωση να μη νιώσεις τη σουβλιά. Άλλο αν είσαι μπούφος και το παραβλέψεις.
Αν νιώσεις τη σουβλιά κάνε το ΗΚΓ μήπως και δείξει κάτι επιβεβαιωτικό. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρέπει να σε ψάξει κάποιος που να ξέρει και με τα σωστά μέσα και το συντομότερο.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#881684 Έχω τώρα για 2 μήνες περίπου το Garmin Fenix 7 Pro solar sapphire (ουφ τεράστια ονομασία). Τα επιπλέον στοιχεία που μου δίνει για body battery, training readiness, recovery, ύπνο, HRV τα βρίσκω πολύ χρήσιμα. Είναι πλέον πολύ πιο εύκολο να παρακολοθώ την πρόοδό μου αλλά και να αποφασίζω πότε να πιέσω και πότε να κρατηθώ και να μην ασκηθώ ή να κάνω κάτι πιο ήρεμο. Βλέπω ότι και βελτιώνομαι και πιο ξεκούραστος είμαι. Και πιο ασφαλής αποφεύγοντας καταπόνηση και τραυματισμούς.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#883858 Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πόσο φως (ηλιακή ενέργεια) καταγράφει ο μετρητής του ρολογιού σε λιακάδα. Μέχρι στιμγής πάντως, λόγω κρύου το ρολόι είμαι κρυμμένο κάτω από μανίκια και γάντια και δεν έχει δείξει σχεδόν τίποτα. Περιμένοντας την άνοιξη! :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
kostis20 έγραψε:Βρίσκω στο skroutz το Galaxy Watch Ultra 390euro.Τι λέτε?

4 μερες αυτονομια λεει, δηλαδη οι εξης 3.
Βαλε και λιγο σκαλισμα που θα του κανεις, πεσαμε στις 2 μερες.

Παρε ενα Γκαρμιν να εχεις το κεφαλι σου ησυχο για καμποσες μερες :s_wink
Άβαταρ μέλους
By dimik
kostis20 έγραψε:Υπάρχει Garmin σε αυτα τα χρήματα?
Δε με πειράζει τόσο η αυτονομία ,αν σκεφτεις το apple watch κρατάει μια μερα οριακά.
Ναι το Instict 2 στα 250 ευρώ.

https://www.garmincyprus.com/product/instinct-2/

Το θέμα είναι σε τι δίνεις προτεραιότητα σε μπαταρία και μετρήσεις υγείας ή στο smart του πράγματος.

Όχι οτι του λείπουν πολλές smart λειτουργίες, τα βασικά τα κάνει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
kostis20 έγραψε:Υπάρχει Garmin σε αυτα τα χρήματα?
Δε με πειράζει τόσο η αυτονομία ,αν σκεφτεις το apple watch κρατάει μια μερα οριακά.

Αν δεν εχεις φρικαρει εντελως με τη 1 μερα αυτονομιας του Μηλου, εχεις πολλες επιλογες.

Εγω που δεν αντεχα με τιποτα την καθημερινη φορτιση, πηγα σε Γκαρμιν. Και αν πας σε Γκαρμιν δυσκολα βαζεις κατι αλλο στο χερι σου ξανα!

Αυτο που προτεινε ο Ντιμικ προφανως ειναι καλο για τα λεφτα του, αλλα μοιαζει ασχημο στα ματια μου. Αν μπορεις να ανεβασεις λιγο το μπατζετ ριξε μια ματια και στο Garmin Venu 3S 41mm

https://www.skroutz.gr/s/46237663/Garmi ... -Band.html

Κουκλι, τσεκ
Ικανοποιητικη διαρκεια μπαταριας, τσεκ
Τηλεφωνικες κλησεις μεσω ρολογιου, τσεκ
Περασμα ολες τις πιστωτικες/χρεωστικες σου στο Garmin Pay, τσεκ
Λοιπα καλουδια κι αισθητηρες, τσεκ
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#886540 Δεν εχω εγω το apple .Η συζυγος.
Ενδιαφέρον το Garmin,αλλά εχω κακιστες εμπειρίες απο την αντιπροσωπεια.Ειχα πάρει πριν 3 με 4 χρόνια ενα στη γυναίκα και χαλασε δύο φορές.Μεχρι να το αλλάξουν μας επρηξαν...
Άβαταρ μέλους
By dimik
kostis20 έγραψε:Δεν εχω εγω το apple .Η συζυγος.
Ενδιαφέρον το Garmin,αλλά εχω κακιστες εμπειρίες απο την αντιπροσωπεια.Ειχα πάρει πριν 3 με 4 χρόνια ενα στη γυναίκα και χαλασε δύο φορές.Μεχρι να το αλλάξουν μας επρηξαν...
https://www.amazon.es/Garmin-EPIX-Multideporte-Superiores-frecuencia/dp/B09M49ZC8R/ref=mp_s_a_1_1?crid=ONHTZA1IHN68&dib=eyJ2IjoiMSJ9.VUbkGciGY5xLhsEUBrPC-Lxsn0X3Y9w9Q_yxvyu_CEml1exy2gmOPTpPqFRITZmFVBi7h6RbE1bStrHA-IMUhuBpnL3QAgXrUqG-I54zQWLt9bjzSvbE-TjJ7N4GUZdTMp1yCRv_ssGUx2IwFn3LHvtrLLPTKS85tKeLpR8esFgTcLoGZH-4y0U0j3wuEtDWP6eXVabuKOxSaB78BJKyCg.GIkBvMNmOefci08NM5rluEtE4Ock5-5RIAeJbP_j2r4&dib_tag=se&keywords=epix+2&qid=1742894318&sprefix=Epix+2%2Caps%2C181&sr=8-1

Epix 2 κάτω από 500 με εγγύηση amazon

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
dimik έγραψε:
https://www.amazon.es/Garmin-EPIX-Multideporte-Superiores-frecuencia/dp/B09M49ZC8R/ref=mp_s_a_1_1?crid=ONHTZA1IHN68&dib=eyJ2IjoiMSJ9.VUbkGciGY5xLhsEUBrPC-Lxsn0X3Y9w9Q_yxvyu_CEml1exy2gmOPTpPqFRITZmFVBi7h6RbE1bStrHA-IMUhuBpnL3QAgXrUqG-I54zQWLt9bjzSvbE-TjJ7N4GUZdTMp1yCRv_ssGUx2IwFn3LHvtrLLPTKS85tKeLpR8esFgTcLoGZH-4y0U0j3wuEtDWP6eXVabuKOxSaB78BJKyCg.GIkBvMNmOefci08NM5rluEtE4Ock5-5RIAeJbP_j2r4&dib_tag=se&keywords=epix+2&qid=1742894318&sprefix=Epix+2%2Caps%2C181&sr=8-1

< >
Αυτό είναι το σκέτο, δεν είναι το PRO, δεν θεωρώ την τιμή ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
By dimik
sknipper έγραψε:
dimik έγραψε:

< >
Αυτό είναι το σκέτο, δεν είναι το PRO, δεν θεωρώ την τιμή ευκαιρία.
Δεν έχουν τέτοιες διάφορες που να δικαιολογούν τα +200 ευρώ στην τιμή.

< >