Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By pik.
#880775 Non esiste questo momento che stiamo vivendo

Il mito , Lewis ,oggi si è unito con la leggenda ,la Ferrari

Un momento storico
Brividi , straordinarie emozioni.

Oggi amo la F1
Amo la Ferrari

Sono un tifoso
Amen
Forza Ferrari
Forza Lewis
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#880787 Μόνο τυχαία δεν πρέπει να ήταν η ενδυματική επιλογή του Sir Lewis

Michael Schumacher & Lewis Hamilton on their first day at Fiorano as Ferrari drivers.

Εικόνα

Ξεκάθαρη η αναφορά του Sir στην πρώτη μέρα του GOAT στο Fiorano το μακρινό 1996. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By edmond
#880799 Καλώς τον γκεάκο :shifty:
Σε καθιστώ υπεύθυνο για την πρωινή μας ενημέρωση και τα τεκταινόμενα εντός και πέριξ του Maranello. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
gto250swb έγραψε:Το κουστούμι θα μετασχηματιστεί σε άμφιο όπως στο Νeο στο Μάτριξ. Ζούμε στιγμές 96.

Με το παλτό όμως τι θα γίνει;

Τσιφτη
Ελπίζω όχι στικη
Άβαταρ μέλους
By mousatos
EDDIE_147 έγραψε:Με το παλτό όμως τι θα γίνει;

:s_biggrin :s_laughat

Η ferrari απλά επέλεξε το Νο2 και το Νο3 του mousatou .
Αν δεν μπορέσει και μ'αυτούς να πάρει το κατασκευαστών, κλάφτα Χαράλαμπε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
edmond έγραψε:Καλώς τον γκεάκο :shifty:
Σε καθιστώ υπεύθυνο για την πρωινή μας ενημέρωση και τα τεκταινόμενα εντός και πέριξ του Maranello. :s_roses

:shifty:

Καλα αρχισαμε
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#880841 Η εμφάνιση του Λούις μου θυμίζει κάτι μεταξύ
- πένθος για τα χαμένα μου νιάτα, δες που κατάντησα τώρα στα σαράντα να μαθαίνω ιταλικά και να φοράω κόκκινα
- Είχα κάτι μαύρα, δεν θα τα ξαναφορέσω, ευκαιρία είναι πριν το γυρίσω στα κόκκινα
- Matrix, I am the one (ξέχασε το γυαλί)
- Men in black, Εγώ είμαι ο κρυφός εξωγήινος (ξέχασε το γυαλί)
- Όπως Schumacher, δεν ήρθα εδώ για πλάκα, I mean business
- Κάτσε να μας πάρει σοβαρά ο Νονός μη βρεθώ με κανένα ψάρι στο στόμα και τσιμεντένια μποτάκια στο βυθό της Αδριατικής...
- Σαν νεκροθάφτης, θα τους θάψω όλους
- Κόμης Δράκουλας, Ιταλικά μοδιστράκια θα δουλέψετε σκληρά για να πάρω το 8ο και το 9ο κοκ, θα σας ρουφήξω το αίμα, δε θα μείνει ρουθούνι
- ή απλά διάβολε στην Ιταλία είμαστε, Φεράρι οδηγάμε, εκπροσωπούμε μια μεγάλη ιδέα, δεν κυκλοφορούμε σαν λέτσοι, εδώ ντυνόμαστε όμορφα και κυριλέ. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By gto250swb
EDDIE_147 έγραψε:
gto250swb έγραψε:Το κουστούμι θα μετασχηματιστεί σε άμφιο όπως στο Νeο στο Μάτριξ. Ζούμε στιγμές 96.

Με το παλτό όμως τι θα γίνει;

Τσιφτη
Ελπίζω όχι στικη

Στη Μόντσα θα έχει ζέστη. Λοιπόν εγώ παρακαλάω να μην βγάλει το εργοστάσιο ( γιατί για εργοστάσιο μιλάμε όχι κάνα γκαράζ) καμία F2002 ή 2004 και κλαίνε όλοι ότι έχει κοκκαλακια νυχτερίδας λαγοποδαρα κλπ. Θέλω απλά ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο μια 310Β που είχε και ο Κάιζερ στα νιάτα του να πάει να αφήσει και κάνα εντελβάις στην οικία των Σουμάχερ μετά το 8ο. Να πάθουν πριαπισμο 200μμυρια κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#880855 Ας μην βιαζομαστε.
Το πρωτο ζητουμενο ειναι να επιβληθει του Τσαρλς.
Ο Λουης ερχεται στην Φερραρι μετα απο μια ηττα στο σπιτακι του την Μερσεντες απο τον αλλο μικρο φονεα.
Ναι οκ αλλου επικρατησε αλλα συνολικα δεν το λες νικη.

Οποτε με αυτα τα δεδομενα, σε ενα αγνωστο περιβαλλον και με εναν παλιο που τον περιμενει πως και πως για να αποδειξει οτι ειναι ο Νουμερο Uno της ομαδας, δεν τα βλεπω πολυ αισιοδοξα τα πραγματα.
Τωρα που ακομα δεν εχει πατησει πιστα και ειμαστε στις χαιρετουρες ολοι ειναι μεσα στα μελια.
Υπομονη :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#880862 Μπορώ να ελπίζω ότι φέτος θα γίνει χαμός. Μεταξύ Λούις-Σάρλς αλλά και μεταξύ των οδηγών της Mercedes, της Redbull και μικρής αδελφής, της Alpine, Haas. Για την Aston Martin δεν ανησυχώ. Αλλά και μεταξύ όλων αυτών μεταξύ τους. Με τόσους νέους σε κάθε αγώνα σκοτωμός/εκατόμβες αλλά και θέαμα με ακραίες τσαμπουκαλοπροσπεράσεις που μερικές φορές θα ολοκληρώνονται. Σε κάθε αγώνα διαφορετικούς 1ο-2ο-3ο. :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
sknipper έγραψε:Μπορώ να ελπίζω ότι φέτος θα γίνει χαμός. Μεταξύ Λούις-Σάρλς αλλά και μεταξύ των οδηγών της Mercedes, της Redbull και μικρής αδελφής, της Alpine, Haas. Για την Aston Martin δεν ανησυχώ. Αλλά και μεταξύ όλων αυτών μεταξύ τους. Με τόσους νέους σε κάθε αγώνα σκοτωμός/εκατόμβες αλλά και θέαμα με ακραίες τσαμπουκαλοπροσπεράσεις που μερικές φορές θα ολοκληρώνονται. Σε κάθε αγώνα διαφορετικούς 1ο-2ο-3ο. :twisted: :twisted:

Συμφωνω
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχουμε νεο πρωταθλητη και οχι 5ο για Μαξ.

Geakos
21/01/2025