Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#881080 Ήθελα να βάλω φωτό από μετρητή km στα 300,000 (εκ των οποίων τα 210,000 στα χέρια μου) που έγραψε χθες, όμως το ξέχασα. Ως εναλλακτική εορταστική για την τρακοσαρού βάζω μία πρόσφατη παρνηθόβολτα. :inlove:

Εικόνα

Φήμες λένε ότι μόλις τελείωσε το στρώσιμο.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#886468 Με την ευκαιρία των καινούργιων ελαστικών και των βαμμένων ζαντών που είχαν τα χάλια τους, αποφάσισα να το πάω για πλύσιμο. Τελευταία φορά πρέπει να ήταν πάνω από ενάμιση χρόνο πριν.

Στα μάτια μου αυτό το σκαρί γερνάει με χάρη.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By glf
#886542 Και γω όλο φώτο στο πουθενά το βγάζω, τρώει πολύ χωματόδρομο τελικά.
Εικόνα
Επάνω στα κάστρα στα Σέρβια.

και μια σε χαμηλότερο υψόμετρο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
REALZEUS έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:καινούργιων ελαστικών

Τελικά ποια έβαλες;

ContriSportContact 5 SSR, με €750. Το μαλί βέβαια βγήκε €940 μαζί με επισκευή των ραγισμένων ζαντών, βάψιμο γιατί είχαν γίνει χάλια με τα χρόνια και αντικατάσταση των μπουλονιών ασφαλείας που μου είπαν (και δεν ξέρω αν πρέπει να το πιστέψω ή όχι) ότι δεν είχαν άλλο ψωμί. Επίσης μου έβαλαν άλλες τάπες BMW γιατί οι εργοστασιακές όντως είχαν γίνει χάλια.

Όπως και να έχει, μάλλον παίχτηκε μ@λ@κία γιατί βλέπω δείκτη ταχύτητας Y και υποψιάζομαι ότι πλήρωσα αναίτια πολλά χρήματα (έχω μέγιστη τελική 250 και όχι... 300). + το ότι είναι μάλλον σκληρά και κοπανάνε πολύ, αν και έχω ακόμα στο μυαλό μου την σύγκριση με τα πολύ πιο μαλακά χιονολάστιχα.

Δυστυχώς τα Continental ήταν τα μόνα που βρήκαμε ετοιμοπαράδοτα σε runflat στο κατάστημα που πήγα και δεν είχα άλλη επιλογή. Είχα καταστρέψει το ένα χιονολάστιχο σε ένα κράσπεδο που ήταν κρυμένο μέσα σε κάτι χόρτα και δεν μπορούσα να περιμένω ένα μήνα μέχρι να έρθει άλλο μοντέλο.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Χρήστος Λάππας έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:καινούργιων ελαστικών

Τελικά ποια έβαλες;

ContriSportContact 5 SSR, με €750. Το μαλί βέβαια βγήκε €940 μαζί με επισκευή των ραγισμένων ζαντών, βάψιμο γιατί είχαν γίνει χάλια με τα χρόνια και αντικατάσταση των μπουλονιών ασφαλείας που μου είπαν (και δεν ξέρω αν πρέπει να το πιστέψω ή όχι) ότι δεν είχαν άλλο ψωμί. Επίσης μου έβαλαν άλλες τάπες BMW γιατί οι εργοστασιακές όντως είχαν γίνει χάλια.

Όπως και να έχει, μάλλον παίχτηκε μ@λ@κία γιατί βλέπω δείκτη ταχύτητας Y και υποψιάζομαι ότι πλήρωσα αναίτια πολλά χρήματα (έχω μέγιστη τελική 250 και όχι... 300). + το ότι είναι μάλλον σκληρά και κοπανάνε πολύ, αν και έχω ακόμα στο μυαλό μου την σύγκριση με τα πολύ πιο μαλακά χιονολάστιχα.

Δυστυχώς τα Continental ήταν τα μόνα που βρήκαμε ετοιμοπαράδοτα σε runflat στο κατάστημα που πήγα και δεν είχα άλλη επιλογή. Είχα καταστρέψει το ένα χιονολάστιχο σε ένα κράσπεδο που ήταν κρυμένο μέσα σε κάτι χόρτα και δεν μπορούσα να περιμένω ένα μήνα μέχρι να έρθει άλλο μοντέλο.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Ο δείκτης ταχύτητας δε νομίζω να έπαιξε μεγάλο ρόλο στην τιμή. Κανένα 50άρικο, το πολύ.
Στην απόσβεση σίγουρα δεν έπαιξε. Παίξε λίγο με τις πιέσεις. Το κάθε λάστιχο είναι διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#886734 Μιας που πιάσαμε τη "μέση του πουθενά"...

Ανήμερα της εθνικής εορτής έψαχνα να βρω το στρατόπεδο που υπηρετεί ο γιος, κάπου στον Εβρο.
Φτάνω σε ενα ρέμα, βλέπω μια γκρεμισμένη τσιμεντένια διάβαση και δίπλα μια παλια στρατιωτική γέφυρα.
Δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη η γέφυρα και μπαινω μεσα απο την κοίτη (είχε στρωμενο χαλίκι σε κάποια σημεία).
Φτάνω στο στρατόπεδο, παραλαμβάνω το στρατευμένο νιάτο και στον γυρισμό περνάω απο το ίδιο σημείο, οπότε ο γιός αγχώνεται.
"Που πααααςςςς"!!!
Απο δω δεν περναμε ουτε με την καναδέζα :lol:
Εικόνα