Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By glf
#880273 αυτά που βάζεις είναι με βύσμα και στις δύο μεριές. Εσύ θες βύσμα μόνο από τη μία μεριά και χύμα καλώδια από την άλλη.
Μα αν είναι δυνατόν να πετάς μια συσκευή επειδή χάλασε το καλώδιο ή το βύσμα του.

Hint: αν πάρεις το "κανονικό" καλώδιο type-2 με τα 2 βύσματα και κόψεις το σωστό βύσμα, τότε πάλι καταλήγεις να έχεις το "ανταλλακτικό" καλώδιο lol

Εννοείται ο ηλεκτρολόγος που θα το αλλάξει να ξέρει τι κάνει και να έχει σιγουρέψει 2 και 3 φορές ποιό καλώδιο πάει που στην πλακέτα του wallbox !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οκ, εκεί ναι μπορεί να γίνει και ζημιά αν βάλει καμία φάση στους ακροδέκτες των σημάτων...

Με την ευκαιρία
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By vagmag
vagmag έγραψε:
axel12p έγραψε:Vagmag τώρα που δοκιμάσατε και την ταχυφόρτιση, συνεχίζετε την αναζήτηση νέου ηλεκτρικού ή θα παραμείνετε με το i3;
Με νορμάλ συνθήκες το i3 δεν βγάζει το πηγαινέλα μέχρι την Νάουσα;

Με νορμαλ συνθήκες την βγάζει , χρησιμοποιώντας τον επαρχιακό δρόμο από Χαλκηδόνα .
Μένει κ ένα ποσοστό επιστρέφοντας . Βέβαια έχουμε κάνει τη διαδρομή από αρχές Νοεμβρίου κ μετά όποτε με πολύ καλό καιρό πιθανόν να είναι κ πολύ καλύτερα τα πράγματα.

Η αναζήτησή είναι διαρκής ! Μάλλον μου αρέσει χαχαχα

Θα ήθελα να πάρουμε ένα Tesla , αλλά ψάχνω δικαιολογία στον εαυτό μου .

Επίσης επιστρατεύσαμε από σήμερα το Volvo , που είναι πιο λογική επιλογή , ειδικά με αυτές τις συνθήκες !

Πάει η ευκαιρία-δικαιολογία για το Tesla ;

Στην περίπτωση που μείνει με το Volvo μέχρι τέλος σχολικής χρονιάς , βλέπω ο μισθός της αναπληρώτριας να πηγαίνει σε όλος σε βενζίνη , λάστιχα , σέρβις
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#880284 1.5 diesel με 10-11 χιλιάρικα, αν δεν θέλεις κάποιο από τα Clio του dimviii :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#880287 Από Volvo Plug In Hybrid σε αγνώστου ταυτότητος μεταχειρισμένο Dacia Duster diesel.

Τί σου έχει κάνει ο vagmag και θέλεις να του χαλάσεις το σπίτι;; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#880292 Είναι η απάντηση στο "βενζίνη , λάστιχα , σέρβις"!
Άσε που θα μπορεί να πουλήσει και το Volvo μιας και δεν θα του χρειάζεται πλέον! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
axel12p έγραψε:1.5 diesel με 10-11 χιλιάρικα, αν δεν θέλεις κάποιο από τα Clio του dimviii :lol:

Εικόνα

Πολύ καλή περίπτωση !!

Εχουμε κ αυτοκίνητο του group Renault , αλλά με εκείνο δεν ήθελε να πάει στο επαλ .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
vagmag έγραψε:Εχουμε κ αυτοκίνητο του group Renault , αλλά με εκείνο δεν ήθελε να πάει στο επαλ .

το σπορ ; και δεν ήθελε ; :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By axel12p
vagmag έγραψε:Εχουμε κ αυτοκίνητο του group Renault , αλλά με εκείνο δεν ήθελε να πάει στο επαλ .

Νομίζω πως θα κέρδιζε τον σεβασμό από τους μαθητές με την μία εάν εμφανίζονταν με την Alpine! :thumbsup:

Πλάκα πλάκα η Alpine A290 βγάζει τα χιλιόμετρα μέχρι Νάουσα και πίσω;
Ψηφίστηκε και αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2025!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By glf
#880363 Εγώ ελπίζω σε.. γρήγορη απαξίωση τιμών στο ηλεκτρικό 5αρι σε 3-4 χρόνια για επόμενο lol
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
axel12p έγραψε:Νομίζω πως θα κέρδιζε τον σεβασμό από τους μαθητές με την μία εάν εμφανίζονταν με την Alpine! :thumbsup:

Πολυ αμφιβαλω οτι οι μαθητες ξερουν την Αλπιν... Αλλα σιγουρα ρισπεκτ απο εμας τους υπολοιπους που την ξερουμε!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
George_Prix έγραψε:
axel12p έγραψε:Νομίζω πως θα κέρδιζε τον σεβασμό από τους μαθητές με την μία εάν εμφανίζονταν με την Alpine! :thumbsup:
Πολυ αμφιβαλω οτι οι μαθητες ξερουν την Αλπιν... Αλλα σιγουρα ρισπεκτ απο εμας τους υπολοιπους που την ξερουμε!
Χμ, δεν θα ήμουν και τόσο σίγουρος, εγώ ήξερα περισσότερα για οτιδήποτε κυκλοφορούσε όταν ήμουν έφηβος παρά τώρα. Μπορούσα να τα ξεχωρίσω και τη νύχτα από τα φώτα!
Από την άλλη τα πράγματα μπορεί να έχουν αλλάξει και οι προτεραιότητες να είναι άλλες.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#880426 Θα αποκτούσε γρατζουνιές από κλειδί σε χρόνο dt
Από ζήλεια κι από μίσος
Άβαταρ μέλους
By vagmag
glf έγραψε:Εγώ ελπίζω σε.. γρήγορη απαξίωση τιμών στο ηλεκτρικό 5αρι σε 3-4 χρόνια για επόμενο lol

Κ εγώ ! Είναι γουστόζικο το άτιμο !
Άβαταρ μέλους
By vagmag
mousatos έγραψε:

το σπορ ; και δεν ήθελε ; :s_crazy

mousatos έγραψε:Θα αποκτούσε γρατζουνιές από κλειδί σε χρόνο dt
Από ζήλεια κι από μίσος

Μάλλον έτσι σκέφτηκε !
Προκατειλημμένη … χαχαχα
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#880435 Σήμερα είδα ένα cybertruck !!!
Ήταν Κ πορτοκάλι για κάποια διαφήμιση !
Εντυπωσιακά μεγάλο !