Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Sijune21 έγραψε:Προτιμάτε 8ο με Λούη και σπάσιμο ρεκόρ Σούμι η 1ος τίτλος με αλογάκι Λεκλερκ? Τελειώσατε κύριοι. :protest:

Προτιμαμε 5ο του Μαξ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#880141 Ο Ράσελ θα το πάρει.
Στη φερράρι και στη Μακλάρεν θα φαγώνονται μεταξύ τους . Ο μαξ θα τρέχει με χρέπι κι ο Ράσελ θα είναι ο μόνος με καλό μονοθέσιο και ρούκι τιμεϊτ.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
George_Prix έγραψε:
Sijune21 έγραψε:Προτιμάτε 8ο με Λούη και σπάσιμο ρεκόρ Σούμι η 1ος τίτλος με αλογάκι Λεκλερκ? Τελειώσατε κύριοι. :protest:

5ο Μαξ ή 3ο Fernando?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
BARHonda έγραψε:
George_Prix έγραψε:

5ο Μαξ ή 3ο Fernando?

5ο Μαξ ή πρώτο πρωτάθλημα στο Ποδόσφαιρο για τον ΠΑΟ μετά από 15 χρόνια;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:
George_Prix έγραψε:

5ο Μαξ ή 3ο Fernando?

Θα παρω την κουρτινα Β :s_yes
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#880166 Εγώ θα πω πάντως πως αν ο Lewis καταφέρει και κερδίσει το 8ο με τη Ferrari, είτε το '25 είτε το '26 που αλλάζουν και τα αυτοκίνητα (κάτι που θα σήμαινε βασικά ότι: 1) η Ferrari με αυτόν έκανε και έστησε αυτοκίνητο για τίτλο και το πήγε μέχρι τέλους και 2) θα έχει επικρατήσει του Leclerc) τότε στα σαρανταφεύγα του, η καριέρα του πλέον θα αξιολογείται εντελώς διαφορετικά κατά τη γνώμη μου. Βασικά πιστεύω θα ήταν αδιανόητο σαν επιτυχία, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του σε οδηγούς ναι, αλλά κάτι τέτοιο νομίζω θα τον έκανε τον πιο επιτυχημένο -πες το και κατσίκα- όχι μόνο λόγω αριθμών.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#880177 Σπαρτικλ αν σου πω οτι καταλαβα εστω και μια λεξη απο οσα ειπες, θα σου πω ψεμματα και δεν το θελω :shifty:

Τι σχεση εχει το αν θα καταφερει να φτιαξει η Φερραρι το καλυτερο μονοθεσιο (οποτε ικανο για τιτλο), με το αν ο Λουης ειναι η απολυτη κατσικα της ιστοριας? :hmmm:

Παντως εγω αν ο Λουης κερδισει το Λεκλερκ, το πρωτο που θα σκεφτω ειναι οτι ο Ρασσελ ειναι καλυτερος απο το Μονεγασκο. Γιατι ο ενας πηγε επισκεπτης στο σπιτι του Λουη και τον κερδισε κι ο αλλος εχασε μεσα στο ιδιο του το σπιτι απο το Λουη (που μαλιστα ηταν ακομα γηραιοτερος). Προφανως και ειναι ελαφρως μπακαλιστικο το συμπερασμα (το μονο εγγυημενο συμπερασμα θα βγει αν υπαρξουν ομοσταβλοι οι Ρασσελ/Λεκλερκ) αλλα σιγουρα αυτος ο τροπος σκεψης εχει μεγαλυτερη λογικη :s_wink
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:Θα παρω την κουρτινα Β :s_yes

Και μια μικρη αναλυση τουτουνου... Κατι που σκεφτηκα πριν καν με ρωτησει ο φιλτατος Μπαροντα αλλα κακως δεν εγραψα!

Προτιμω ενα ακομα για το Ναντο γιατι ειναι ο πιο αδικημενος οδηγος στην ιστορια. ΤΟΣΟ χερι με μονο 2 κατσαρολικα και πανω απο 10 χρονια χωρις βαθρο ειναι ΑΙΣΧΟΣ. Απο την αλλη μερια ο Μαξ ειχε την τυχη να συνδυασει τα πολυ καλα του χερια με πολυ καλα μονοθεσια και μαζεψε τα κατσαρολικα που του αναλογουν.

Απλα δεν εγραψα εξαρχης για τιτλο Ναντο το 2025, γιατι δεν πιστευω στα θαυματα. Και με βαση τα οσα βλεπουμε τοσα χρονια, θα ειναι θαυμα να κανει η Αστον Μαρτιν τετοιο τεραστιο αλμα μεσα σε 1 χρονο!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
sparticle έγραψε:Εγώ θα πω πάντως πως αν ο Lewis καταφέρει και κερδίσει το 8ο με τη Ferrari, είτε το '25 είτε το '26 που αλλάζουν και τα αυτοκίνητα (κάτι που θα σήμαινε βασικά ότι: 1) η Ferrari με αυτόν έκανε και έστησε αυτοκίνητο για τίτλο και το πήγε μέχρι τέλους και 2) θα έχει επικρατήσει του Leclerc) τότε στα σαρανταφεύγα του, η καριέρα του πλέον θα αξιολογείται εντελώς διαφορετικά κατά τη γνώμη μου. Βασικά πιστεύω θα ήταν αδιανόητο σαν επιτυχία, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του σε οδηγούς ναι, αλλά κάτι τέτοιο νομίζω θα τον έκανε τον πιο επιτυχημένο -πες το και κατσίκα- όχι μόνο λόγω αριθμών.

Για εμενα αν κανει κατι τετοιο θα σημαινει επισης οτι η ξενερα του με το μονοθεσιο που μπισταγε στην ΜΒ ηταν τοση που δεν ειχε κινητρο καν να οδηγησει και ενας λογος παραπανω που δεν περιμενε το 24 να δει τι ψαρια θα πιανει το μονοθεσιο αλλα υπογραψε στην Σκουντερια πριν αρχισει καν να τρεχει με αυτο.

Αν εφταιξε μονο το μονοθεσιο ή εβλεπε οτι η ΜΒ πηγαινε πιο κοντα στον Ρασελ και τον ειχε πιο στην απεξω λογω ηλικιας, λογω του "να γυρισει σελιδα η ομαδα" , θα τα μαθουμε στα απομνημονευματα του.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:
sparticle έγραψε:Εγώ θα πω πάντως πως αν ο Lewis καταφέρει και κερδίσει το 8ο με τη Ferrari, είτε το '25 είτε το '26 που αλλάζουν και τα αυτοκίνητα (κάτι που θα σήμαινε βασικά ότι: 1) η Ferrari με αυτόν έκανε και έστησε αυτοκίνητο για τίτλο και το πήγε μέχρι τέλους και 2) θα έχει επικρατήσει του Leclerc) τότε στα σαρανταφεύγα του, η καριέρα του πλέον θα αξιολογείται εντελώς διαφορετικά κατά τη γνώμη μου. Βασικά πιστεύω θα ήταν αδιανόητο σαν επιτυχία, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του σε οδηγούς ναι, αλλά κάτι τέτοιο νομίζω θα τον έκανε τον πιο επιτυχημένο -πες το και κατσίκα- όχι μόνο λόγω αριθμών.

Για εμενα αν κανει κατι τετοιο θα σημαινει επισης οτι η ξενερα του με το μονοθεσιο που μπισταγε στην ΜΒ ηταν τοση που δεν ειχε κινητρο καν να οδηγησει και ενας λογος παραπανω που δεν περιμενε το 24 να δει τι ψαρια θα πιανει το μονοθεσιο αλλα υπογραψε στην Σκουντερια πριν αρχισει καν να τρεχει με αυτο.

Αν εφταιξε μονο το μονοθεσιο ή εβλεπε οτι η ΜΒ πηγαινε πιο κοντα στον Ρασελ και τον ειχε πιο στην απεξω λογω ηλικιας, λογω του "να γυρισει σελιδα η ομαδα" , θα τα μαθουμε στα απομνημονευματα του.

Απλα να θυμισω οτι το μονοθεσιο δεν ηταν χρεπι τα 3 χρονια που ηντουσαν ομοσταβλοι οι Λουης-Ρασσελ. Υπηρξαν αγωνες που το μονοθεσιο πετουσε κι ο μικρος μαζευε πολ ποζισιονς και νικες κι ο παλιος ηταν αρκετα πισω.

Κι οπως εγραφα τυχαια πριν 5 λεπτα και στο τοπικο του σιμ ρεισινγ η λεξη κλειδι ειναι η προσαρμοστικοτητα. Αν ενα αμαξι εχει χρονο να βγαλει, κοψε το λαιμο σου και βγαλε το χρονο. Κατι "δε μου αρεσει"... "ξενερωσα"... "δε με βολευει"... δεν υπαρχουν στο λεξιλογιο των κορυφαιων οδηγωνε!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#880201 Καλά. Παπαριές καμαρωτές. Αυτά ισχύουν αν είσαι 20 άντε 25. Όταν έχεις 7,5 παγκόσμια στην κατοχή σου δεν κάθεσαι να ασχοληθείς. Λες ότι θες έτσι το αυτοκίνητο και αν το έχεις το έχεις, αν δεν το έχεις πάμε παρακάτω. Θα έχω εγώ 100 νίκες και θα κάτσω να παλεύω για την 4η θέση λες και είμαι κανένας Αλόνσο
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Καλά. Παπαριές καμαρωτές. Αυτά ισχύουν αν είσαι 20 άντε 25. Όταν έχεις 7,5 παγκόσμια στην κατοχή σου δεν κάθεσαι να ασχοληθείς. Λες ότι θες έτσι το αυτοκίνητο και αν το έχεις το έχεις, αν δεν το έχεις πάμε παρακάτω. Θα έχω εγώ 100 νίκες και θα κάτσω να παλεύω για την 4η θέση λες και είμαι κανένας Αλόνσο

Ειμαι καθετα αντιθετος στο συγκεκριμενο σκεπτικο. Κατα την αποψη μου ΟΛΟΙ οι οδηγοι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ανταγωνιστικοι. Οταν φτασει ενας οδηγος στο σημειο να χανει απο τον ομοσταβλο του, γινεται ρομπα και τον τσουζει ΠΟΛΥ. Οσα κατσαρολια και να εχει ενας οδηγος, οτι ηλικια και να εχει φτασει, ειναι μεσα στο DNA του να μπαινει στο μονοθεσιο και να προσπαθει να το ξεζουμισει. Οπως κανει ο Ναντο, οπως κανει το αλλο το παππουδι ο Χουλκ και ολοι οι υπολοιποι ανεξαρτητου ηλικιας και μονοθεσιου που εχουν στα χερια τους.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#880220 O Χουλκ; Σοβαρά τώρα; Ο Χουλκ; :lol: :svivhaha: :s_rofl Ο μεγαλύτερος παπατζής που έπιασε τιμόνι
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:O Χουλκ; Σοβαρά τώρα; Ο Χουλκ; :lol: :svivhaha: :s_rofl Ο μεγαλύτερος παπατζής που έπιασε τιμόνι

Σοβαροτατα. Ο Χουλκ προφανως δεν ειναι οτι καλυτερο εχει περασει απο το χωρο, αλλα ειναι ενας αξιοπρεπεστατος οδηγος με καλο χερακι που τα δινει ΟΛΑ (αυτα που εχει να δωσει προφανως) μεχρι τωρα στα γεραματα :s_yes

Παπατζης θα ηταν ο Λουης (που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ή οποιοσδηποτε αλλος οδηγος σκεφτεται με τον τροπο που περιεγραψες (που ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ). Αν υπαρχει οδηγος που σκεφτεται "παω για πρωτος ή απλα κανω βολτα με το αμαξι" ας κατεβει στην Ομονοια να ριχνει τον παπα και να ψαχνει για θυματα να δαγκωσει. Εφοσον φοραει το κρανος και μπαινει στο μονοθεσιο, οφειλει να τα δωσει ολα. Εκτος αν εχεις την ομαδα σου τη Φερραρι για τοσο χαζη που εδωσε ενα καραβι λεφτα σε εναν παπατζη :s_dunno

Μπαιδεγουει φετος που δεν ειχε αλλες δικαιολογιες περι "μπιστιγματος μονοθεσιου" και "πονεμενης μεσουλας", φετος που εχασε πεντακαθαρα απο το Ρασσελ, ειδαμε το Λουη να κλαψομουνιαζεται οσο ποτε και να λεει σε καθε αγωνα "δεν ειμαι πλεον γρηγορος", να φυσαει τις μιξες και να σκουπιζει τα κλαματα κρατωντας διαρκως ενα χαρτομαντηλο στα χερια. Αν εκανε την οδηγικη πλακιτσα που περιγραφεις, δε θα αυτομαστιγωνοτανε δημοσια :s_wink
Άβαταρ μέλους
By mousatos
George_Prix έγραψε:Σοβαροτατα.

+1