Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:
George_Prix έγραψε: Ειναι προφανες οτι οι 9 στους 10 ψαχνουν ενα οχημα να τους παει στη δουλεια με τον φθηνοτερο και ευκολοτερο τροπο. Οποτε παρτε ολοι απο ενα λεχτρικο και αφηστε τα βρουμβρουμ για εμας τους πραγματικους πετρολχεντζ :s_yes

Ενα BYD Dolphin πχ για τα εντος κι επι τα αυτα της πολης κι ενα μεγαλο οικογενειακο, ιδανικα V6 για το μεταξενιο της λειτουργιας, για τα εκτος και τα μακρινα, θα ηταν ιδανικη επιλογη για εμενα.

Σε μια αλλη ζωη

Απολυτα σεβαστες οι επιλογες σου!

Απλα μην παμε στο αλλο ακρο και φαινομαστε τρελοι που γουσταρουμε τον ηχο απο τα μοτορια. Εδω στην Φ1 ξενερωσε ολος ο κοσμος που επεσε η ενταση του ηχου με τα νεα μοτερακια και ψαχνανε να ανεβασουνε παλι τον ηχο με πατεντες. Ο ηχος ειναι η συμμετοχη μιας ακομα απο τις αισθησεις του ανθρωπου και κατα την αποψη μου ο ηχος παει σετ με την αυτοκινηση.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#879898 Το κακό είναι ότι έχουμε γεμίσει καγκούρια που νομίζουν ότι οδηγούν μονοθέσιο ή rs6 και πως όλοι οι υπόλοιποι έχουμε όρεξη να ακούμε τα χρέπια τους. Εδώ στη γειτονιά έχω 2 τέτοιους. Τυχεροί που δεν περνάνε από κάτω.

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:Νίκο, μόλις πάρεις το dolphin, θα ξεχάσεις τα v6 και το κόστος διατήρησης τους και θα ψάχνεις ένα μεγαλύτερο και με καλύτερη αυτονομία ηλεκτρικό για τα ταξίδια. Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ με το i3.

< >

Δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι το ιδιο Σκοτσεζε μου.

Εμενα πχ με ταυλωνει ο ηχος απο Ducati V2 ξηροκαμπανο ή ο ηχος παλιας Harley, αυτος ο αρυθμιστος ποτατο -ποτατο. Αλλοι νομιζουν οτι ειναι χαλασμενα και κανουν ετσι :lol:
Οπως κι ενος V6 Busso, V8 παλιου αμερικανικου muscle car, κλπ
Οπως προτιμω να ακουσω το ιδιο πραγμα απο βυνιλιο παρα απο CD, Spotify κλπ κι ας εχει σκρατς στα πολυ χαμηλα.

Για το καθημερινο, βαρετο κομιουτινγκ θελω ησυχια, ανεση, ευκολιες.

Για το ταξιδι οχι.
Για εμενα δεν υπαρχει πιο ωραιος ηχος απο το να σταματας την μηχανη καπου με θεα, να σβηνεις και ν' ακους αυτο το τσικ τσικ που κανουν τα μεταλλα που κρυωνουν. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
PaNick67 έγραψε:Δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι το ιδιο Σκοτσεζε μου.

Ναι, αλλά οι άνθρωποι μεγαλώνουν κιόλας :lol:

PaNick67 έγραψε:Για το καθημερινο, βαρετο κομιουτινγκ θελω ησυχια, ανεση, ευκολιες. Για το ταξιδι οχι.

Συ είπας. Καλά να είμαστε να τα λέμε :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By edmond
PaNick67 έγραψε:
Για εμενα δεν υπαρχει πιο ωραιος ηχος απο το να σταματας την μηχανη καπου με θεα, να σβηνεις και ν' ακους αυτο το τσικ τσικ που κανουν τα μεταλλα που κρυωνουν. :inlove:

Κάποτε ο Καβαθάς είχε λιώσει την Integrale του, και εξηγούσε αυτό το τσικ τσικ του κρυώματος σαν να του λέει το αμάξι "ευχαριστώ". :inlove:

Συμφωνώ με όλους τους παραπάνω, για καθένα λόγο ξεχωριστά.
Άβαταρ μέλους
By dimik
PaNick67 έγραψε:
Scotch έγραψε:Νίκο, μόλις πάρεις το dolphin, θα ξεχάσεις τα v6 και το κόστος διατήρησης τους και θα ψάχνεις ένα μεγαλύτερο και με καλύτερη αυτονομία ηλεκτρικό για τα ταξίδια. Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ με το i3.

< >

Δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι το ιδιο Σκοτσεζε μου.

Εμενα πχ με ταυλωνει ο ηχος απο Ducati V2 ξηροκαμπανο ή ο ηχος παλιας Harley, αυτος ο αρυθμιστος ποτατο -ποτατο. Αλλοι νομιζουν οτι ειναι χαλασμενα και κανουν ετσι
Οπως προτιμω να ακουσω το ιδιο πραγμα απο βυνιλιο παρα απο CD, Spotify κλπ κι ας εχει σκρατς στα πολυ χαμηλα.

Για το καθημερινο, βαρετο κομιουτινγκ θελω ησυχια, ανεση, ευκολιες.

Για το ταξιδι οχι.
+ΚΤΜ 990 Adventure

< >
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#879918 Πόσα χλμ αναλογούν σε καθημερινή μετακίνηση και πόσα σε ταξίδια και αναψυχή; Αν η πρώτη περίπτωση είναι συντριπτικά μεγαλύτερη, τότε αντίστοιχα θα πρέπει να είναι και τα κριτήρια.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#879924 Εικόνα
Το γλυκοκοιτάζω για αντικατάσταση του smart.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:Για το καθημερινο, βαρετο κομιουτινγκ θελω ησυχια, ανεση, ευκολιες. Για το ταξιδι οχι.

Εγω εχω καταληξει στην εντελως αντιθετη κατασταση!

Οταν παω ταξιδι κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην ξεφυγω κι αρχισω να οδηγαω οπως γουσταρω πραγματικα, γιατι αν αφεθω ανεβαζει πολλα χιλιομετρα το κοντερ. Μεγαλωνει το ρισκο για κλησεις, η πιθανοτητα ατυχηματος και φτανει να καιει καμια 20αρια λιτρα στα 100 χιλιομετρα η γρια.

Εκει που δε λεω να ηρεμησω ειναι στην καθημερινη μου τη ρουτινα. Βγαινω στους δρομους κι αισθανομαι μια απιστευτη ευτυχια με το τιμονι στα χερια. Εχω ενα χαμογελο στα χειλη, το ιδιο που εχει ο λυκος οταν μπαινει στο μαντρι με τα προβατα. Οπου και να γυρισω το κεφαλι μου βλεπω υποψηφια θυματα, ανθρωπους που πανε στη δουλεια τους αμεριμνοι και που δειχνουν να βαριουνται πραγματικα την οδηγηση.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
PaNick67 έγραψε:Εμενα πχ με ταυλωνει ο ηχος απο Ducati V2 ξηροκαμπανο ή ο ηχος παλιας Harley, αυτος ο αρυθμιστος ποτατο -ποτατο. Αλλοι νομιζουν οτι ειναι χαλασμενα και κανουν ετσι :lol:

https://www.facebook.com/share/r/19eXE82aBz/
Άβαταρ μέλους
By pienaf
Scotch έγραψε:
PaNick67 έγραψε:Εμενα πχ με ταυλωνει ο ηχος απο Ducati V2 ξηροκαμπανο ή ο ηχος παλιας Harley, αυτος ο αρυθμιστος ποτατο -ποτατο. Αλλοι νομιζουν οτι ειναι χαλασμενα και κανουν ετσι :lol:

https://www.facebook.com/share/r/19eXE82aBz/

Ιερόσυλε!!!
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#880036 Εγώ γελάω. Το έβαλα για όσους τη βρίσκουν :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#880520 Μολις μου εστειλε φιλος απο Αθηνα αυτο το διαμαντι :metalo:

Εικόνα

Ωραια μας τον εσηκωνε το αμαξι, αλλα και με την ξαδερφη των Ντιουκς ειχα ριξει πολυ προπονηση πιτσιρικας :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#880521 Εμενα γιατι μου μοιαζει με Ascona coupe βαμενη με τα χρωματα του General Lee?? To Charger πρεπει να ειναι μακρυτερο του Tiguan και δεν το δειχνει το συγκεκριμενο. Oχι μονο μακρυτερο αλλα 5+ μετρα και το καπο του ειναι τεραστιο