Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By edmond
#878976 Για 4 χρόνια το είχα και έκανα αυτές τις διαδρομές(Αθήνα-Μεσσηνία) και μάλιστα τίγκα φορτωμένο με μπαγκαζιέρα και με μένα στο 1.96...
Όπως το λες είναι, το ξέρεις όμως εκ των προτέρων.
Κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις. Στην πόλη είσαι άρχοντας, εκτός αυτής συμβιβάζεσαι.
Τριξιματα δεν είχα, η κατανάλωση επίσης ήταν στο 4.2-4.4 στην πόλη, 5 με 5+ εκτός με μπόλικο μαστίγωμα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Seat newbie έγραψε:
Επειδή υποθέτω εσείς εδώ είστε πιο εμπειροι είναι τέτοιες καταναλώσεις αναμενόμενες και πήγα ξυπόλητος στα αγκάθια ή υπάρχει κάποιο θεματάκι;

Πόση πίεση έχεις στα ελαστικά;
Άβαταρ μέλους
By Seat newbie
#879017 Ομολογώ πως δεν έχω συνηθίσει το ξεκίνημα και πού και πού ξεκινάω άτσαλα, θα το προσέξω περισσότερο.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Seat newbie
edmond έγραψε:Για 4 χρόνια το είχα και έκανα αυτές τις διαδρομές(Αθήνα-Μεσσηνία) και μάλιστα τίγκα φορτωμένο με μπαγκαζιέρα και με μένα στο 1.96...
Όπως το λες είναι, το ξέρεις όμως εκ των προτέρων.
Κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις. Στην πόλη είσαι άρχοντας, εκτός αυτής συμβιβάζεσαι.
Τριξιματα δεν είχα, η κατανάλωση επίσης ήταν στο 4.2-4.4 στην πόλη, 5 με 5+ εκτός με μπόλικο μαστίγωμα.

Επειδή το πρώτο μου αυτοκίνητο ειναι πρακτικά 2θέσιο ήθελα για 2ο ένα μικρό μεν που να μπορεί να τα κάνει όλα δε και το Γιάρις δεν με κάλυπτε. Για αστική χρήση όμως είναι σχεδόν μονόδρομος τα άτιμα.
Άβαταρ μέλους
By Seat newbie
Giuseppe Busso έγραψε:
Seat newbie έγραψε:
Επειδή υποθέτω εσείς εδώ είστε πιο εμπειροι είναι τέτοιες καταναλώσεις αναμενόμενες και πήγα ξυπόλητος στα αγκάθια ή υπάρχει κάποιο θεματάκι;

Πόση πίεση έχεις στα ελαστικά;

Με πιάνεις αδιάβαστο, θα το ελέγξω αλλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν πολύ σχολαστικός και δεν περιμένω να δω κάτι εκτός προδιαγραφών.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
BARHonda έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Δυνατό!

Αντέχει πιστεύεις τη δύναμη ή θα ανοίξεις να βάλεις τίποτα πιο ενισχυμένα πιστονια, μπιελες κλπ?

Από μπλοκε? Φρενα? Ανάρτηση πως είσαι?

< >

Για τα 500+ δεν αντέχει.

Μπλοκέ δεν έχω, έχω ελεύθερο διαφορικό και για την ευθεία είναι το καλύτερο για τις λιγότερο δυνατές απώλειες.
Φρένα έχω τα 340x30 του Cupra. Ένα φρένο θέλω από τα 2xx km/h+ να πέσω στα 80. Το κάνει υπέροχα. Σκέφτομαι μόνο για πλευστούς για να μειώσω την μη αναρτώμενη και περιστρεφόμενη μάζα. Οι δίσκοι του Golf Mk7 Clubsport για παράδειγμα, είναι 340x30mm και 1.1kg λιγότερο έκαστος. Και τακάκι DS_UNO ή 2500.
Ανάρτηση Bilstein Β12 Sportline. Απέχει από την Β14 που είναι ό,τι καλύτερο έχω οδηγήσει σε αυτό το καρότσι αλλά κάνει τη δουλειά που θέλω και παραμένει πολύ άνετο το αμάξι.
Είναι όλα υπό σκέψη. Τρομερό μοτέρ και τρομερό τούρμπο το IS38 στα 2μπαρα.

Το νούμερο είναι εντυπωσιακό πάντως γιατί είσαι 1 δευτ πιο γρήγορος από Golf GTI και στα ίδια με C63 S '17 που έχει 620 άλογα.

Τρελό... :s_omg

Πάντως μια δοκιμή να δούμε που είμαστε θα είχε ενδιαφέρον (θα αφήσω τη μικρή πίεση για να είμαι δίκαιος :shifty: )

Υ.Γ. Ένα μπλοκέ θα του έβαζα...

Ποιο Golf GTI κάνει 9δ τα 100-200 ?

Για να καταλάβουμε όλοι, σου φαίνεται παρόλο το 9αρη του δίλιτρου gti και δεν σου φαίνεται 100 % παπατζα το 8αρη του 1,8αριου Λεον με τα Τετρακόσια ΕΙΚΟΣΙ ΑΛΟΓΑ !

Φάτε παπατζα κερνάει ο φίλος με το εΦαρ !
Άβαταρ μέλους
By drdino
#879644 Δεν πιστεύει προφανώς και θέλει να πατήσει.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#879712 Είναι προφανές ότι κάτι κρύβει και δεν μας έχει πει !

Τα αυτοκίνητα που γράφουν 8αρια είναι κάπως έτσι https://autotopnl.shop/blogs/news/autot ... mfjVfRWgVz

Με + 100 άλογα. :lol: ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ !

Τώρα όποιος θέλει να πατήσει με εφΑρ φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να περιμένει λίγο καιρό :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#879715 Πες μας τι άλλο έχεις κουμπώσει για να μας κοκορεύεσαι σαν γύφτικο σκεπάρνι και άσε τα ψόφια !
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
red_monster έγραψε:Πες μας τι άλλο έχεις κουμπώσει για να μας κοκορεύεσαι σαν γύφτικο σκεπάρνι και άσε τα ψόφια !

Ρε συ σταματα να πρηζεις τα παπαργια σε εναν απο τους λιγους πετρολχεντζ που εχουμε αναμεσα μας. Αστον να κανει τη γκαβλα του και να ποσταρει εδω μεσα τιποτα καλουδια που περασε στο εργαλλλειο του ή τιποτα ωραια βιντεακια που γκαβλωνουν κι εμας τους υπολοιπους :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#879717 Αν γουστάρεις να σε θεωρεί ηλιθιο και να σε κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα σου, πάω πάσο.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
red_monster έγραψε:Αν γουστάρεις να σε θεωρεί ηλιθιο και να σε κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα σου, πάω πάσο.

Ναι, ανάγκη είχα να μπω εδώ μέσα να κοροϊδέψω. Πες ότι δεν γνωρίζεις αυτά τα σετάπ στα MQB και πάμε παρακάτω. Δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις. Κακό είναι να κάνεις ότι γνωρίζεις ενώ είσαι άσχετος.
Καλά τον τρόπο γραφής σου, την κακία σου και γενικά όλη σου την συμπεριφορά προς τους συνομιλητές σου, την γνωρίζουν όλοι εδώ και χρόνια.
Την συνέχεια την ξέρω. Θα πετάξεις ακόμη μια προκλητική μπούρδα σε επόμενο μήνυμα για να μου ανταπαντήσεις και θα φύγεις πάλι για 1-2 μήνες διακοπές.

George_Prix έγραψε:
red_monster έγραψε:Πες μας τι άλλο έχεις κουμπώσει για να μας κοκορεύεσαι σαν γύφτικο σκεπάρνι και άσε τα ψόφια !

Ρε συ σταματα να πρηζεις τα παπαργια σε εναν απο τους λιγους πετρολχεντζ που εχουμε αναμεσα μας. Αστον να κανει τη γκαβλα του και να ποσταρει εδω μεσα τιποτα καλουδια που περασε στο εργαλλλειο του ή τιποτα ωραια βιντεακια που γκαβλωνουν κι εμας τους υπολοιπους :rtfm:

Να'σαι καλά Γιώργο, ευχαριστώ που σου αρέσουν. Προφανώς ο τύπος εννοεί ότι έχω βάλει κάνα υβρίδιο στο τούρμπο. Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση από τις παρέες του και σαν αυτοφοράκιας μπαίνει εδώ να πετάξει τις σαχλαμάρες του.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#879720 Το μόνο που λέω είναι ότι εισαι ψευτρακος, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο