Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kostis20 έγραψε:Η προηγούμενη γενιά δεν ήταν Νίκο?
Γενικά S8 κυκλοφορεί πάρα πολύ στο εξωτερικό.

Στα Transporter 1 ηταν BMW 7 , στο 2 ηταν A8 W12, στο 3 εγινε S8 V10. ( μοντελα , χρονιες κλπ δεν τα ξεχωριζω, ιδια μου φαινονται :oops: )
Αμαξαρα το διχως αλλο :inlove:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#879587 Με το S8 αν δεν απατώμαι, ξεκίνησε ο χορός των led φωτιστικών σωμάτων(sic).
Έβαζε η άουντι 10 λεντάκια, 5 εκατέρωθεν ωσάν αναγνωριστικό της γνησιότητας του ότι κάτω από το καπό πιστονιάζουν 10 έμβολα. Χαμηλά νομίζω στα ομίχλης.
Ζγα ζγα πέρασαν στα κανονικά φώτα, μετά ήρθαν οι λεντοταινίες, τα πήραν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές όπου μέχρι τότε αν ήθελες κάτι καλό υπήρχε μόνο το ξένον, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#879590 Και γέμισε ο τόπος με αυτή την αφτερμαρκετ αηδία:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
Chris έγραψε:Και γέμισε ο τόπος με αυτή την αφτερμαρκετ αηδία:

Εικόνα

Ευχαριστώ για το λινκ :thumbsup:

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
PaNick67 έγραψε:
kostis20 έγραψε:Η προηγούμενη γενιά δεν ήταν Νίκο?
Γενικά S8 κυκλοφορεί πάρα πολύ στο εξωτερικό.

Στα Transporter 1 ηταν BMW 7 , στο 2 ηταν A8 W12, στο 3 εγινε S8 V10. ( μοντελα , χρονιες κλπ δεν τα ξεχωριζω, ιδια μου φαινονται :oops: )
Αμαξαρα το διχως αλλο :inlove:

Δικιο εχεις Νικο...Μπερδευτηκα με το Ronin... :(
Άβαταρ μέλους
By Zorz
edmond έγραψε:Ζγα ζγα πέρασαν στα κανονικά φώτα, μετά ήρθαν οι λεντοταινίες, τα πήραν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές όπου μέχρι τότε αν ήθελες κάτι καλό υπήρχε μόνο το ξένον, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Παρεμπιπτόντως για τις λεντοταινίες, κάθε φορά που πετυχαίνω αμάξι με εγκάρσια ταινία (σε Mercedes, VW κλπ) σαν κι αυτά εννοώ

Εικόνα
Εικόνα

πάντα μου φέρνουν άλλους συνειρμούς:

Εικόνα

:roll:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#879885 Είδα πριν λίγο και μια Mercedes-AMG CLE 53 coupe, ακριβώς ίδια με αυτή:
https://www.topgear.com/car-reviews/mer ... irst-drive

Πολύ όμορφη. Δεν ξέρω τι λέει κατά τ' άλλα. Αν έλειπαν και κάτι χαζά όπως οι εξατμίσεις και ήταν και ηλεκτρική, θα ήταν ακόμα καλύτερα.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#879886 Σκωτσεζε την ειδες ή την ακουσες κιολας? :hmmm:

Γιατι αν την ακουγες, μετα δε θα ηθελες να ηταν λεχτρικια :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#879887 Δεν την άκουσα, τώρα που το λες, αν και πέρασα δίπλα της. Διαβάζω πως είναι ψιλόhybrid, μάλλον γι αυτό.

Μου φαίνεται πια τόσο αστείο και μπεμπέ ό,τι παράγει βρουμβρουμ, που θεωρώ πιο πιθανό να γελάσω

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#879889 Χωρις καμια δοση πλακας, θα σου πω οτι αυτο το "βρουμβρουμ" που λες, στα αυτια μου ακουγεται, οπως ακουγεται ο Μπετοβεν σε κατι αλλα αυτια. Αριστουργημα! Ενας ζωντανος οργανισμος που σου μιλαει και με τον οποιο πρεπει να ερθεις σε απολυτη αρμονια για να του ξεζουμισεις το 100 τακατο :inlove:

Αλλα εδω φτασαμε στο σημειο να κραζουμε οσους τρεχουν λιγο παραπανω απο το "κανονικο", στον ηχο θα κολλησουμε τωρα? Ειναι προφανες οτι οι 9 στους 10 ψαχνουν ενα οχημα να τους παει στη δουλεια με τον φθηνοτερο και ευκολοτερο τροπο. Οποτε παρτε ολοι απο ενα λεχτρικο και αφηστε τα βρουμβρουμ για εμας τους πραγματικους πετρολχεντζ :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#879891 Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι οι θερμικοί νομίζουν ότι δεν μας αρέσει η αυτοκίνηση και ότι πάμε απλά από το Α στο Β, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι γουστάρουμε περισσότερο από ποτέ και μας φαίνεται αστεία η όποια ευχαρίστηση εισπράταμε μέχρι τώρα ( = φασαρία κι από ουσία 0).

Η μεγαλύτερη πλάκα σε αυτό που περιγράφεις είναι όταν ακούς το θερμικό δίπλα σου να πασχίζει και εσύ απλά πατάς λίγο ακόμη το "γκάζι" και τον αφήνεις στη φασαρία του

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε: Ειναι προφανες οτι οι 9 στους 10 ψαχνουν ενα οχημα να τους παει στη δουλεια με τον φθηνοτερο και ευκολοτερο τροπο. Οποτε παρτε ολοι απο ενα λεχτρικο και αφηστε τα βρουμβρουμ για εμας τους πραγματικους πετρολχεντζ :s_yes

Ενα BYD Dolphin πχ για τα εντος κι επι τα αυτα της πολης κι ενα μεγαλο οικογενειακο, ιδανικα V6 για το μεταξενιο της λειτουργιας, για τα εκτος και τα μακρινα, θα ηταν ιδανικη επιλογη για εμενα.

Σε μια αλλη ζωη
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#879894 Νίκο, μόλις πάρεις το dolphin, θα ξεχάσεις τα v6 και το κόστος διατήρησης τους και θα ψάχνεις ένα μεγαλύτερο και με καλύτερη αυτονομία ηλεκτρικό για τα ταξίδια. Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ με το i3.

< >