Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#879268 Το ότι ο Μαρινάκης δέχτηκε εμπράκτες απειλές για τη ζωή συγγενικών προσώπων στην Ελλάδα, τι έχουμε να πούμε;

Λέει ψέματα;
Αν λέει αλήθεια, ποιον υποψιαζόμαστε;

@eddie147

Αν είναι μεμπτό ή πλήγμα στην αξιοπιστία σου να διαφημίζεις τραπεζικούς οργανισμούς και fintechs, ρίξε μια ματιά σε όλα τα ΜΜΕ σε παρακαλώ. Και ξεκινά να ενημερώνεται μόνο από press project και βεξεβανη που δεν έχει συνεργαστεί με καμία τράπεζα.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
saxon_747 έγραψε:Το ότι ο Μαρινάκης δέχτηκε εμπράκτες απειλές για τη ζωή συγγενικών προσώπων στην Ελλάδα, τι έχουμε να πούμε;

Ότι αυτά ούτε στο Μίκυ Σίτυ δεν γίνονται. :rtfm:

saxon_747 έγραψε:Αν είναι μεμπτό ή πλήγμα στην αξιοπιστία σου να διαφημίζεις τραπεζικούς οργανισμούς και fintechs, ρίξε μια ματιά σε όλα τα ΜΜΕ σε παρακαλώ. Και ξεκινά να ενημερώνεται μόνο από press project και βεξεβανη που δεν έχει συνεργαστεί με καμία τράπεζα.

Είναι αντιεπαγγελματικό αυτό που κάνει γιατί το να διαφημίζει έτσι στην ψύχρα επενδυτικά προϊόντα χωρίς 5 σελίδες disclaimer δεν είναι σωστό.
Άλλο ότι οι τράπεζες είναι καρτέλ και κάνουν ότι θέλουν με τις ευλογίες ΝΔ + Στουρνάρα, και άλλο αν είναι το ίδιο τα IOUs μιας τράπεζας με το ποσό που διαθέτει κανείς στην freedom24.
Οπότε ένα δίκιο ο έχει ο EDDIE αλλά κλασσικά ζουμάρει την κουβέντα στο άσχετο του θέματος.
Να αναγνωρίσουμε όμως ότι πάει ένα επίπεδο πάνω από Αννα Μαρία Λογοθέτη και κόμμωσης του εν λόγω καθηγητή.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
EDDIE_147 έγραψε:
@Πανικ
Αν εγώ βγω και πω ότι είσαι πρεζέμπορας θα πρέπει η αστυνομία να κουτουπώσει εμένα (μετά από μήνυση που προφανώς θα μου έχεις κάνει) ή να αρχίσει να ξεψαχνίζει τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς;
Σε οποιαδήποτε χώρα πλην Μίκι Σίτυ θα γίνει το πρωτο πάντως.

Δεν σε τιμά το σχόλιο. Σε έχω για έξυπνο όχι για χαζό.

Λιανά...

Πολύ πριν το βίντεο του καθηγητή θα είχε επέμβει η δικαιοσύνη διά των ανακριτικών αρχών και θα είχε κάνει έλεγχο στα πάντα. Εδώ σε μία άλλη χώρα βρήκαν ότι το δήθεν κλεμμένο κινητό το είχε ακόμα σπίτι της η υπουργός, τι ήταν.
Το λες καλό το ψάξιμο έτσι;

Δεν θα είχε καν υπάρξει το βίντεο λοιπόν.

Επιπρόσθετα μετά το βίντεο γιατί εδώ είναι αυτό που είναι, θα είχε επέμβει εισαγγελέας για τις απειλές που δέχθηκε συγγενικό του πρόσωπο, σε εκείνη την χώρα που κοιτάνε ακόμη και τα κινητά..

Εδώ είναι Δευτέρα σήμερα προπαραμονή Χριστουγέννων, βοήθεια μας.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Red Garland έγραψε:Είναι αντιεπαγγελματικό αυτό που κάνει γιατί το να διαφημίζει έτσι στην ψύχρα επενδυτικά προϊόντα χωρίς 5 σελίδες disclaimer δεν είναι σωστό.

Αν ήταν δημοσιογράφος, τραπεζικό στέλεχός κτλ, ίσως ήταν αντιεπαγγελματικό ή αντιδεοντολογικό

Καθηγητής είναι.

Πως προέκυψε η συνεργασία:

https://www.youtube.com/watch?v=7lxMdnvbbEo&t=2s

Λεπτομέρειες για τη συνεργασία (το λες και disclaimer)

https://www.youtube.com/watch?v=-voBuLFfMfg

To disclaimer που υπάρχει σε κάθε video
**Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ κατάθεση ή επένδυση που να ενέχει μηδενικό ρίσκο, σε ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πιστωτικό ίδρυμα ή επενδυτικό προϊόν. Αν δεν κατανοείς το ρίσκο κάθε τοποθέτησης, συμβουλέψου έναν πιστοποιημένο σύμβουλο. Τα επιτόκια που αναφέρονται στο βίντεο είναι κυμαινόμενα με σημείο αναφοράς το EURIBOR. Οι προθεσμιακές τοποθετήσεις «κλειδώνουν» στα επιτόκια που ισχύουν κατά την ημέρα της κατάθεσης.**
Άβαταρ μέλους
By markvag
PaNick67 έγραψε:Δεν σε τιμά το σχόλιο. Σε έχω για έξυπνο όχι για χαζό.

Επειδή είναι έξυπνος, λέει χαζομάρες, γιατί δεν έχει κάτι άλλο να πει.

Φυσικά ο Μαρινάκης (του Greekonomics) έχει κάνει 2 βίντεο αναλυτικότατα για τη συνεργασία του με τον συγκεκριμένο χορηγό, αλλά δεν κολλάμε σε λεπτομέρειες όταν είναι να ξεπλύνουμε την υπεραγία. :inlove:

Πάντως, αν και είναι μέρες εορτών, έχει πέσει με ζήλο στη δουλειά. Μερικές προσωπικές επιθέσεις, επίθεση στον αγγελιαφόρο και όχι στο μήνυμα, μερικά άσχετα τσιτάτα, ξεκινήσαμε δυνατά. Το επόμενο βήμα είναι το "γιατί, μήπως οι άλλοι καλύτεροι είναι;" (το χάλασα, συγνώμη :( )
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
saxon_747 έγραψε:Αν λέει αλήθεια, ποιον υποψιαζόμαστε;

Η υπογραφή προδίδει τον πράκτορα που απείλησε το Μητσοσαββίδη τον Ολλανδό.

saxon_747 έγραψε:Αν είναι μεμπτό ή πλήγμα στην αξιοπιστία σου να διαφημίζεις τραπεζικούς οργανισμούς και fintechs

Δεν είπα πουθενά ότι είναι μεμπτό ή πλήγμα.
Είπα ότι η αναφορά σε Πορδοσάλτε και λαγό δεν έβγαλε και ήταν δεδομένο ότι θα προκαλέσει νομική αντίδραση.

Red Garland έγραψε:μπλα μπλα μπλα

Εσύ φρήντομ μπήκες ή στηρίζεις τις τράπεζες που τροφοδοτούν τη διαπλοκή;

PaNick67 έγραψε:Σε έχω για έξυπνο

Πανικ εγώ σε έχω για μπερδεμένο μονίμως και μπερδεμένα τα έχεις στο μυαλό σου.
Το αν είσαι πρεζέμπορας ή δεν σε έχουν ψάξει/συλλάβει δεν αναιρεί το γεγονός ότι θα κάνεις μήνυση σε μένα που σε κατηγόρησα χωρίς αποδείξεις.
Αν έχει αποδείξεις ο καθηγητής τότε να ανεβάσει 5 βίντεο και 85 ποδκαστ με χορηγία σερβιέτες Sula και να τον πάει ΑΙΜΑ τον Πορδοσάλτε. :eat:
Αν δεν έχει αποδείξεις τότε κακώς κλαψομουνιάζει.

Με τούτα και με κείνα πάντως παίδες τρίζει η θέση της χούντας.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
EDDIE_147 έγραψε:Εσύ φρήντομ μπήκες ή στηρίζεις τις τράπεζες που τροφοδοτούν τη διαπλοκή;

Σου φέρθηκαν μπαμπέσικα και σε άφησαν πάλι μέσα σε υπηρεσία Χριστουγεννιάτικα; :( Ελπίζω τουλάχιστον να βγεις με το γκρουπ αδειούχων της πρωτοχρονιάς, δεν λέει να κάνεις ποδαρικό πάνω από ένα πληκτρολόγιο τρολάροντας για €1,47... :oops:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#879339 ^σοφό σχόλιο γραμμένο την ώρα του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων
:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#879486 Πρωτοχρονια με πρωτια :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

https://www.in.gr/2024/12/30/economy/oi ... ane-rekor/
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#879495 να αυτην την μιζερια δεν μπορω...
:shifty:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#879564 Καλά μπήκε η χρονιά...

Εικόνα

Πώς το λένε τα κανάλια; Κίνηση υψηλού συμβολισμού. :s_rofl