Dimitris_P έγραψε:bill33 έγραψε:Δημητσάνα Λαγκάδια ;Λίγο πάνω απο 2ωρο με λίγες στροφές όμως.Και Στεμνίτσα μέσα
Πείτε κι άλλα αν θέλετε. Εϊτε άλλα μέρη είτε προτάσεις για τα παραπάνω. Θα κοιτάξω και αν έχουν ξεχωριστά θέματα.
Ekei θελω να παω εγω , δεν νομιζω να σου κανει αλλά ειπα να το βαλω .
otso έγραψε:https://www.google.com/maps/@39.0195472,20.9054976,1053a,35y,115.48h,44.61t/data=!3m1!1e3?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTIxMS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Otso η Κορωνησία -όπως και το Αιτωλικό- είναι πολύ ωραία οταν τα βλέπεις σε φωτογραφία, ειδικα απο Ντρόουν.
Οταν φτασεις ομως εκει, συνηθως απογοτητεύεσαι. Αυτό τουλάχιστον έπαθα εγω και στις δυο περιπτώσεις

Chris έγραψε:bebes έγραψε:
Μεσολόγγι και Αιτωλικο μην σκεφτεσαι καν. Δυσκολη διαδρομη και τιποτα ουσιαστικο να δεις
Πανευκολη είναι η διαδρομή. Το επόμενο ισχύει όμως.
Το "δύσκολη" το εβαλα γιατι όπως τα έγραψε ο skniper θεωρησα οτι ηθελε να παει μετα τα Μετεωρα-Πλαστήρα.
Αν παει απο Αθηνα Πατρα κλπ, προφανως και δεν ισχύει
bebes έγραψε:Otso η Κορωνησία -όπως και το Αιτωλικό- είναι πολύ ωραία οταν τα βλέπεις σε φωτογραφία, ειδικα απο Ντρόουν.Κι εγώ αυτό φαντάζομαι, όμορφα σε φωτό και από ψηλά αλλά αν πας εκεί εκτός από τη διαδρομή μέσα στο νερό δεν πρέπει να έχει και πολλά να κάνεις ούτε λόγο να μείνεις. Σαν πέρασμα ίσως.
Οταν φτασεις ομως εκει, συνηθως απογοτητεύεσαι. Αυτό τουλάχιστον έπαθα εγω και στις δυο περιπτώσεις
Μονεμβασιά τι λέτε; Δεν έχω πάει ποτέ. Τι έχει να προσφέρει τον Φεβρουάριο;
sknipper έγραψε:Έχετε δίκιο ότι Μέτσοβο και βάλε είναι μακριά για συντομη εκδρομή. Μου αρέσουν τα πακέτα Κορινθίας (έχω πάει παλιά προ γάμου) και Τρίκαλα-Καλαμπάκα-Πλαστήρα (που δεν έχω πάει ποτέ) που αναφέρατε. Στο Πήλιο ναι μεν έχουμε ξαναπάει αλλά ήτα καλοκαίρι και έχει το πλεονέκτημα ότι έχουμε φίλο που ζει στο Βόλο για λίγη κοινωνικότητα. Κορινθία και Πήλιο θα έχουν και χιόνι που το θέλουμε.
Πείτε κι άλλα αν θέλετε. Εϊτε άλλα μέρη είτε προτάσεις για τα παραπάνω. Θα κοιτάξω και αν έχουν ξεχωριστά θέματα.
Λίμνη Πλαστήρα μπορεί να είναι έτσι τον Φεβρουάριο
https://images.app.goo.gl/eCbryzC4MW3YC3kG9
Προσωπικά εκεί θα πήγαινα σύν Μετέωρα συν Ελάτη, Περτούλι
Fiat Panda 7,6l/100km
bebes έγραψε:otso έγραψε:https://www.google.com/maps/@39.0195472,20.9054976,1053a,35y,115.48h,44.61t/data=!3m1!1e3?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTIxMS4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D
Otso η Κορωνησία -όπως και το Αιτωλικό- είναι πολύ ωραία οταν τα βλέπεις σε φωτογραφία, ειδικα απο Ντρόουν.
H Κορωνησία μου άρεσε, δεν ξέρω αν θα μου άρεσε για διανυκτέρευση, αλλά για ημερήσια είναι εξαιρετικά. Δέκα χιλιόμετρα οδήγηση σε ανάχωμα ανάμεσα σε φλαμίνγκο και πελεκάνους, εξαιρετικές ταβέρνες, δελφίνια από το ακρωτήρι, θαλάσσιες χελώνες (όλα αυτά τα πέτυχα στην ίδια ημερήσια) δεν ξέρω μόνο για μπάνιο στη θάλασσα το καλοκαίρι. Οπότε δεν ξέρω τι είναι το απογοητευτικό και τι παραπάνω θα περίμενε κάποιος.
bibendum έγραψε:Ποια περίοδος του χρόνου όλα αυτά;Για μέσα Φεβρουαρίου ρώτησα.
Ναι μεν χιόνι αλλά όχι να θέλουμε και αλυσίδες.
Προφανώς παντού ισχύει αυτό, αλλά στη συγκεκριμένη περιοχή η βλάστηση και η σχεδόν μηδενική γραφικότητα των χωριών δε βοηθάει.
Θεωρώ πως η τρικαλινή μεριά ή και η μεριά της Ηπείρου έχει αρκετά περισσότερα να δώσει σαν πακέτο.
Αν η παρέα είναι μάχιμη, έχει πολλά πράγματα στο 2ωρο, θεωρητικά η πιο πλήρης επιλογή με τα ζητούμενα που τέθηκαν είναι πρώτο Βράδυ Πλαστήρα, και ένα δεύτερο Βράδυ Ελάτη/Νεραϊδοχώρι. Από εκεί έχει πολύ όμορφη διαδρομή που σε βγάζει στα Μετέωρα σε 60-90 λεπτά.
Αν παιχτεί και τρίτη μέρα διανυκτέρευση πέριξ των μετεώρων, ανέβασμα Μέτσοβο σε μία ώρα και επιστροφή από Ε65 & Ε75
Σε 3 μέρες 1.500 χλμ και έχετε δει και φάει σε μερικά από τα πιο ωραία μέρη της Ηπειρωτικής Ελλάδας

Επίσης αν στόχος είναι η χαλάρωση και υπάρχει χρόνος για 3 μέρες, μία καλή ιδέα είναι και το Νυμφαίο.Πιο μακριά μεν, αλλά πολύ όμορφα μέρη.
Εχει κάνει κανείς ημερήσια εκδρομή Νοβι Σαντ , καταρράκτες κλπ , να προτείνει κάποιο γραφείο , site , οτιδήποτε.
gianik έγραψε:σε καμμία 10ρια μέρες πάμε Βελιγράδι.![]()
Εχει κάνει κανείς ημερήσια εκδρομή Νοβι Σαντ , καταρράκτες κλπ , να προτείνει κάποιο γραφείο , site , οτιδήποτε.
Πόσες μέρες θα μείνετε στο Βελιγράδι;