Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
egobrain έγραψε:
QsisVTS έγραψε: οι περισσότεροι άλλωστε που φοράνε smartwatch πριν δεν φορούσαν απολύτως τίποτα και όσοι φοράνε ρολόγια θα μπορούσαν να δουν την ώρα από το κινητό

το απλό ρολόι είναι πλέον και μια καλή λύση για να μετριαστεί ο εθισμός χρήσης του κινητού, μια αφορμή λιγότερη για περισπασμούς

Eκτος κι αν εχεις τον δικο μου πιτσιρικα που φοραει 2 μαζι , αναλογικο μιλιτερ και το λεπτο ψηφιακο
Ιδιως οταν του ειπα οτι οι γιαπωνεζοι πιλοτοι φοραγαν 2 . Το καλο ειναι οτι τον καταφερα να τα φοραει κατω απ το μανικι και οχι σαν καμικαζι .
Επισης οτι δεν το εχει δει Φ. Καστρο να θελει 2 ρολεξ .
Εμενα μου αρεσουν των ελβετικων σιδηροδρομων και το θεωρω μαγκια να το φορας και με τζην
Εχει κανεις απ τον παππου του κανενα τετοιο ;
Άβαταρ μέλους
By otso
#878513 Υπερατου λουκ καπελο παναμα , φρουιτ οφ δε λουμ ασπρο τ σερτ , 501 , ρολοι τσεπης και πανινα νο νειμ η εργατικα μποτακια .
Βεβαια δεν ταιριαζει σε μη χειρωνακτες οπως ειστε ολοι εδω μεσα .
Ισως ο sknipper που ειναι ο μονος παγκοσμια αθλητικος τυπος με κοιλιτσα .
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
otso έγραψε:Υπερατου λουκ καπελο παναμα , φρουιτ οφ δε λουμ ασπρο τ σερτ , 501 , ρολοι τσεπης και πανινα νο νειμ η εργατικα μποτακια .
Σαν ντύσιμο θα γουσταρα αυτό αλλά με άλλο ρολόι
Red reddington the crime concierge
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
otso έγραψε:Υπερατου λουκ καπελο παναμα , φρουιτ οφ δε λουμ ασπρο τ σερτ , 501 , ρολοι τσεπης και πανινα νο νειμ η εργατικα μποτακια .
Χαχα, ναι αθλητικός τύπος! Λέμε και καμιά παπαριά να περνάει η ώρα που λέει και το ανέκδοτο (με το λαγό και το λιοντάρι). :lol: Χώστα μου! :lol: :lol:
Πάντως η αλήθεια είναι ότι ακόμα και στα πιο παχιά μου (30κιλά πάνω από όσο είμαι τώρα) ποτέ δεν είχα κοιλιά (σκεμπέ, μπυροκοιλιά) πάντα το βάρος το έχω ομοιόμορφα (βυζάκια, κορμό εμπρός πίσω, οπίσθια, μπούτια).
Και την εμφάνιση που λες με κοιλίτσα πιο πολύ για μεσήλικα+ υπάλληλο βενζινάδικου σε επαρχιακή πολιτεία των ΗΠΑ φαντάζομαι παρά για γυμνασμένο και ηλιοκαμμένο νέο και ωραίο στυλάτο άντρα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εν τω μεταξύ, από ότι βλέπω στο λινκ του QSISVTS, ο Έλληνας πολιτικός με την πιο εντυπωσιακή συλλογή με τεράστια διαφορά είναι ο Δένδιας.

Patek Phillipe, Audemars Piguet, Lange & Sohne...

Μια συλλογή που μόνο με αυτά τα 3 κομμάτια μπορεί να αγγίζει και τα €200.000 σε αξία.

Και απο οτι βλεπουμε προσπαθει να μεγαλωσει τη συλλογη του ο δικος σου:

https://www.newsbomb.gr/bomber/prionoko ... 7-000-eyro

Στην προκειμενη το κατακριτεο δεν ειναι το μεγαλωμα της συλλογης. Ειναι οτι μαλακιζεται την ωρα που πληρωνεται με τα δικα μας τα λεφτα για να δουλευει :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Χρήστος Λάππας έγραψε:Είπαμε, supply & demand, αλλά αυτός το ξεφτίλισε.

https://chrono24.app/patekphilippe/pate ... ETCURR=EUR

Θα εντυπωσιαστώ πάρα πολύ αν φύγει σε αυτή την τιμή
Έτσι από περιέργεια έβαλα να μου βγάλει ρολόγια αυτής της μάρκας σε φθίνουσα σειρά κόστους, δε λέω τίποτα :lipsealed: , δοκιμάστε κι εσείς, αλλά να κάθεστε.... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By pro
#879120 H παγκόσμια ηλιθιότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Είτε αφορά ρολόγια, είτε γυναικείες τσάντες, είτε κάποια αυτοκίνητα, είτε sneaker, είτε κινητά. Η ανάγκη να κάνουμε statement μέσω κάποιων αντικειμένων ποτέ δεν ήταν μεγαλύτερη. Τα περί "υπερτεχνολογίας, χειροποίητης τσιμούχας, επένδυσης, λατρείας για τους state of the art μηχανισμούς" απλά ενισχύουν το προφανές, είμαστε γίδια.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#879121 Είτε η ίδια η μούρη τους, με την copy paste φάτσα που γράφει καλά στο ινσταγκραμ
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
pro έγραψε:H παγκόσμια ηλιθιότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Είτε αφορά ρολόγια, είτε γυναικείες τσάντες, είτε κάποια αυτοκίνητα, είτε sneaker, είτε κινητά. Η ανάγκη να κάνουμε statement μέσω κάποιων αντικειμένων ποτέ δεν ήταν μεγαλύτερη. Τα περί "υπερτεχνολογίας, χειροποίητης τσιμούχας, επένδυσης, λατρείας για τους state of the art μηχανισμούς" απλά ενισχύουν το προφανές, είμαστε γίδια.

Όλα είναι συνάρτηση της τιμής του προϊόντος σε σχέση με το disposable income του επίδοξου αγοραστή.

Αν €1000000 για κάποιον είναι το ίδιο με τα €1000 για κάποιον άλλο, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να μην κάνει το κέφι του όπως το καταλαβαίνει. Μαζί του θα τα πάρει;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
pro έγραψε:H παγκόσμια ηλιθιότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Είτε αφορά ρολόγια, είτε γυναικείες τσάντες, είτε κάποια αυτοκίνητα, είτε sneaker, είτε κινητά. Η ανάγκη να κάνουμε statement μέσω κάποιων αντικειμένων ποτέ δεν ήταν μεγαλύτερη. Τα περί "υπερτεχνολογίας, χειροποίητης τσιμούχας, επένδυσης, λατρείας για τους state of the art μηχανισμούς" απλά ενισχύουν το προφανές, είμαστε γίδια.

Για να καταλαβω δλδ ,αν ησουν εκατομυριουχος δεν θα ειχες μια φεραρι η πορσε η anyway οποιοδηποτε supercar σου αρεσει εσενα ,αλλα θα οδηγουσες ενα νορμαλ αμαξι
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bujinkan έγραψε:

Για να καταλαβω δλδ ,αν ησουν εκατομυριουχος δεν θα ειχες μια φεραρι η πορσε η anyway οποιοδηποτε supercar σου αρεσει εσενα ,αλλα θα οδηγουσες ενα νορμαλ αμαξι
Άλλο μια "κοινή" Ferrari ή Porsche με 100-300.000 κι άλλο την πχ συλλεκτική 959 του ΦονΚαραγιαν ή κάτι άλλο από πλειστηριασμό για πολλά εκατομμύρια.
Άβαταρ μέλους
By pro
#879187 Αν και βαριέμαι να λέω τα αυτονόητα, προφανώς υπάρχουν διαφορές σε ποιότητα και εννοείται ότι αν ήμουν εκατομμυριούχος θα αγόραζα μια Φεράρι.
Αυτό που λέω είναι ότι το μάρκετινγκ διογκώνει υπερβολικά και τεχνητά τις τιμές όχι βασιζόμενο στην ποιότητα αλλά απλά στην άγνοια, την ματαιοδοξία και την βλακεία. Κανένα ρολόι δεν μπορεί να κοστίζει 1.5Μ κι αν αυτο το έλεγες πριν κάποια χρόνια θα σε περνούσαν για τρελό. Πλέον, το κοριτσάκι θέλει μόνο iphone γιατί μόνο αυτό βγάζει καλά στόρις αγνοώντας ότι στα ίδια λεφτά υπάρχουν καλύτερες κάμερες, η γυναίκα θέλει burberry γιατί έχουν καλή ποιότητα αγνοώντας ότι πριν 30 χρόνια τα ψώνιζαν οι χούλιγκαν από τα καλάθια και ο Άραβας θέλει ρολόι 2Μ γιατί όλοι κελεμπία φοράμε, πως θα ξεχωρίσω εγώ που έχω μη μισή Μέκκα. Η εκτόξευση των τιμών στα είδη πολυτελείας και οι λίστες αναμονής για μια Μπίρκιν που η συχωρεμένη την είχε για να κουβαλάει ναρκωτικά για τον Σερζ αυτό ακριβώς δείχνει. Απλά επειδή δεν μπορούν να μας πούνε ότι είμαστε γίδια, αρχίζουν τα ντισπόζαμπλ ίνκαμ και τα κατινγκ ετζ τεκνόλοτζι.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Χρήστος Λάππας έγραψε:

Όλα είναι συνάρτηση της τιμής του προϊόντος σε σχέση με το disposable income του επίδοξου αγοραστή.

Αν €1000000 για κάποιον είναι το ίδιο με τα €1000 για κάποιον άλλο, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να μην κάνει το κέφι του όπως το καταλαβαίνει. Μαζί του θα τα πάρει;

και ολη η φιλολογια οτι ο κοσμος πειναει και οικογενειες δεν μπορουν να μεγαλωσουν τα παιδια (που οντως ισχυει υπαρχει πολυ κοσμος διπλα μας που δυσκολευεται) γιατι καποιος πλουσιος να μην κανει ενα καλο και να τα δωσει σε πραγματα που ακομα και εσυ και εγω μπορουμε να τα φτιαξουμε μονοι μας με 400 ευρω υλικα χωρις πλακα αυτο.