Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
fokion έγραψε:Γειτωνας???
Δυστυχως απο οτι φαινεται η γιαγια περασε με κοκκινο οχι οτι δικαιολογει αλλα.... τελος παντων....

Ναι, στα 300 μέτρα από το σημείο. Εσύ είσαι Γέρακα νομίζω;
Έμαθα πριν λίγο κάποιες "ανατριχιαστικές" λεπτομέρειες. Η γιαγιά είχε ψωνίσει μόλις από το Market in και περνούσε το φανάρι. Ξεκίνησε (λένε) με κόκκινο φανάρι (για τους πεζούς), το φορτηγό ήταν σταματημένο πρώτο στο φανάρι, άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητα και ξεκίνησε το φορτηγό ενώ η γιαγιά ήταν ακριβώς μπροστά του (δεν την είδε).

Πήγε ασθενοφόρο και δεν μπορούσε να την πάρει... πάρα ήρθε μετά η πυροσβεστική με φτυάρια .... :lipsealed: Δεν θα πω άλλα...
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#879077 Η εγκατάλειψη ισχύει? Κατάλαβε ο οδηγός φορτηγού ότι παρέσυρε άνθρωπο και έφυγε ή δεν το κατάλαβε καν?
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#879094 Αντίστοιχη ιστορία έχω με μητέρα φίλου πριν από λίγους μήνες. Πάρκαρε το αυτοκίνητό της και ξεκίνησε να περνάει το δρόμο, στο μεταξύ άναψε πράσινο, το πρώτο αυτοκίνητο ήταν μεγάλο φορτηγό ψηλό, δεν την είδε.... σπλάτ.... :(
Άβαταρ μέλους
By fokion
Scotch έγραψε:
fokion έγραψε:Γειτωνας???
Εσύ είσαι Γέρακα νομίζω;
..

Ορθον - κι επειδη δουλευω Πικερμι περναω καθε μερα απο εκει ολες τις ωρες...

και

ΠΙΘΑΝΟΝ να λεει και αληθεια... Καθεται ο οδηγός 3 μετρα ψηλά και στιν αντιθετη - αριστερή - μερια απο οτι ηρθε η Γιαγια...
Και βεβαια ενα γκωναρι 6+ τοννων αυτοκινητο σιγα μη "τρανταχτηκε" ωστε να καταλαβει οτι εγινε κατι....

Δυστυχώς λυση για το συγκεκριμενο σημειο δεν υπαρχει..... γιατι οταν ειχε ερθει η τροχαια πριν χρονια κι επι 3 μερες σαρωνε με κλησεις πρωι μεσημερι βραδυ ξεσηκώθηαν ΚΑΙ οι κατοικοι ( πως θα ψωνισουμε ) και οι μαγαζατορες (θα χασουμε την διαμπερή αλλα και την υπερτοπική πελατεια ) και ατονισε.....

Μονο το 2004 εφαρμοστηκε κανονικά λογω Ολυμπιακων εγκαταστασεων σε νεα μακρη μαραθωνα κ.λ.π.....
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#879108 Πάντως, όπως λένε κάποιοι που ήταν παρόντες την τώρα του συμβάντος, ο κόσμος άργησε να καταλάβει ότι είχε συμβεί κάτι. Και ο οδηγός συνέχισε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα (όχι αναπτύσσοντας ταχύτητα), πράγμα που δείχνει ότι μάλλον δεν κατάλαβε τίποτα.

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Αισθητήρες δεν τους κόβει να βάζουν;

Tα καινουργια μπορει να εχουν αλλα στα παλια...

Ας εχουμε αυτο στο νου μας ( το οποιο ισχυει για δεξιοτιμονο, στο αριστεροτιμονο ειναι αναποδα )

Εικόνα

και φυσικα να περναμε απο την διαβαση μονο οταν εχουμε πρασινο, κλπ
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Αισθητήρες δεν τους κόβει να βάζουν;

Υπάρχει καθρέπτης που δείχνει την μούρη,είναι ψηλά και δεξιά του οδηγού αν θυμάμαι καλά.
Δεν νομίζω να είναι υποχρεωτικός όμως όπως οι πλαινοί.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#879149 Ενας οδηγός φορτηγού/νταλίκας ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι πρέπει να σκύψει για να δει μπροστά κάτω ή να δει κάποιον καθρέφτη. Επειδή λοιπόν το ανθρώπινο λάθος έχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί για αυτό υπάρχουν τα μπλιμπλικια
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#879224 Μου φάινεται ότι η μηχανή δεν είναι στο οπτικό πεδίο του οδηγού του αυτοκινήτου, πρέπει να την κρύβει η κολώνα...