Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#879002 Για να δούμε τι απίδια θα πιάσει τώρα ο χάρτινος Κωστάκης Αντετοκουμπ.
Κι αυτός φαίνεται να είναι σακατεμένος εδώ και χρόνια. Παίζει 1 στα 5 μάτς για 5-10 λεπτά.
Αν ήταν γερός μάλλον θα τον κρατούσαν στις ΗΠΑ.
Άβαταρ μέλους
By pro
#879010 O Λεσόρ τραυματίστηκε γιατί γλίστρησε, στραβοπάτησε κι έπεσε το βάρος του στο πόδι του. Το πόσους αγώνες έπαιξε είναι άσχετο, δεν έκανε κάταγμα κόπωσης, δεν είχε κάποια βαριά θλάση δεν είχε ρήξη αχίλλειου που ενδεχομένως να συνδέεται με συνεχόμενη καταπόνηση. Ο τραυματισμός αυτός θα μπορούσε να γίνει και παίζοντας με τον γιό του, ή πολύ άνετα στην προπόνηση που δεν είναι πολύ χαλαρότερη του αγώνα. Άρα μούφα η προφητεία. Οι τραυματισμοί είναι στοιχείο του παιχνιδιού, μπορούν να καταστρέψουν μια χρονιά, αλλά σ'αυτό το επίπεδο είναι μέρος του ρίσκου που παίρνει κάποιος που αμείβεται με κάποια εκατομμύρια το χρόνο.
Εγώ από τα χθεσινά πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τον Χουάντσο. Ο τύπος πέρα από παικταράς, είναι και φοβερό παιδί. Έπαιζε, έβαζε τρίποντο και δάκρυζε για τον Λεσόρ, πήρε αγκαλιά τον πιτσιρικά του Λεσόρ που έκλαιγε μόνος του στο πάτωμα, πήγε πρώτος στο νοσοκομείο. Προχθές έκανε τάπα ο Σαμοντούροφ και πανηγύριζε λες και πήρε το παγκόσμιο με την Ισπανία. Παίζει να είναι και ο μοναδικός συμπαθητικός Ισπανός εδώ και 20 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#879100 Καμπενγκέλε , εγκρίνω αν και φαινόταν παλιοχαρακτήρας όταν έπαιζε στην ΑΕΚ. Τους άλλους δεν τους έχω δει, δεν τους ξέρω.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#879599 Λάθος κίνηση το νέο συμβόλαιο του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ .
Άρχισε να παίζει καλά τώρα που θα ανανεώσει . Πέρσι αδιαφορούσε . Έπρεπε να πάρει τον πούλο.
Λεσόρ .πολλά τα 3 χρόνια , πολλά τα λεφτά. Αλλά τουλάχιστον αυτός ήταν-είναι φιλότιμος από την αρχή κι ο μουρλός έχει πετάξει πολλά λεφτά στο παρελθόν για μετριότητες , λόγω κακών συμβούλων που κατά πως φαίνεται κατάφερε και τους ξεφορτώθηκε με τη βοήθεια του Τούρκου. Όχι εντελώς βέβαια , μας κουβάλησε κι αυτός 2 μετριότητες τουρκίας.
Άβαταρ μέλους
By skous
#879604 Καλυπτετο απο Λεσορ (αν επανέλθει) δυσκολα να βρει κανεις με λιγότερα χρήματα.

Χουαντσο ειναι το α και το ω της αμυντικής γραμμής μαζί με τον γκραντ. Υπερπολύτιμος, πολύ σωστή η ανανέωση του.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#879607 οχι αλλά δεν το θεωρώ αρκετό . Έβαζαν τον Παπαπέτρου να βγάζει τα κάστανα απ'τη φωτιά.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
mousatos έγραψε:Λάθος κίνηση το νέο συμβόλαιο του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ .
Άρχισε να παίζει καλά τώρα που θα ανανεώσει . Πέρσι αδιαφορούσε . Έπρεπε να πάρει τον πούλο.
.

Σοβαρά τώρα ?

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#879618 Με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται ΟΚ αλλά δε μου αρέσει η περσινή αδιαφορία. Δεν ξεχνώ και δε μου αρέσουν φούστικες Ισπανικές συμπεριφορές.
Άβαταρ μέλους
By pro
#879619 Έχεις ένα timing ρε φίλε.... Με το που λες κάτι την ίδια μέρα επιβεβαιώνεσαι :lol: :lol: :lol:

Ο Χουαντσο ήταν κομβικός πέρυσι. Όσοι σκαμπαζουν λιγο το κατάλαβαν από τον Νοέμβριο, απλά με μακαμπι ρεαλ και γαβρο το κατάλαβαν και οι στραβοί.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
mousatos έγραψε:Με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται ΟΚ αλλά δε μου αρέσει η περσινή αδιαφορία. Δεν ξεχνώ και δε μου αρέσουν φούστικες Ισπανικές συμπεριφορές.
Παίζει να είναι ο πιο παθιασμενος Ισπανός που έχω δει. Έβαζε τρίποντα τη μέρα που τραυματίστηκε ο λεσορ και έκλαιγε. Έχει φοβερό πάθος φέτος κοινώς ξεκλείδωσε

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
mousatos έγραψε:Με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται ΟΚ αλλά δε μου αρέσει η περσινή αδιαφορία. Δεν ξεχνώ και δε μου αρέσουν φούστικες Ισπανικές συμπεριφορές.
Ποια αδιαφορια ρε συ;
Εσπασε δακτυλο και προσπαθουσε να επανέλθει.
Έπαθε ΣΟΒΑΡΟ θέμα σε νεφρο οταν ξανα-ανέβαινε και έπαιξε στα play off ενώ δεν αναμενόταν!

Ο τύπος (με αυτά που έχει δείξει εδώ και 1μιση έτος) είναι η επιτομή του πάθους και του ήθους αθλητή. Ούτε μανούρα έκανε ποτέ όταν δεν έπαιζε, ούτε όταν δεν σούταρε, ούτε την έχει δει ντίβα τώρα που σπέρνει.

Btw αυτο με τους Ισπανούς μας έχει κολήσει επειδή υπήρχαν 2-3 καλόπαιδα (και υπερ-παιχταράδες) και μας πέτσωναν κάθε φορά (9/10 δικαιότατα μιας και ειχαν ομαδάρες). Και εβγαζαν έπαρση και κωλοπαιδισμό. Όπως πχ ο cr7 και ο Messi κλπ.

Πρέπει να το ξεπεράσουμε :)

< >