Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#878930 Εικόνα

Για να δουμε τι θα δουμε!

Γιουκι καπου κλαιει σε μια γωνια :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#878933 :lol: :lol: :lol:
Μλκ γκεακο πες την αλήθεια.
Φερραρίζεις, τρολαρεις ταύρους, σε έχουν χακάρει έτσι; :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#878945 Δεν ξέρω αν έχει κλείσει του Ατζάρ στη θυγατρική αλλά αν έχουνε ίχνος από χιούμορ πρέπει να πάρουν τον Ζου. Ποιος δε θα βλέπει ακόμα και στην τελευταία θέση τη μάχη του Κινέζου με τον Γιαπωνέζο;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda

https://x.com/SkySportsF1/status/1869714302157861167

Ναι Κρίστιαν μου, διότι ουρά κάνανε οι άλλες ομάδες να υπογράψουν τον Τσέκο και είπες να μην χάσεις το κελεπούρι ξαφνικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Corto Maltese έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει κλείσει του Ατζάρ στη θυγατρική αλλά αν έχουνε ίχνος από χιούμορ πρέπει να πάρουν τον Ζου. Ποιος δε θα βλέπει ακόμα και στην τελευταία θέση τη μάχη του Κινέζου με τον Γιαπωνέζο;

Εικόνα
:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
BARHonda έγραψε:
Ναι Κρίστιαν μου, διότι ουρά κάνανε οι άλλες ομάδες να υπογράψουν τον Τσέκο και είπες να μην χάσεις το κελεπούρι ξαφνικά

Μάλλον κάτι τους βόλεψε εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν υπήρχε κανένας λόγος να τον κρατήσουν. Οι Κάρλος, Αλμπον κλπ ίσως ήταν απειλή για τον Μαξ, ενώ ο Λόσον, είναι τόσο πιτσιρικάς ώστε να μην σηκώσει αμέσως κεφάλι, έχει αποκτήσει ήδη την πρώτη εμπειρία και ο Μαξ τον έχει του χεριού του.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#879057 Κάρλος ή Άλμπον απειλή για τον Μαξ; Σοβαρά τώρα;

Ο Ατζάρ είναι καλό χέρι αλλά προς το παρόν δείχνει αρκετά θερμοκέφαλος. Άσε που σας εγγυόμαι ότι θα κάνει δικό του κανάλι στα radio messages θα δώσει πολύ υλικό. 20 είναι φυσικά μπορεί να ωριμάσει πολύ