Καλοί είναι και οι δύο, αυτό δεν με ανησυχεί, δεν ξέρω όμως αν έχουν παρόμοιες ή διαφορετικές απαιτήσεις - στυλ οδήγησης. Ελπίζω να θέλουν το ίδιο ώστε να υπάρχει πιο σαφής κόντρα μεταξύ τους και να βγάλουμε πιο αντικειμενικά συμπεράσματα. Όχι μόνο για τους απόλυτους χρόνους αλλά και για στρατηγική, προστασία ελαστικών, προσπεράσεις, μαχητικότητα κλπ.
Yugo_para_siempre έγραψε:Έλα να ανεβαίνει το thread.
Δεν έχετε γράψει πολλοί, μην τον παίζετε...
Ποιος να γραψει μετα απο τοσο καιρο που περασε ωρε Γιουγκο, πλακα ΜΕ κανεις? Ενω ψηφισανε 15 νοματαιοι, μονο εμεις οι 2 γραψαμε απο μια παραγραφο οσον αφορα την ψηφο μας. Κι ο Σεημ Ολντ Στορυ ειπε απλα τι ψηφισε
Φανταζομαι τους υπολοιπους δεν τους απασχολει η συγκεκριμενη κοντρα ή απλα τους ειναι πιο ευχαριστο να ειρωνευονται τις αλλες αποψεις απο το να εκθεσουν τη δικη τους αποψη

Οσο για μενα, επαναλαμβανω οτι για τα προσεχη χρονια (οσο συνυπαρχει το συγκεκριμενο διδυμο) δηλωνω Λουιτσα
Ακομα εχει συμβολαιο με την Μερκ μεχρι 31/12
Ας χαλαρωσουμε και μεις λιγο
Ουδείς.
Bayern7 έγραψε:Δεν υπάρχει ούτε ένας πραγματικός tifoso που να θέλει να επικρατήσει ο Sir Lewis Carl Davidson Hamilton ενάντια στον Leclerc.
Ουδείς.
Η γνωμη μου ειναι η παρακατω.
Yugo_para_siempre έγραψε:Όπως έγραψα και στη Σίλλυ Χρηστίδου.
Κατατακτήριες ο μικρός, όχι τσόντα, αλλά όχι και τσίμα τσίμα.
Έστω 15-9 ο Λεκλέρκ.
Αγώνες, το αντίστροφο.
Έστω 15-9 ο Λούης.
Εννοείται θα προσμετρηθούν γκαντεμιές παντώς τύπου, ειδικά αν αυτός που ήταν άτυχος ήταν το πιο πιθανό να είναι μπροστά στο τέλος του συγκεκριμένου αγώνα.
Ψήφισα Λούη.
Εύχομαι να πέσω έξω.
Είπαμε κορυφαίος ο Λούης αλλά αδυναμία έχω στο μικρό.
Bayern7 μια ερωτηση εδω.
Αλλο το να θελω το μικρο να ειναι τελικα μπροστα απο το Λουη, αν και δεν το πιστευω.
Αλλο το αν ειναι ο Λουης μπροστα, να μη γουσταρω και να ζοριζομαι, ακομα και αν τελικα φερει νικες και ισως κουπα...
Ελπιζω να μην εννοεις το δευτερο.
Yugo_para_siempre έγραψε:
Αλλο το να θελω το μικρο να ειναι τελικα μπροστα απο το Λουη, αν και δεν το πιστευω.
Αλλο το αν ειναι ο Λουης μπροστα, να μη γουσταρω και να ζοριζομαι, ακομα και αν τελικα φερει νικες και ισως κουπα....
Προσωπικα δεν θεωρω οτι ο Λεκλερκ θα ειναι αργοτερος του Χαμιλτον.
Για εμενα ο λογος που τον εφεραν στην Ferrari ειναι για να μαθει τον μικρο πως να γινει πρωταθλητης. Ταχυτητα εχει, συγκεντρωση εχει, μαχητικοτητα το ιδιο, ενα ραφιναρισμα και λιγοτερα λαθακια θελει, φυσικα κι ενα μονοθεσιο νικητη, αλλα αυτο δεν ειναι δουλεια τους τοσο
Fiat Panda 7,6l/100km
ρε πατε καλα?
Ολοι παρτακηδες ειναι. ο Λουης την παρτη του θα κοιταξει.
Σιγα μην κανει και στην ακρη να περναει ο Λεκλερ.
(Δεν γνωρίζω βέβαια εάν το "win together, lose together" ισχύει και για τη Ferrari, μην τον έχει στην μπούκα με το παραμικρό κράξιμο ο Geo
)Και στην Ferrari, εάν θέλανε #2, κρατούσανε και τον Sainz, δεν χρειάζεται να φέρεις έναν 40αρη για αυτόν τον σκοπό
BARHonda έγραψε:Δεν είναι η ομάδα πάνω απ’όλα? Η Ferrari να κερδάει και όλοι οι άλλοι να παν να γαργαληθούν
Ακριβώς. Απλά στο ρητορικό ερώτημα ποιον προτιμάμε να το σηκώσει ανάμεσα στους 2 δικούς μας, προτιμάμε τον πιο δικό μας.
Yugo_para_siempre έγραψε:Bayern7 μια ερωτηση εδω.
Αλλο το αν ειναι ο Λουης μπροστα, να μη γουσταρω και να ζοριζομαι, ακομα και αν τελικα φερει νικες και ισως κουπα...
Ελπιζω να μην εννοεις το δευτερο.
Ποιος το ειπε αυτο;
Ειπαμε ότι ο πραγματικός τιφόζο στο δίλημμα ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ, προτιμάει τον Λεκλέρκ. Και πριν από τους 2, την ομάδα.
Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Βλέπε παραπάνω.
Από την άλλη θεωρώ ότι του Χάμιλτον του χρωστάει η μοίρα ένα πρωτάθλημα που ηλικιακά δεν έχει και πολλά περιθώρια να διεκδικήσει.
Βασικά θα ήθελα να το πάρει η Ferrari και ένας από τους δύο οδηγούς της, όποιος και να είναι αυτός εγώ ευχαριστημένος θα είμαι και πολύ μάλιστα.
Από την άλλη δε θα με χάλαγε κανένας Κιμι2 να έκανε την έκπληξη και να τους πατούσε όλους κάτω.
sknipper έγραψε:Εγώ είμαι σε δίλημμα. Από τη μία θα ήθελα κάποιον άλλον πέραν από αυτούς τους 2 που το έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια, άρα Λεκλερκ.Η μοιρα δεν του χρωσταει η FIA ναι. Απο εκει και περα θα δειξει τι μονοθεσιο θα φτιαξουν φετος και ποσο καλοι θα ειναι στη διαχειρηση του αγωνα γιατι μεχρι τωρα βλεπουμε πολλα λαθη απο το pitwall
Από την άλλη θεωρώ ότι του Χάμιλτον του χρωστάει η μοίρα ένα πρωτάθλημα που ηλικιακά δεν έχει και πολλά περιθώρια να διεκδικήσει.
Βασικά θα ήθελα να το πάρει η Ferrari και ένας από τους δύο οδηγούς της, όποιος και να είναι αυτός εγώ ευχαριστημένος θα είμαι και πολύ μάλιστα.
sknipper έγραψε:Από την άλλη δε θα με χάλαγε κανένας Κιμι2 να έκανε την έκπληξη και να τους πατούσε όλους κάτω.Να προσεχεις να μην ξεσκεπαζεσαι την νυχτα , θα αρπαξεις καμια πουντα.
Fiat Panda 7,6l/100km
Η μοιρα δεν του χρωσταει η FIA ναι
Ξεπεραστε το πια.
Του δωσε η ΦΙΑ με αλλους τροπους πρωταθληματα (κατι μυστικα πιρελι τεστς,das system,1-1,5 ταχυτερο μονοθεσιο με κινητηρα ΤΟΥΜΠΑΝΟ λογω γνωση των νεων κανονισμων απο το 2010 κλπ κλπ)
Το 2021 το αξιζε παραπανω ο Μαξ και το ΠΗΡΕ με καρμικο τροπο!!!
Για αυτο θα ειναι ο καλυτερος του τιτλος!!!
Geo f1 έγραψε:Η μοιρα δεν του χρωσταει η FIA ναι
Ξεπεραστε το πια.
Του δωσε η ΦΙΑ με αλλους τροπους πρωταθληματα (κατι μυστικα πιρελι τεστς,das system,1-1,5 ταχυτερο μονοθεσιο με κινητηρα ΤΟΥΜΠΑΝΟ λογω γνωση των νεων κανονισμων απο το 2010 κλπ κλπ)
Το 2021 το αξιζε παραπανω ο Μαξ και το ΠΗΡΕ με καρμικο τροπο!!!
Για αυτο θα ειναι ο καλυτερος του τιτλος!!!
Ναι, οπως νομιζεις στον παραλληλο κοσμο που ζεις.
Fiat Panda 7,6l/100km