Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bebes
nikos έγραψε:
bebes έγραψε:Ψάχνω ασφαλιστική να ασφαλίσω ενα μηχανακι 300 κ.εκ. (279 για την ακρίβεια), 7ετίας, , να εχει επασφάλιστρο νεου οδηγου και ασφάλεια κλοπής.
Αν βάλω ετη διπλώματος 2ου οδηγού <1 οι επιλογές είναι ελάχιστες για ασφάλεια χωρίς κλοπή και καθόλου με κλοπή :(
Ο νεαρός εχει 1,5 χρόνο το δίπλωμα Α1, αλλά το Α2 το βγάζει τώρα.

Καμια ιδέα;
Το βγάζεις στο όνομα σου με κλοπή και βάζεις 2ο οδηγό με επασφαλιστρο

< Note >

Το σκεφτηκα κι εγω, αλλά δεν ειμαι σίγουρος αν θα το δεχτούν :oops:
Απ'οτι καταλαβα, το σκαλοπατι ειναι τα 250 κ.εκ. Απο'κει και πανω αλλάζουν πολλά. Θα το ψάξω όμως

Τελος παντων, εκανα μια απλη ασφαλεια ενος μηνα μονο για μενα, χωρις κλοπη, μονο οδικη, με 11€
Να το παρω και βλεπουμε. Ετσι κι αλλιως ο μικρος δεν εχει ακομα διπλωμα Α2 και δεν εχω σκοπο να του το δωσω μεχρι να το αποκτήσει.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#875664 Ήρθε και μένα η ώρα αλλαγής. Πέρσι είχα βάλει ετήσια Generali στα 380. Φέτος πήγε στα 390. Έχει απ'όλα (κανονική, όχι μικτή). Κλοπής ολική/μερική, πυρός, φυσικά φαινόμενα, οδική κλπ.

Στο cosmoteinsurance με τις ίδιες επιλογές μου βγάζει την HD στα 279 με όλες τις καλύψεις μέσα (μικτή στα 350 νομίζω)

Στο Alianz Direct μου βγάζει τη μεσαία (Accelerate) στα 311 με όλες τις καλύψεις που έχω επιλέξει. Το ίδιες ζημιές μόνο μου έχει ανενεργό αλλά μάλλον αυτό είναι η μικτή ε;

Μεταξύ των 2 τελευταίων ποιά; :hmmm:
(Για το Honda μιλάμε πάντα)
Άβαταρ μέλους
By edmond
#878791 Παίζει κάνας κωδικός στην HD?
Σαν πολύ να σήκωσαν τον αμανέ και δεεεεεν βλέπω να συνεχίζω.
Ή και κάτι άλλο, δεν με νοιάζει.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Παίζει κάνας κωδικός στην HD?
Σαν πολύ να σήκωσαν τον αμανέ και δεεεεεν βλέπω να συνεχίζω.
Ή και κάτι άλλο, δεν με νοιάζει.

PRAKTIKER για 10%
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
PaNick67 έγραψε:PRAKTIKER για 10%

Αν κάνεις συμβόλαιο για 1η φορά. Έπειτα είναι 5%.
Πρόσφατα ανανέωσα 2 συμβόλαια, όντας η φθηνότερη πληρέστερη επιλογή.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Giuseppe Busso έγραψε:
PaNick67 έγραψε:PRAKTIKER για 10%

Αν κάνεις συμβόλαιο για 1η φορά. Έπειτα είναι 5%.
Πρόσφατα ανανέωσα 2 συμβόλαια, όντας η φθηνότερη πληρέστερη επιλογή.

Σωστος!

Μου ηρθε για το Panda , ετησια 224€ με κλοπη, οδικη, νομικη βοηθεια και θραυση κρυσταλων

Στο insurance market απο 250 αυτες οι καλυψεις
Άβαταρ μέλους
By bill33
#879161 Αν είστε ήδη στην HD και κάνετε ανανέωση :
Αν δεν κάνετε ετήσιο συμβόλαιο δοκιμάστε να αυξήσετε μια μία τις μέρες ,δεν αλλάζει η χρέωση μέχρι τις επιπλέον 4 με 5 μέρες.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#892769 Σημερινό email απο HD για το άστρα
Κώδικας: Επιλογή όλωνΕίμαστε πάντα εδώ, πριν από σένα για σένα.
Γι' αυτό, προσθέτουμε στο συμβόλαιό σου την κάλυψη για φυσικές καταστροφές, με ασφαλιζόμενο κεφάλαιο €Χ

Να ξέρεις ότι από 1η Ιουνίου είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τον νόμο 5162/2024, αν θέλεις να αποζημιωθείς από φωτιά, πλημμύρα ή σεισμό.
Μόλις ολοκληρώσεις την πληρωμή θα λάβεις το νέο συμβόλαιο στο email σου. Η νέα κάλυψή σου θα ξεκινήσει να ισχύει 01/07/2025 και θα λήξει μαζί με το συμβόλαιο.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, αν θέλεις να πάρεις την κάλυψη, είναι να πληρώσεις το ποσό των €1.97 χρησιμοποιώντας τον παρακάτω κωδικό, πριν την ημερομηνία λήξης του, στις 30/06/2025:

Για το πουντο δεν έχουν στείλει ακόμα.
Άβαταρ μέλους
By bebes
bill33 έγραψε:Σημερινό email απο HD για το άστρα
Κώδικας: Επιλογή όλωνΕίμαστε πάντα εδώ, πριν από σένα για σένα.
Γι' αυτό, προσθέτουμε στο συμβόλαιό σου την κάλυψη για φυσικές καταστροφές, με ασφαλιζόμενο κεφάλαιο €Χ

Να ξέρεις ότι από 1η Ιουνίου είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τον νόμο 5162/2024, αν θέλεις να αποζημιωθείς από φωτιά, πλημμύρα ή σεισμό.
Μόλις ολοκληρώσεις την πληρωμή θα λάβεις το νέο συμβόλαιο στο email σου. Η νέα κάλυψή σου θα ξεκινήσει να ισχύει 01/07/2025 και θα λήξει μαζί με το συμβόλαιο.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, αν θέλεις να πάρεις την κάλυψη, είναι να πληρώσεις το ποσό των €1.97 χρησιμοποιώντας τον παρακάτω κωδικό, πριν την ημερομηνία λήξης του, στις 30/06/2025:

Για το πουντο δεν έχουν στείλει ακόμα.

Νομίζω οτι ειναι υποχρεωτική καλυψη για ολα τα κινουμενα οχήματα, και προαιρετικό για αυτα σε ακινησία (απλά αν δεν εχεις, δεν μπορεις να αιτηθεις αποζημιωση απο το κρατος).
Απλά οι ασφαλιστικες "ζητανε" ενα ποσο επιπλέον για να κανουν λίγο καλυτερη την υποχρεωτικη ασφαλιση σε καλυψεις και απαλλαγες. Καθε μια εχει τη δικη της ατζεντα απ'οσο ειδα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#893865 Προσφορά από την Hellas Direct για Daihatsu Sirion 1300 κυβικών με νέο οδηγό.

Εικόνα

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#893866 αυτός θα έπρεπε να είναι λόγος άρνησης ασφάλισης από τη μεριά του χρήστη . να έχει προβλεφθεί νομικά.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#893873 Η hd "χτυπάει" πολύ τις τιμές σε περίπτωση νεου οδηγού, και μάλιστα το οριο της ειναι τα 25 χρόνια!!!

Αλλά εδω ξεπέρασε τον εαυτό της :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#893878 Για μεικτή ετήσια έδωσα λιγότερα από τα μισά σε παρόμοια αξία και ασφαλιστική τράπεζας.

Αυτό είναι απλά "δεν σε θέλουμε για πελάτη"

< >