Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
bebes έγραψε:Αν εχει έτοιμη την Ελληνική άδεια, δεν φαινεται καπου η χωρα εισαγωγης. Στην αδεια αναφερεται μονο η ημερομηνια πρωτης κυκλοφορίας και η ημερομηνια μεταβιβασης.
Καποιο χαρτι που συνδεει το αυτοκινητο με τη Βουλγαρια (πχ), θα το δεις μονο αν βρεις τον φακελο στη Δ/νση συγκοινωνιών.

Τότε χαιρετάς. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Αυτό το carvertical ζητάει χρέωση

Ναι.Υπάρχουν και κουπόνια για εκπτωση αν ψάξεις
https://www.google.com/search?q=carvert ... e&ie=UTF-8
Άβαταρ μέλους
By edmond
#878361 Ε ναι ρε σεις, τσάμπα θα σας αποκαλύψουν το ιστορικό ενός αυτοκινήτου;
Μέχρι στιγμής έχω δώσει 6x15€(μέσω πακέτων) για να σκαλίσω παρελθόντα...αμαρτήματα :lol:
Άβαταρ μέλους
By bebes
#878368 Πόσο κοστίει το carvertical;

Βλέπω οτι είχα φτιάξει ήση λογαριασμο κάποια εποχή.
Εμενα μου ζηταει 30€ για 2 αναφορες και 36€ για 3

Ειναι καλά, ή να ψαξω άλλον κωδικό;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#878461 Offtopic:

Μιας και αναφέρθηκε το CarVertical, είπα να δοκιμάσω τι στοιχεία φέρνει για το Model 3 που έχω προς πώληση. Επειδή δε βρήκε πολλά στοιχεία η αναφορά, δε μου χρέωσε την αναζήτηση του VIN. Οπότε έριξα το VIN του Model Y που αντικατέστησε το Model 3... ούτε αυτού του VIN χρέωσε την αναζήτηση. Οπότε έμεινα με δύο αναφορές και credit για ακόμα έναν έλεγχο.

Παλιμπαιδισμός τέλος για σήμερα :lol:
Άβαταρ μέλους
By bebes
Serf έγραψε:Offtopic:

Μιας και αναφέρθηκε το CarVertical, είπα να δοκιμάσω τι στοιχεία φέρνει για το Model 3 που έχω προς πώληση. Επειδή δε βρήκε πολλά στοιχεία η αναφορά, δε μου χρέωσε την αναζήτηση του VIN. Οπότε έριξα το VIN του Model Y που αντικατέστησε το Model 3... ούτε αυτού του VIN χρέωσε την αναζήτηση. Οπότε έμεινα με δύο αναφορές και credit για ακόμα έναν έλεγχο.

Δηλαδή αν δεν σου δωσει ολες τις πληροφορίες που υπόσχεται δεν σε χρεώνει;
Καλό αυτό.

Στη σελιδα τους λέει σε ποιες χωρες εχει βαση δεδομένων.
Επίσης, θεωρω οτι αν καποιος δεν θελει να φανουν οι πληροφορίες του αποφεύγει το επίσημο δίκτυο
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
GTS έγραψε:
Nikos! έγραψε:Που/πως βρίσκουμε τη λτπφ του αυτοκινήτου?

< >

καταλογους τελωνειου. τι θα παρεις τωρα;

Ταιριάζει και με το όνομα σου. Θα φέρει ένας φίλος Cayman gts από Γερμανία

Εγώ θέλω gt4

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
bebes έγραψε:
Serf έγραψε:Offtopic:

Δηλαδή αν δεν σου δωσει ολες τις πληροφορίες που υπόσχεται δεν σε χρεώνει;
Καλό αυτό.

Στη σελιδα τους λέει σε ποιες χωρες εχει βαση δεδομένων.
Επίσης, θεωρω οτι αν καποιος δεν θελει να φανουν οι πληροφορίες του αποφεύγει το επίσημο δίκτυο

Εγώ τους είχα ζητήσει αναφορά για το Αστρα και δεν έβγαλε τίποτα.Ζήτησα τα λεφτά μου πίσω και όντως τα επέστρεψαν.
Άβαταρ μέλους
By glf
#881473 Κάποιος κατέβασε πρόσφατα ένα Tesla από Γερμανία και γράφει τι τράβηξε με το που μπήκε Σερβία με zoll export (κόκκινη) πινακίδα..
Τα προβλήματα άρχισαν στα σύνορα Ουγγαρίας-Σερβίας, στη Σουβοτίτσα. Νύχτα, ερχόμενοι προς τα σύνορα, μας προσπέρασε ένα μαύρο Jeep. Μας φάνηκε ύποπτο για ασφάλεια. Επί ένα-δύο λεπτά πήγαινε αργά και μετά σταμάτησε και έκανε ένα φλας. Εμείς φτάσαμε στα σύνορα. Οι Ούγγροι μας είπαν ότι όλα ήταν καλά. Περάσαμε στη Σερβία. Ο συνοριοφύλακας σφράγισε τα διαβατήρια και μας παρέπεμψε στον τελωνειακό. Αυτός μας είπε ότι πρέπει να πληρώσω 150 ευρώ για τα έγγραφα διέλευσης. Του είπα ότι οι πινακίδες μου είναι με κόκκινη γραμμή και μπορώ να βγαίνω εκτός ΕΕ. Μου είπε ότι είτε πληρώνω, είτε σε 4 ώρες αναμονής πηγαίνω πίσω στην Ουγγαρία.
Μου κράτησε τα διαβατήρια και είπε ότι δεν με αφήνει να προχωρήσω αν δεν πληρώσω. Αναγκαστικά αποφάσισα να πληρώσω. Με κάρτα δεν δέχτηκαν, μόνο μετρητά. Απόδειξη δεν μου έδωσαν. Πήρα τηλέφωνο σε κάποιους φίλους μου στη Σερβία και άρχισα να τους μιλάω στα σερβικά. Τους είπα ότι τους άκουγα και τους καταλάβαινα. Ήταν εμφανώς αναστατωμένοι και με παρακάλεσαν να τους επιστρέψω τα έγγραφα. Περιττό να πω ότι τα έγγραφα ήταν πλαστά. Αντέτεινα, αλλά με παρακάλεσαν να μην το κάνω θέμα και να τα επιστρέψω στα σύνορα εξόδου.
Στη διαδρομή, κάθε ώρα με περνούσαν τηλέφωνο και έστελναν μηνύματα για το που ήμουν και πότε θα φτάσω στα σύνορα Βουλγαρίας. Εκεί με περίμεναν και πήραν τα έγγραφα. Αλλά δημιούργησαν προβλήματα με τα διαβατήρια και τα έγγραφα του αυτοκινήτου. Προσπάθησαν να μου κρατήσουν το μικρό βιβλιάριο του αυτοκινήτου. Τελικά, μετά από μία ώρα ταλαιπωρίας, περάσαμε στη Βουλγαρία.
Αυστηρά δεν συνιστώ να ταξιδεύετε μέσω Σερβίας. Η συνοριακή μαφία είναι φοβερή. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ταξιδέψτε στην Ευρώπη μέσω Βουλγαρίας-Ρουμανίας.