Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#878110 εμενα παλι ολα τα πατεκ ασχημα μου φαινονται :lipsealed:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By antonis78
#878179 Εξαιρετικό ρολόι, ξεκίνησε με kickstarter αν θυμάμαι καλά και δεν το είχα πάρει για 2 λόγους, το μέγεθος (44mm είναι μεγάλο για τον καρπό μου, μέχρι 42mm max φτάνω) και φοβήθηκα την κορώνα γιατί είναι βιδωτή (λόγω αδιαβροχοποίησης, ελέω diver) και ο μηχανισμός είναι κουρδιστός οπότε θα είχε μεγαλή φθορά.

Πολύ ωραία λεπτομέρεια, είναι η πίσω χάραξη στα Ελληνικά
Εικόνα

Και μιας και σας πέτυχα ( :lol: ) θέλω γνώμες. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το καφέ, οπότε ψάχνω ένα ρολόι να ταιριάζει με outfit αυτού του χρώματος. Το στυλ μου είναι κατά κύριο λόγο τζιν, chino και βερμούδες το καλοκαίρι, business casual και casual θα το έλεγα, κοστούμι φοράω μόνο σε γάμους (αλλά έχω dress ρολόι για αυτή την περίπτωση).

Έχω καταλήξει σε κάποια με καφέ καντράν και σε ένα με λευκό/μπεζ, χρυσούς δείκτες και καφέ λουράκι.

Είναι τα παρακάτω, πείτε μου την γνώμη σας

Longines HydroCoquest (εικόνες)
Εικόνα

Hamilton Spirit Of Liberty (εικόνες)
Εικόνα

Hamilton Khaki (εικόνες)
Εικόνα

Baume & Mercier Capeland M0A10083 (εικόνες)
Εικόνα

Longines Column-Wheel Chronograph (εικόνες)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#878180 Εμένα το πρώτο μου αρέσει
Έτσι και αλλιώς χρονογράφος δεν γουστάρω

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#878181 σε τι μπατζετ μπορεις να κινηθεις?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#878182 Το 1ο και το τελευταιο ειναι υπεροχα
Δε θα κοιτουσα Hamilton για προσωπικους λογους :shifty:
Άβαταρ μέλους
By antonis78
bujinkan έγραψε:σε τι μπατζετ μπορεις να κινηθεις?
1500 - 1600€. Τα έχω βρει όλα αυτά με περίπου αυτό το budget, μεταχειρισμένα φυσικά.

Geo f1 έγραψε:Το 1ο και το τελευταιο ειναι υπεροχα
:lol: Οκ, το πιασα.
Σατανική σύμπτωση, είναι από τις αγαπημένες μου μάρκες και είμαι και Tifosi :lol:

Να σας πω και τις σκέψεις μου.

Για το πρώτο δεν τρελαίνομαι για ρολόγια με bezel, αλλά απο την άλλη δεν έχω καθαρό diver στην συλλογή (έχω αυτό) οπότε καλύπτω και αυτό το κενό.

Το δεύτερο και το τελευταίο, φοβάμαι μήπως δίνουν παππουδίστικο/old fashioned vibe. Πανέμορφα, δεν το συζητώ (για αυτό μπήκαν στην λίστα άλλωστε) απλά αυτή είναι η ανησυχία μου.

Τέλος, το τρίτο και το τέταρτο, φοβάμαι μήπως φαίνονται πολύ cluttered, σαν να υπάρχουν πολλά μεσα εκεί (δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός).
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#878206 To πρώτο και το τελευταίο διαλέγω για σένα,
Με φοβίζει λίγο το πρώτο με το καφέ καντράν,κάπως με ξενίζει και θεωρώ ότι σε περιορίζει στο με τι να το ταιριάξεις. Το να έχεις ρολόι με περιστρεφόμενη στεφάνη εκτός από όμορφο το βρίσκω και βολικό για να παίζεις, κρακρακρα....
Το τελευταίο είναι παππουδίστικο μόνο αν μοιάζεις με παππού και ντύνεσαι σαν παππούς. Αλλιώς είναι σοφιστικέ, αεράτο και φινετσάτο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Geo f1 έγραψε:Το 1ο και το τελευταιο ειναι υπεροχα

Βασικά αν δεν συμπαθείς τον Hamilton είναι λόγος να συμπαθείς τη Hamilton

Ορίστε η γελοία υπόθεση.. :tomato:

https://www.espn.com/f1/story/_/id/3035 ... e-hamilton
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#878228 :lol:
Ναι κατι ειχα διαβασει

The Hamilton International name goes back to 1892,

the Formula One driver was born in 1985.

:tomato: :tomato:

Για ον τοπικ οσο βλεπω το τελευταιο μου αρεσει ολο και πιο πολυ
Άβαταρ μέλους
By antonis78
#878245 Σας ευχαριστώ όλους.

Απ' ότι βλέπω το τελευταίο κερδίζει την προτίμηση του κοινού, μάλλον εκεί θα πάω.

sknipper έγραψε:...Με φοβίζει λίγο το πρώτο με το καφέ καντράν,κάπως με ξενίζει και θεωρώ ότι σε περιορίζει στο με τι να το ταιριάξεις
Το καφέ καντράν δεν το φοβάμαι, ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα που έχω και επιπλέον έχω ρολόγια με μαύρο και μπλε καντράν που καλύπτουν (σχεδόν) όλες τις άλλες περιπτώσεις. Επιπλέον, σκοπεύω κάποια στιγμή (όταν πέσουν οι τιμές γιατί είναι καινούργιο ακόμα) να πάρω και το παρακάτω ώστε να έχω και με λευκό καντράν

Hamilton Jazzmaster Performer
Εικόνα

Έχω βρει το 2ο σε πολύ καλή τιμή (~500€) και σκέφτομαι μήπως το πάρω μαζί με το τελευταίο (συνολικά θα μου βγει ~1800€, λίγο παραπάνω από το budget αλλά θα πάρω 2 ρολόγια). Οπότε η ερώτηση είναι η εξής, το 2 φοριέται πιστεύετε με βερμούδα το καλοκαίρι ή είναι πολύ επίσημο; Το τελευταίο;

Να περιμένω και να πάρω αργότερα το 3 ή το 4 που είναι πιο σπορ και ταιριάζουν καλύτερα;
Άβαταρ μέλους
By otso
#878247 An εχεις μεγαλη κοιλια με βερμουδα και βραζιλιανικες σαγιοναρες, ταιριαζουν τα χρυσοκαφε .
Άβαταρ μέλους
By antonis78
otso έγραψε:An εχεις μεγαλη κοιλια με βερμουδα και βραζιλιανικες σαγιοναρες, ταιριαζουν τα χρυσοκαφε .
:lol: :lol: :lol: :lol:
Όχι, δεν είμαι έτσι. Είμαι κανονικός στα κιλά, ελαφριά κοιλίτσα αλλά προσπαθώ να την χάσω και δεν φοράω σαγιονάρες εκτός από την παραλία. Μιλάω για βερμούδα cargo, μονόχρωμη ή militair και polo ή πουκάμισο λινό.

Σαν χρώμα, το καφέ καντράν με ασημί κάσα ταιριάζουν σίγουρα, το στυλ με νοιάζει πιο πολύ. Με χρονογράφους είναι πιο σπορ και ταιριάζει (θεωρώ) πιο πολύ σαν ύφος.