Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By g8777

:s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry

Ετσι αποχαιρετας ενα πολυπρωταθλητη οταν φευγει . Οχι με κλωτσιδια. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Sijune21 έγραψε:Την αξια του φερσταπεν,δεν την εχει μειωσει κανεις ως τωρα.

Εγώ την έχω μειώσει. Βασικά έχω επισημάνει ότι έχει μηδαμινή αξία.
Ζητώ συγγνώμη από τον g8777 επίσης που ασχολήθηκα με τον κύριο ΜΗΔΕΝ αλλά μη γελιέσαι, δεν του δίνω καθόλου αξία g μου.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
Giuseppe Busso έγραψε:

Ζητώ συγγνώμη από τον g8777 επίσης που ασχολήθηκα με τον κύριο ΜΗΔΕΝ αλλά μη γελιέσαι, δεν του δίνω καθόλου αξία g μου.

Την οδηγικη του αξια,η σαν ατομο την αξια? Και αν η μοιρα τα φερει να κλεισει και αυτος την καριερα του στη Ferrari? :eat: :svivhaha: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:

:s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry

Ετσι αποχαιρετας ενα πολυπρωταθλητη οταν φευγει . Οχι με κλωτσιδια. :iconcool:

:s_cry :s_cry r
Πόση υποκρισία θεέ μου.
Που έτσι και αλλιώς δεν θα τον ανανεωναν ΤΕΛΙΚΑ.
Κλωτσιδι με ωραίο περιτύλιγμα δηλαδη :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#878108 Κάτσε να δούμε και τι θα πει εκείνη την ώρα ο χόρνις όταν θα φεύγει ο μαξ από κει για να συγκρίνουμε... :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Sijune21 έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:

Την οδηγικη του αξια,η σαν ατομο την αξια? Και αν η μοιρα τα φερει να κλεισει και αυτος την καριερα του στη Ferrari? :eat: :svivhaha: :shifty: :shifty:

Θυμάσαι τις δηλώσεις του γίγαντα Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο για την Τούμπα;
Είναι ένα απλό γήπεδο.
https://youtu.be/l_fpaPB83F4?si=jZHehO_unqA4QCyg

Για την οδηγική αξία αναφέρθηκα προφανώς. Σας άτομο είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα. Πιστεύω ότι θα γίνει Σερ του Άμστερνταμ στα 35 του. Πρόκειται για εξωαγωνιστικό διαμάντι.
Άβαταρ μέλους
By NirApp
#878162 Ο Χαμιλτον εκανε εναν εξαιρετικο αγωνα οντας ο μονος που καταφερε να κανει αντιστροφη στρατηγικη, πρωτα σκληρα και μετα μεσαια. Αν καποιος δεν το βλεπει αυτο, απλα ειναι εμονικος και μαλλον ασχετος με το σπορ. Θεωρω πως εδειξε σε ολους τους καλοπροαιρετους θεατες πως μια χαρα το χει ακομα.
Δεν ειναι τυχαια ο πιο επιτυχημενος οδηγος της Φ1, με τα περισσοτερα πρωταθληματα απο ολους, μην ξεχναμε πως του εκλεψαν και ενα, αρα εχει περισσοτερα και απο τον Σουμαχερ.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#878167 Αν δεν με απατά η μνήμη μου, στα χρονικά της F1 δεν γνωρίζω να έχει ακυρωθεί ένας αγώνας που ολοκλήρωσε όλη τη διάρκεια του. Γνωρίζω αγώνα (Βραζιλία 2003) που τα αποτελέσματα πήγαν ένα γύρο πίσω λόγω μη σωστής εφαρμογής της κόκκινης σημαίας ή μη σωστής εφαρμογής των κανονισμών σχετικά με την κατάταξη που ορίζει η κόκκινη σημαία

Επίσης θυμάμαι την BAR να τρώει DSQ για παράνομο 2ο ρεζερβουάρ καυσίμων που το χρησιμοποιούσε σαν έρμα ενώ το απαγορεύει ο κανονισμός, αλλά δεν ακυρώθηκε ο αγώνας

Ακόμα και το 2007 με το spygate, ενώ τυπικά θα έπρεπε να είχαν πετάξει τη McLaren τελείως εκτός (DSQ μέχρι τέλος της χρονιάς), αφήσανε και τους 2 οδηγούς να παλεύουν για το πρωτάθλημα οδηγών κανονικά, διότι η ζημιά στο σπορ θα ήταν μάλλον πολλαπλάσια των 100 εκ που έφαγε πρόστιμο η ομάδα

Οπότε αυτό που ζητάει ο Massa (να ακυρωθεί τελείως ο αγώνας), δεν στέκει. Το προφανές θα ήταν να ακυρώσεις τη Renault