Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
33%
0
N/A
1
17%
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#878000 Το θεμα ψιλοκαθαριστηκε, απο ενα warn σε g8777 και EDDIE_147 γιατι εχω δουλεια και με κανουν να ασχολουμαι με πραγματα ησσονος σημασιας. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By sknipper
g8777 έγραψε:Δεν έχει ματαυπαρξει πιο λίγη προσωπικότητα πολύπρωταθλητή στο σπορ.
Δυστυχώς έτσι είναι, κάθε άλλο παρά πρότυπο πρωταθλητή αποτελεί όπως φέρεται.
g8777 έγραψε:Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια,το κοσπεντε που θα τρώει τις ψωλιες κατά ριπάς να δούμε εναν αλλονα Μαξ, πιο ήρεμο, πιο γλυκό. :hmmm:
Μπα, τον ίδιο θα δούμε και χειρότερο επειδή αν δεν είσαι από πάνω μπορείς να ρισκάρεις περισσότερο, κι αν πάρεις ποινή πήρες δεν έχεις τόσα να χάσεις. Θα γίνει κολλητός με τους αγωνοδίκες.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#878013 Οι καθωσπρεπισμοι δεν χωρανε για τον μαξαρο,θα ακουτε τα μπινελικια σας μεχρι να σβησει ο ηλιος και αν θελουν ποινες,ας ριξουν ποινες,δεν θα αλλαξει και τιποτε. :protest: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#878016 Δεν είναι λάθη τα περισσότερα παίδες, επίτηδες τα κάνει.
Απόδειξη είναι ότι δεν είχε περιστατικό με κανέναν άλλον εκτός του Norris.
Όπως έκανε και παλιότερα με τον Λούη. Όποιος τον "απειλεί" στο πρωτάθλημα η στρατηγική είναι γνωστή. Αν είναι στην εξωτερική ο άλλος πέφτω πάνω του και αμέσως γκρινιάζω στους αγωνοδίκες μέχρι να βγει στο ράδιο το άλλο σίχαμα (ο Horny) για να κάνουν πρίμο σεκόντο.
Το χθεσινό τον έφτασε σε νέα ύψη. Χωρίς να διεκδικεί τίποτα πάει και πέφτει πάνω στον Piastri ενώ παίζεται ένα πρωτάθλημα.
Μαλλον ήλπιζε σε νίκη.

Με τα "λάθη" του κόστισε φέτος στην McLaren πάνω από 50 πόντους. Δεν μπόρεσε τελικά να ολοκληρώσει το έργο του.
Σύμφωνα με τον Geo όμως το πρωτάθλημα είναι χάρτινο :svivhaha: :yahoo:

Μια που είπα Geo, γιατί βρίζεις αγόρι μου;
Δεν καταλαβαίνεις τα ποστ;
Anyway του χρόνου πάλι, με την ελπίδα να έχουμε (έναν περίπατο της McLaren) εεε ένα εξίσου συναρπαστικό πρωτάθλημα με λιγότερο δράμα από ποινές.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#878018 Νταξει ζήτησε συγγνώμη

https://www.motorsport.com/f1/news/vers ... /10680755/

Εν τω μεταξύ έχει μαζέψει καμποσους βαθμούς ποινής και διάβαζα ότι ο Helmut δεν είναι πολύ ευχαριστημένος.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
ripper έγραψε:Ζήτησε συγγνώμη αλλά οι αγωνοδίκες είναι stupid idiots?
Κάτι δεν κολλάει. Τα μπέρδεψε λίγο.

Θα τον βάλει ο Σουλαϊεμ να γράψει στον πίνακα ότι δε θα το ξανακάνει, 100 φορές.

Πόσοι βαθμοί ποινής έμειναν για race ban?

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
ripper έγραψε:
Μια που είπα Geo, γιατί βρίζεις αγόρι μου;
Δεν καταλαβαίνεις τα ποστ;
Anyway του χρόνου πάλι, με την ελπίδα να έχουμε (έναν περίπατο της McLaren) εεε ένα εξίσου συναρπαστικό πρωτάθλημα με λιγότερο δράμα από ποινές.

Λογω του ψοφησει που εγραψες,
Δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο θα μπορουσες να εννοεις.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#878028 Προφανώς και είναι αστεϊσμός, αφού γράφω και το γνωστό "ήρεμα ρωτάω" από κάτω. Επειδή πάλι τράκαρε με Μάκα.
Εσύ τι πιστεύεις ότι του κάνω βουντού η οργανώνω δολοφονία;
Όπως και να έχει δεν νομίζω να σε έβρισα ποτέ.
Τες πα.