Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
markvag έγραψε:
Scotch έγραψε:Τελικά μήπως αντί για τον vagmag, ο .... markvag κάνει την κίνηση για ένα από τα άριστα Tesla που είναι διαθέσιμα στο φόρουμ :s_cool

Αν μου βρεις που να φορτίζω δεν έχω ιδιαίτερο θέμα.
Α, και να μην θέλεις και λεφτά :ninja: :lol: :lol:

Ε κάπου θα έχει φορτιστή τριγύρω. Καμιά πρίζα σούκο δεν παίζει;
Μα παίζει η δόση του δανείου για νέο αυτοκίνητο να είναι μικρότερη από τις μηνιαίες ζημιές της μπέμπας :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Scotch έγραψε:Ε κάπου θα έχει φορτιστή τριγύρω. Καμιά πρίζα σούκο δεν παίζει;

Καλώδιο από το μπαλκόνι του τρίτου στο πεζοδρόμιο;; :inlove: :inlove: Όταν δηλαδή βρίσκω να παρκάρω κάτω από το σπίτι... :inlove: :inlove:

Scotch έγραψε:Μα παίζει η δόση του δανείου για νέο αυτοκίνητο να είναι μικρότερη από τις μηνιαίες ζημιές της μπέμπας :lol:

Ε, είπαμε... Δεν χαλάει και κάθε μήνα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#877517 Ξεχνάς τη σούκο. Το SM που ψωνίζετε δεν έχει φορτιστή; :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#877518 Όταν χάλασε ο εναλλάκτης στο δικό μου πήρε μαζί την μπαταρία και μια τρόμπα. €2000+ αν θυμάμαι καλά. Εύχομαι να μην έχεις τόσο χοντρή ζημιά.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
Scotch έγραψε:Ξεχνάς τη σούκο. Το SM που ψωνίζετε δεν έχει φορτιστή; :ninja:

Όχι που να έχω προσέξει... Δεν κοίταξα κιόλας να πω την αλήθεια, αλλά αν δεν έχω θέση στάθμευσης με φορτιστή μόνιμα δεν παίζει ούτε γι' αστείο ηλεκτρικό.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Όταν χάλασε ο εναλλάκτης στο δικό μου πήρε μαζί την μπαταρία και μια τρόμπα. €2000+ αν θυμάμαι καλά. Εύχομαι να μην έχεις τόσο χοντρή ζημιά.

Ευτυχώς δεν έχω. Εντωμεταξύ, το αμάξι όταν πήγε στο συνεργείο, δούλευε κανονικότατα! :lol: :lol: :lol: :lol: Αφού με πήρε τηλέφωνο ο μάστορας να επιβεβαιώσει ότι υπήρχε βλάβη και δεν έκανα / έλεγα εγώ μ@λ@κία... :lol: :lol:

Και εν τέλει έμαθα πως τα alternator αυτά της BMW (πέρα του ότι είναι γνωστή βλάβη, όπως και οι υπόλοιπες 15εκατομμύρια βλάβες) έχουν το χούι να σταματάνε να λειτουργούν μόνο ζεστά και υπό φορτίο. Όπως δηλαδή αν είσαι σε αυτοκινητόδρομο με 130χαω. Και γι' αυτό μου έβγαλε το λαμπάκι 2-3 φορές πριν μείνω αλλά έφευγε μετά... Ζεσταινόταν, δεν φόρτιζε την μπαταρία, αλλά επειδή καθημερινά δεν κάνω συνήθως μεγάλες διαδρομές, δεν προλάβαινε να την αδειάσει. Μετά, όταν ξεκινούσε κρύο, έβγαζε το μήνυμα, αλλά κρύο δούλευε κανονικά, οπότε μετά από λίγο, μέχρι να ζεσταθεί, φόρτιζε... και το μήνυμα έφευγε. :lol: :lol:

Έπρεπε να μείνουμε στην μέση της Εγνατίας :inlove: :inlove:

Όλο και περισσότερο μου θυμίζει Alfa Romeo αυτό το αμάξι. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#877545 Το εχει παθει και η διικια μας αυτο ακριβώς.Εμεινε στην ανοδο της Κηφισίας 8 η ωρα το απογευμα στο Ψυχικό.Η ουρα εφτανε μεχρι Αμπελόκηπους.
Γνωστό πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
kostis20 έγραψε:Γνωστό πρόβλημα.

ΟΛΑ είναι γνωστά προβλήματα! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
markvag έγραψε:
kostis20 έγραψε:Γνωστό πρόβλημα.

ΟΛΑ είναι γνωστά προβλήματα! :lol: :lol:

Τουλάχιστον σε ανταμοίβει καθημερινά με τις χαρές της πίσω κίνησης. :iconcool:

ΥΓ:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
Άβαταρ μέλους
By markvag
Zorz έγραψε:Τουλάχιστον σε ανταμοίβει καθημερινά με τις χαρές της πίσω κίνησης. :iconcool:

Με μόνο 150 ατίθασα γερμανικά καθαρόαιμα (ή όσα έχουν μείνει μετά από 19 χρόνια και σχεδόν 160Κ χλμ), όχι τόσο όσο νομίζεις... :lol: Αλλά είναι η άτιμη ερωτεύσιμη :inlove:

Zorz έγραψε:
Εικόνα

Τί να φτιάξω;; Αν θέλω κάτι να μην χαλάει πρέπει να πάρω ένα Honda... :rtfm: Οι βλάβες στα bmw δεν είναι κάτι που οφείλεται στον ιδιοκτήτη... :lol: :lol:

Εικόνα

:lol: :lol:

ΥΓ: Ξαναλέω βέβαια, το να μείνεις από alternator μετά από 19 χρόνια δεν είναι και περίεργο, δεν το χρεώνω στο αμάξι αυτό... Νομίζω με οποιοδήποτε αμάξι δεν είναι περίεργη αυτή η βλάβη...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
markvag έγραψε:
ΥΓ: Ξαναλέω βέβαια, το να μείνεις από alternator μετά από 19 χρόνια δεν είναι και περίεργο, δεν το χρεώνω στο αμάξι αυτό... Νομίζω με οποιοδήποτε αμάξι δεν είναι περίεργη αυτή η βλάβη...

Εξαιρουνται κατι παλιο γιαπωνεζικα που μετα απο 22-25-27 χρονια και απο 250 - 600Κ χλμ δεν ειχαν θεμα altenator ( εκτος αν φορουσαν Bosch :svivhaha: ).
Άβαταρ μέλους
By dimik
#877934 Είδαμε προκοπή και από τα Magneti Marelli και τα Denso

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
#877940 Το πουντο με σχεδόν 20 χρόνια στην καμπούρα του και 320κ χλμ μια χαρά είναι το alternator. Δεν ξέρω τι μάρκα είναι
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#878331 Μεταχειρισμένο υβριδικό πλην Toyota και Lexus είναι παιχνίδι με την φωτιά. Ειδικά με την BMW που μπήκε τελευταία και καταϊδρωμένη στην αγορά αυτή και μάλλον τα έχει αγοράσει έτοιμα από τρίτους. Δεν είναι η μόνη που κάνει τέτοια, αλλά είναι από αυτούς που ζητάνε πολλά λεφτά.