Sijune21 έγραψε:Yποκλιση και ανυπομονησία να φορεσει την κοκκινη φορμα,οπου με τον πυραυλο της Ferrari,θα δουμε τον Leclerc να λεει πολλα fcks στο radio.
Μη λέει ο Λούης, man I'm just not fast enough
Έχω αμφιβολίες για του χρόνου αλλά θα δούμε.
Πιστεύω λάθος της φερραρι να φέρει κάποιον στη δύση της καριέρας του. Υπάρχουν τόσοι οδηγαρες που έχουν φοβερό μέλλον μπροστά τους.
Αλλά θα έχουμε δικαιολογίες: είναι η πρώτη του χρονιά, να του δώσουμε λίγο χρόνο, δε ξέρει ακόμα το μονοθέσιο, είναι στα μέτρα του Λεκλερκ κλπ.
Save for future reference
< >
Εδω εχουμε τις πιο γελοιες δικαιολογιες απο το 2022 που ειναι στην Μερκ.
Δε θα εχουμε στην Φερραρι Νικο μου
Βρε τι πάθαμε.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Nikos! έγραψε:Πιστεύω λάθος της φερραρι να φέρει κάποιον στη δύση της καριέρας του. Υπάρχουν τόσοι οδηγαρες που έχουν φοβερό μέλλον μπροστά τους.
Δεν είναι κάποιος στη δύση της καριέρας του. Είναι ο Σερ Λιούις Χάμιλτον.
Corto Maltese έγραψε:Nikos! έγραψε:Πιστεύω λάθος της φερραρι να φέρει κάποιον στη δύση της καριέρας του. Υπάρχουν τόσοι οδηγαρες που έχουν φοβερό μέλλον μπροστά τους.
Δεν είναι κάποιος στη δύση της καριέρας του. Είναι ο Σερ Λιούις Χάμιλτον.
Sijune21 έγραψε:Δεν ξέρω γιατί απογοητεύονται οι απανταχού φεραριστι και έχουν μετανιώσει ήδη για την άφιξη του "παππού", θα είναι μια ωραία εμπειρία για όλους.
Υπάρχει κάποιο σχετικό poll;
STK έγραψε:Θα έχει πλάκα αν το αυτοκίνητο είναι καλό και του ταιριάξει και πατήσει κάτω και τον Λεκλέρκ και όλους τους άλλους.Sijune21 έγραψε:Δεν ξέρω γιατί απογοητεύονται οι απανταχού φεραριστι και έχουν μετανιώσει ήδη για την άφιξη του "παππού", θα είναι μια ωραία εμπειρία για όλους.
Να του ταιριαξει? ΝΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ?
Αυτα ειναι για την πλεμπα
Ενας goat τη βρισκει τη λυση και το φερνει το μονοθεσιο στα μετρα του.
Geo f1 έγραψε:Οπα μπαστα σκνιππερ.Αυτό ισχύει αλλά μέχρι ένα σημείο. Και όλοι οι σπουδαίοι οδηγοί δεν έχουν πάντα καλές μέρες, μερικές φορές ζορίζονται. Θερμοκρασίες-λάστιχα-σχεδίαση αυτοκινήτου, σχεδίαση πίστας και πολλά άλλα μπορουν να κάνουν διαφορές τέτοιες που να μην τίθεται καν θέμα ικανοτήτων του οδηγού.
Να του ταιριαξει? ΝΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ?
Αυτα ειναι για την πλεμπα
Ενας goat τη βρισκει τη λυση και το φερνει το μονοθεσιο στα μετρα του.
Αλλά όντως μερικοί προσαρμόζονται πιο εύκολα και αλλάζουν τον τρόπο οδήγησής τους, άλλοι πιο δύσκολα. Συμφωνώ ότι είναι ένα χαρακτηριστικό με το οποίο κερδίζεις πόντους (και λεφτά) αλλά εκ του αποτελέσματος, των νικών κλπ δεν μπορείς να τον απο-κατσικοποιήσεις. Τουλάχιστον όχι ακόμα, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 4 χρόνια ακόμα και να πάρει ο Μαξ και τα 4 πρωταθλήματα οδηγών ώστε να φτάσει τα 7+1(το αμφισβητούμενο) για να περάσει μπροστά.

3 χρονια team mates
ο ενας 7 φορες παγκοσμιος με 100+ νικες και Poles
Ο αλλος 2-3 νικες και poles
Τα συμπερασματα δικα σας
sknipper έγραψε:STK έγραψε:Θα έχει πλάκα αν το αυτοκίνητο είναι καλό και του ταιριάξει και πατήσει κάτω και τον Λεκλέρκ και όλους τους άλλους.Sijune21 έγραψε:Δεν ξέρω γιατί απογοητεύονται οι απανταχού φεραριστι και έχουν μετανιώσει ήδη για την άφιξη του "παππού", θα είναι μια ωραία εμπειρία για όλους.
Τι να ταιριαξει? Από το μηδέν θα το εξελίξει. Αυτή η δικαιολογία δεν υπάρχει.
< >
Έπειτα από τον αποκλεισμό του Χάμιλτον από το Q1, o επικεφαλής της Mercedes-AMG, Τότο Βολφ ήταν έξαλλος με το πώς διαχειρίστηκε τις κατατακτήριες δοκιμές η ομάδα του: «Αυτό που έγινε είναι ανεπίτρεπτο, είναι ασυγχώρητο. Ο Λιούις είναι στον τελευταίο του αγώνα και κι εμείς προσπαθούμε να το παίξουμε έξυπνοι και να βγούμε στην πίστα τελευταίοι. Είμαι πολύ νευριασμένος με αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ κρίμα να λέμε έτσι "αντίο" στον Λιούις. Δεν υπάρχει εξήγηση γι’αυτό, δεν υπάρχει δικαιολογία. Είναι απίστευτα ενοχλητικό πως δεν παίρνουμε αποφάσεις που πρέπει σε μια ομάδα παγκοσμίου κλάσης όπως η δική μας».
Ο Βολφ τόνισε επίσης πως το πλάνο για τις κατατακτήριες δοκιμές λήφθηκε από την ομάδα που λειτουργεί στο εργοστάσιο: «Είναι απλά τα πράγματα. Θέλαμε να τα πάμε καλά για τον Λιούις και τελικά όλα κρίθηκαν από λάθος ενός ηλίθιου. Αυτό συνέβη. Δεν πρέπει να εξελίσσονται έτσι κάποια πράγματα. Πρέπει να παίζουμε εκ του ασφαλούς και να μην το παίζουμε έξυπνοι».
Ο ηλίθιος,ποιος είναι ο πανηλίθιος όμως?
Geo f1 έγραψε:Τα συμπερασματα δικα σας
Το συμπέρασμα είναι ότι ο Lewis ζει τόσο rent free μέσα στο κεφάλι σου, που θα πρέπει να το δηλώσει ως δωρεάν παραχωρημένη κατοικία στο Ε1 του...