Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#877695 Εμενα το πανε λαου λαου
Τωρα ειμαι στα 1000/335 :lol:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#877699 Η πεθερά μου αναβάθμισε την σύνδεση της στην Cosmote σε 300άρα και της έδωσαν καινούργιο router. Μοιάζει πανομοιότυπο με το παλιό, αλλά πλέον φτάνει τις ταχύτητες (το παλιό τερμάτιζε στα 100κάτι).

Το πρόβλημα είναι ότι δεν πατιέται το πλήκτρο του WPS για να μπορέσω να της συνδέσω το extender ώστε να πιάνει σε όλο το σπίτι, η τηλεόραση της, εκτυπωτές, ηχεία κλπ. το πλήκτρο πατιέται, αλλά δεν ανάβει το φωτάκι που έπρεπε. Ελατωματική συσκευή; Να της πω να τους πάρει να τους πάρει να της το αλλάξουν;
Άβαταρ μέλους
By bill33
Χρήστος Λάππας έγραψε:Η πεθερά μου αναβάθμισε την σύνδεση της στην Cosmote σε 300άρα και της έδωσαν καινούργιο router. Μοιάζει πανομοιότυπο με το παλιό, αλλά πλέον φτάνει τις ταχύτητες (το παλιό τερμάτιζε στα 100κάτι).

Το πρόβλημα είναι ότι δεν πατιέται το πλήκτρο του WPS για να μπορέσω να της συνδέσω το extender ώστε να πιάνει σε όλο το σπίτι, η τηλεόραση της, εκτυπωτές, ηχεία κλπ. το πλήκτρο πατιέται, αλλά δεν ανάβει το φωτάκι που έπρεπε. Ελατωματική συσκευή; Να της πω να τους πάρει να τους πάρει να της το αλλάξουν;

Απο το μενού δεν ενεργοποιείται;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#877716 Εικόνα

Ιστορικη μερα η σημερινη.
Άβαταρ μέλους
By babakos
sknipper έγραψε:Νομίζω ότι είμαστε λίγο υπερβολικοί, τα 100-150 καλύπτουν πλήρως οικογένεια με 2-3-4 άτομα ταυτόχρονα online (υπολογιστές, τάμπλετ, τηλέφωνα, TV). Πότε μπορεί να χρειαζόμαστε παραπάνω; Πόσες φορές θα κατεβάσεις πολλά GB; Άσε που πολλές φορές ο περιορισμός δεν είναι η σύνδεσή μας αλλά άλλα σημεία στο διαδίκτυο. Εγώ από ελάχιστα μέρη έχω δει να κατεβάζει εντυπωσιακά γρήγορα.

Ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
babakos έγραψε:

Ακριβώς.

babako εσυ που γνωριζεις το πακετο 3/1,5 ποτε θα βγει? :oops:
Άβαταρ μέλους
By babakos
#878773 Εξαρτάται από τα κέφια του boss και τον πόλεμο εντυπώσεων... (Ποιός την εχει πιο μεγάλη...)

Τεχνικά θα μπορούσε και αύριο. Θα καλυπτε σχετικά άνετα το 70% των αναγκών των Ελληνικών SOHO / SME επιχειρήσεων

Η ζητηση από ιδιώτες ειναι πολύ μικρή, δεν υπάρχουν αρκετά συνεργεία να τρέξουν τα έργα , έχει μπει και η ΔΕΗ δυναμικά (καταλύτης, ελπιζω να μην ξεφουσκώσει...). Μεγάλο θέμα (που δεν φαινεται πουθενα) η καφρίλα στις πολυκατοικιες και η μεγαλη δυσκολία στην διαδικασια συνεννόησης με τα συνεργεία....

Δεν φτάνει το voucher... Πρέπει να μεγενθυνθεί η πραγματική οικονομία (όχι αυτή που μας πουλάνε τα τσοντοκάναλα) για να υπάρξουν προυποθέσεις σοβαρής ζητησης... (από ιδιώτες)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#878774 Μα οταν εχει ηδη καποιος 1000/500 (η γενικα ετοιμη υποδομη) δεν χρειαζονται εργα για την νεα μεγαλυτερη ταχυτητα.
Ισως καποιο αλλο ρουτερ που να μην εχει 2,5αρα ethernet.
Μπορει να περιμενουν και τι πακετα θα ανακοινωσει η ΔΕΗ στις αρχες του χρονου
Άβαταρ μέλους
By babakos
#878775 Μα αυτό ειπα. Θα μπορούσαν και αύριο (technically speaking)
Marketing wise όμως, δεν ειναι καλή πρακτική να τα δινεις ολα μαζι γιατι χανεται το focus
Τώρα δόθηκε το αναβαθμισμενο upload, σταδιακά θα έρθουν και τα υπόλοιπα..

Χρειάζεται δουλιτσα και στο backbone (για καποιους παρόχους)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#878776 Thank you very much :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By skous
#878813 Ποια ΔΕΗ;;;;

Η ΔΕΗ δεν προκειται να δωσει πακέτα εντός 2025 όπως πάει…. και αν δώσει θα ειναι σε ελάχιστους.
Πιο πιθανό είναι να νοικίασει το δικτυό της.

Πέρα απο την μπαγκλαντεζιανή υποδομη με ίνες σε στύλους, υπάρχουν πολλές περιοχές που η ΔΕΗ πέρασε ίνες εδω και κανα χρόνο, και πλέον περνάει ο ΟΤΕ και δίνει άμεσα και σύνδεση.

Εγω προσωπικά δεν πρόκειται να βάλω ΔΕΗ και να έχω και άλλη μια όδευση προς το σπιτι… (και δη, εναέρια).

< >