Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#858903 Τα έκαναν πτν@ εκεί στο meta.

Σήμερα με είχε πετάξει το fb στο pc του γραφείου και ξαναμπήκα. Λείπουν πολλά μηνύματα στο messenger τα οποία βλέπω κανονικά από το κινητό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#869188 Πώς ξεκίνησε

:thumbsup:

Τί μας είπε ο ματσάκος

Πώς ωρίμασε σαν γάλα

:lol:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#869781 Η Τουρκία μπλόκαρε την πρόσβαση στo Instagram

Εικόνα

Η Τουρκία μπλόκαρε την πρόσβαση στo Instagram, ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή, η αρμόδια ρυθμιστική αρχή, χωρίς να αναφέρει τον λόγο ή τη διάρκεια της απαγόρευσης.

Η κίνηση έρχεται έπειτα από σχόλια που έκανε την Τετάρτη ο Τούρκος αξιωματούχος επικοινωνίας Φαχρετίν Αλτούν, επικρίνοντας την πλατφόρμα για την απόφασή της, όπως τη χαρακτήρισε, να μπλοκάρει τις συλλυπητήριες αναρτήσεις για τη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια, πολιτικού ηγέτη της παλαιστινιακής μαχητικής οργάνωσης Χαμάς.

Εικόνα

«Λογοκρισία»

«Πρόκειται για λογοκρισία, καθαρά και απλά», δήλωσε ο Αλτούν, διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, στο X, προσθέτοντας ότι το Instagram δεν επικαλέστηκε παραβίαση πολιτικής για την ενέργειά του.

Δεν υπήρξε άμεσο σχόλιο από τη μητρική εταιρεία του Instagram, Meta Platforms, ούτε για την απαγόρευση ούτε για τα σχόλια του Αλτούν.

Η Αρχή Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών της Τουρκίας (BTK) δημοσίευσε την απόφαση της 2ας Αυγούστου στον ιστότοπό της.

Με πληροφορίες από Reuters

https://www.kathimerini.gr/world/563156 ... instagram/
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#869837 Είπε ο υπουργός υποδομών της Τουρκίας ότι πρέπει πρώτα να συμμορφωθεί με τους νόμους της γείτονος χώρας :roll:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#871386 Θυμάστε πώς ο Musk ανησυχούσε για τον αριθμό των bots στο Twitter;

Εικόνα

Εικόνα

Καλά πήγε κι αυτό:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#871516 :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Εντάξει, ο Μασκ είναι ο μεγαλύτερος (και πιο πετυχημένος μέχρι στιγμής) απατεώνας που έχει περάσει από τον πλανήτη! :lol: :lol:

Καμία έκπληξη που (και γι' αυτό) λέει και κάνει μ@λ@κίες... Πάω τώρα να αγοράσω μερικά Roadsters, που, σύμφωνα με τον Έλον, είναι έτοιμα εδώ και 5 χρόνια... :lol: :lol: :lol: Θα μου τα φέρει το Teslabot, που εδώ και χρόνια είναι καλύτερο από της πχ Boston Dynamics ( :s_rofl :s_rofl ), θα τα φορτώσει στο Hyperloop, που έχει φέρει την επανάσταση στις μεταφορές εδώ και κοντά μία δεκαετία ( :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl ), και θα τα έχω σε 3nanosec. Ή μήπως θα τα στείλει με έναν από τους πυραύλους της SpaceX που θα συνδέουν διάφορες πόλεις του πλανήτη μεταξύ τους ( :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl )... :hmmm:

Το πότε θα σκάσει δεν ξέρω ακριβώς και με πόσο θόρυβο...

Αν κρίνω από την στροφή του προς την ψεκασμένη δεξιά, μάλλον δεν αργεί... Καθώς η ψεκασμένη δεξιά είναι το μόνο σύνολο ανθρώπων που θα σε στηρίξουν, no matter what. Μπορεί να σκοτώσεις άνθρωπο μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους στο κέντρο της Νέας Υόρκης, αλλά θα σε στηρίζουν...
Άβαταρ μέλους
By glf
#877639 Ίδια ιδέα, ίδιο look.
Αλλά μετά βλέπεις τις διαφορές.
Είναι πιο εύκολο από mastodon οπότε υποτίθεται θα μαζέψει τον κόσμο που φεύγει από twiiter πιο εύκολα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#877649 Είναι μέχρι να το πάρουν χαμπάρι τα ξέκωλα. Είχα βάλει για λίγο το threads, 7 στα 10 στη ροή ήταν γκα*λοποστ
Άβαταρ μέλους
By glf
#877651 Ναι ε; Δε μπήκα ποτέ στο threads. Ίσως να έγινε εύκολα λόγω Insta.
Για την ώρα στο bsky λείπουν οι εταιρείες οπότε είναι σαν early twitter. Αλλά έχω βρει το timeline μου από κόσμο που θέλω να βλέπω και ήδη αρχίζω να βάζω κόσμο από τις.. πρώτες μέρες σε άλλη λίστα για να αδειάζει λίγο το following το καθημερινό.
Οπότε δε μου λείπει κάτι που έβλεπα στο twitter.
Άβαταρ μέλους
By glf
Elon Musk on Friday evening announced he has sold his social media company, X, to xAI, his artificial intelligence company, in a deal that values X at $33 billion, much less than he paid for it in 2022.

Να και το dataset για την AI εταιρεία μας...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#887060 Εν τω μεταξύ το πούλησε από τη μια εταιρεία του στην άλλη. Ε ρε ξέπλυμα