Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Serf
#877212 Κοτσαδόρος μετά την κατασκευή ΔΕΝ τοποθετείται στο M3... πρέπει να έχει βγει από το εργοστάσιο με κοτσαδόρο. Από την άλλη, στο MY τοποθετείται - νομίζω - κι εκ των υστέρων...

:rant: :rant: :rant: πόντος στο Y από αυτή τη σύγκριση!!
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#877213 Νομίζω το Υ έχει προεγκατάσταση για κοτσαδόρο, αλλά πρέπει να το διπλοτσεκάρω. Σίγουρα παίρνει εκ των υστέρων τον εργοστασιακό πάντως.

Αποκλειστικά Ε.Ο., με αυτές τις ταχύτητες, τα 350 km βγαίνουν άνετα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf
vagmag έγραψε:
Serf έγραψε:Αντικειμενικά σκεπτόμενος το Model Y είναι υπερβολή... ενώ το Model 3 έρχεται κουτί. :innocent:

Υ.Γ.1: Sorry Scotch :inlove:
Υ.Γ.2: Προφανώς ΔΕΝ είναι αντικειμενική τοποθέτηση η πιο πάνω :iconcool:

Serf , πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο !
Ο scotch έχει το κινητό μου , έχει το mail μου … θα σε φάει στη στροφή !

Άσε που έχει κ το καλύτερα διατηρημένο Y … εσυ ;

Εγώ προσφέρω πιο φθηνό Tesla από το πιο καλοδιατηρημένο MY :lol:

Η αλήθεια είναι ότι το M3 ελκύει ματιές.. κι όχι μόνο... οπότε έχει αλλαχθεί η 5η πόρτα λόγω οδηγού που σταμάτησε στο φανάρι ακριβώς πίσω μου και, από το πουθενά, ξεκίνησε χωρίς να έχει γίνει πράσινο. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Serf έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι το M3 ελκύει ματιές.. κι όχι μόνο... οπότε έχει αλλαχθεί η 5η πόρτα λόγω οδηγού που σταμάτησε στο φανάρι ακριβώς πίσω μου και, από το πουθενά, ξεκίνησε χωρίς να έχει γίνει πράσινο. :dizzy:

Εντάξει, αυτό το λες και καλό. Έχει καινούργια 5η πόρτα :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By skous
#877231 Εγω προσφέρω εργοστασιακό κοτσαδόρο (το καλυπτρα διατηρημένο Υ performance λέω να το κρατήσω για τον εαυτό μου) :)

< >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Serf έγραψε:Για να επανέλθουμε σε δημοσιεύσεις που "κολλάνε" 100% στο θέμα:

Tesla converts Shell gas station into Supercharger and it looks awesome

Εικόνα

Κ που θα βάζουμε βενζίνη ;
Άβαταρ μέλους
By Serf
skous έγραψε:... (το καλυπτρα διατηρημένο Υ performance λέω να το κρατήσω για τον εαυτό μου) :)

< >

Έχουν ακουμπήσει λίγο οι ζάντες σε πεζοδρόμιο... οπότε δεν μπορώ να το ισχυριστώ για το δικό μας :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#877234 Δεν θα μιλήσω για την κατάσταση των ζαντών του Υ. Θα το κάνει ο g για εμένα.

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
Serf έγραψε:
skous έγραψε:... (το καλυπτρα διατηρημένο Υ performance λέω να το κρατήσω για τον εαυτό μου) :)

< >

Έχουν ακουμπήσει λίγο οι ζάντες σε πεζοδρόμιο... οπότε δεν μπορώ να το ισχυριστώ για το δικό μας :lol:
Mαυρος ανεξιτηλος μαρκαδόρος is your fiend :)

< >
Άβαταρ μέλους
By glf
#877290 Το Chargespot θα έχει -50% έκπτωση για το 4ημερο 29/11 μέχρι 02/12.
Non stop οι προσφορές.

Ένα άλλο δίκτυο που δεν το ξέρω είχε 98% έκπτωση για σήμερα.

Και η ΔΕΗ blue δίνει επιστροφή όλο υο πόσο της σημερινής φόρτισης για την επόμενη φόρτιση (δηλαδή 50% οι δύο φορτίσεις).

Να βόλευε και ο καιρός..
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#877296 Black Friday δεν έχει σε μεταχειρισμένα long range κ?
Άβαταρ μέλους
By axel12p