Scotch έγραψε:Σε χώρους και επιδόσεις (και όχι μόνο) δεν έχουν καμία επαφή με το Υ. Άλλης κατηγορίας οχήματα και τα δύο.
Και άλλη κατηγορία τιμής βέβαια!

Σήμερα πέτυχα ένα Dolphin, μου φάνηκε αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά του.
axel12p έγραψε:Scotch έγραψε:Σε χώρους και επιδόσεις (και όχι μόνο) δεν έχουν καμία επαφή με το Υ. Άλλης κατηγορίας οχήματα και τα δύο.
Σίγουρα. Απλά, αν κατάλαβα καλά, συγκρίνουμε νέο BYD Dolphin με 29.000 € (τόσο δεν έχει καινούργιο, χωρίς την επιδότηση; ) με μεταχειρισμένο (αλλά "σαν καινούργιο") Υ με 36.000 €.
Scotch έγραψε:Σε χώρους και επιδόσεις (και όχι μόνο) δεν έχουν καμία επαφή με το Υ. Άλλης κατηγορίας οχήματα και τα δύο.
Επίσης, για 200km την ημέρα, το να πας σε diesel, μόνο αν δεν έχεις επαφή με ηλεκτρικό και "το φοβάσαι" θα το κάνεις (ο Βαγγέλης έχει και γνωρίζει). Να ήταν πάνω από 350km, να το σκεφτεί κανείς.
Επειδη ο vagmag εχει ηδη ενα μεγαλο οικογενειακο πιθανα να μην θελει δευτερο, οποτε οι χωροι δεν μετρανε τοσο. Οι επιδοσεις για την καθημερινη διαδρομη της συζυγου, το ιδιο.
Ακομα κοστιζει αρκετα λιγοτερο ακομα και χωρις επιδοτηση, με τα μεταχειρισμενα 3 και Υ.
Αν υπαρχουν ακομα τα ετοιμοπαραδοτα που εφεραν τον καιρο της εκθεση αυτοκινητου, υπαρχει η πιθανοτητα να κεριδισει την επιδοτηση εφοσον βαλουν κι αλλα κεφαλαια στο ΚΗ3
ΥΓ. Το τι θα εκανα εγω κακως το εβαλα, δεν αγοραζω εγω
Fiat Panda 7,6l/100km
PaNick67 έγραψε:Επειδη ο vagmag εχει ηδη ενα μεγαλο οικογενειακο πιθανα να μην θελει δευτερο, οποτε οι χωροι δεν μετρανε τοσο. Οι επιδοσεις για την καθημερινη διαδρομη της συζυγου, το ιδιο.
Εδώ έγραψε:
vagmag έγραψε:Λογική επιλογή θα ήταν κ το Y , αν το θεωρήσουμε το οικογενειακό μας αυτοκίνητο .
Οπότε πάνω σε αυτό το πνεύμα γίνεται από την πλευρά μου η όποια σύγκριση. Αν ψάχνει για αυτοκίνητο πόλης, που πάει και πιο έξω, ίσως αλλάζει το πράγμα.
Scotch έγραψε:axel12p έγραψε:Scotch έγραψε:Σε χώρους και επιδόσεις (και όχι μόνο) δεν έχουν καμία επαφή με το Υ. Άλλης κατηγορίας οχήματα και τα δύο.
Σίγουρα. Απλά, αν κατάλαβα καλά, συγκρίνουμε νέο BYD Dolphin με 29.000 € (τόσο δεν έχει καινούργιο, χωρίς την επιδότηση; ) με μεταχειρισμένο (αλλά "σαν καινούργιο") Υ με 36.000 €.
Αναφερόμουν σε καινούργιο Dolphin με επιδότηση και τιμή κάτω από 20 χιλιάρικα προφανώς.
Ο vagmag έτσι και αλλιώς είχε μιλήσει αρχικά για καινούργιο EX30, Atto 3 ή μεταχειρισμένο Model 3. Αν βρεθεί τώρα κάποιος καλός άνθρωπος που να κάνει μια καλύτερη τιμή και να μπορεί να δώσει το σαν καινούργιο Model Y του κοντά σε αυτά τα λεφτά, πιστεύω ότι ο vagmag θα το σκεφτεί σοβαρά!
Υ.Γ.1: Sorry Scotch
Υ.Γ.2: Προφανώς ΔΕΝ είναι αντικειμενική τοποθέτηση η πιο πάνω
axel12p έγραψε:Scotch έγραψε:axel12p έγραψε:Scotch έγραψε:Σε χώρους και επιδόσεις (και όχι μόνο) δεν έχουν καμία επαφή με το Υ. Άλλης κατηγορίας οχήματα και τα δύο.
Αναφερόμουν σε καινούργιο Dolphin με επιδότηση και τιμή κάτω από 20 χιλιάρικα προφανώς.
Ο vagmag έτσι και αλλιώς είχε μιλήσει αρχικά για καινούργιο EX30, Atto 3 ή μεταχειρισμένο Model 3. Αν βρεθεί τώρα κάποιος καλός άνθρωπος που να κάνει μια καλύτερη τιμή και να μπορεί να δώσει το σαν καινούργιο Model Y του κοντά σε αυτά τα λεφτά, πιστεύω ότι ο vagmag θα το σκεφτεί σοβαρά!
Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια στο παζάρι
edmond έγραψε:Λυσάξτε ελεύθερα![]()
![]()
Vagmag σφάζονται στα πόδια σου ρε συ.![]()
Είναι επειδή με τρώει ο κ@λος μου , που λένε .
Να τα ξεφορτωθούν προσπαθούν μάλλον
Serf έγραψε:Αντικειμενικά σκεπτόμενος το Model Y είναι υπερβολή... ενώ το Model 3 έρχεται κουτί.![]()
Υ.Γ.1: Sorry Scotch![]()
Υ.Γ.2: Προφανώς ΔΕΝ είναι αντικειμενική τοποθέτηση η πιο πάνω
Serf , πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο !
Ο scotch έχει το κινητό μου , έχει το mail μου … θα σε φάει στη στροφή !
Άσε που έχει κ το καλύτερα διατηρημένο Y … εσυ ;
vagmag έγραψε:Να τα ξεφορτωθούν προσπαθούν μάλλον
Για να τα έχουμε βάλει αγγελία, να τα ξεφορτωθούμε θέλουμε
Πέραν της πλάκας, 1000 φορές να το πάρει δικός μας άνθρωπος, να μαθαίνουμε και κανένα νέο του. Ένας λόγος παραπάνω, που το αμάξι είναι ά-ψο-γο (και το τονίζω).
Εχω το Volvo , που είναι όντως πολύ καλό αυτοκίνητο ( 170.000+ χλμ πλέον) αλλά δεν έχω λόγο να κυκλοφορώ εγώ με κάτι τόσο μεγάλο καθημερινά . Κ αυτό για αλλαγή είναι αλλά μεγάλη κουβέντα . Θα δούμε .
Οπότε το 3 ή το Y ίσως μπορούν να εκτελούν κ χρέη οικογενειακού .
Έβαζε κανένας κοτσαδόρο σε αυτά ; Για ποδήλατα …
Μην ψάχνετε λογική στις επιλογές μου ! Ούτε ‘εγώ δε βγάζω άκρη χαχαχα
Να επανέλθουμε στο θέμα .
Πόσα χιλιόμετρα βγάζετε με τα long range σε ταξίδι ;
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούμε τον παλιό δρόμο για Νάουσα γιατί αν πάρουμε την εθνική κ πιάσουμε 110-130 σίγουρα δε φτάνει η μπαταρία του i3s