Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#876094 Αρα εγω που ημουν 100 και μου το εκαναν 200 δεν...........
Οχι οτι με το 200 εχω προβλημα για οικιακή χρηση αλλα λεμε.......
Άβαταρ μέλους
By fokion
#877127 Και ναι
Με "τυρακι" την ανανεωση της συνδρομής οπτικής ινας με πηραν τηλ και στα ιδια λεφτα 33κατι μου το κανουν 300/30 και απο 8/12 γινεται αυτοματα 300/150......
Ουτε κατα διανεια δε σκοπευα να αλλαξω, αρκετα εχω παιδευτεί με βοντα γουιντ νοβα.... Να "βριζω" εναν... Παροχος ειναι αυτος που φερνει και το καλωδιο.....

Μου ειπαν και για coteTV σε ειδική τιμή αλλα επειδη δε με ενδιεφερε δε ρωτησα ποσο ηταν το παραπανω...

ΥΓ, και ηδη εγινε ( μπορει να εγινε και σε 2 λεπτά αλλα τωρα γυρισα σπιτι..... )
Τελευταία επεξεργασία από fokion και 26 Νοέμ 2024, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#877129 Νομίζω ότι είμαστε λίγο υπερβολικοί, τα 100-150 καλύπτουν πλήρως οικογένεια με 2-3-4 άτομα ταυτόχρονα online (υπολογιστές, τάμπλετ, τηλέφωνα, TV). Πότε μπορεί να χρειαζόμαστε παραπάνω; Πόσες φορές θα κατεβάσεις πολλά GB; Άσε που πολλές φορές ο περιορισμός δεν είναι η σύνδεσή μας αλλά άλλα σημεία στο διαδίκτυο. Εγώ από ελάχιστα μέρη έχω δει να κατεβάζει εντυπωσιακά γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#877130 Προφανως κι εχεις απολυτο δικιο.. Μια ιδεα ειναι ταχυτητες πανω απο 100 για οικιακή χρήση....

απλά ειναι η ιδεα.....
Άβαταρ μέλους
By fokion
#877131 ΕΚΤΟΣ αν σιγα σιγα καταργηθουν οι κεραιες στις ταρατσες και ερθει η "καλωδιακη" τηλεόραση κατ' επιβολήν.........
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
fokion έγραψε:ΕΚΤΟΣ αν σιγα σιγα καταργηθουν οι κεραιες στις ταρατσες και ερθει η "καλωδιακη" τηλεόραση κατ' επιβολήν.........

Oι συνδρομητικες πλεον ειναι μονο μεσω internet. Καποια στιγμη θα ερθουν και τα ελευθερα

Επισης οταν βαλεις στο κτηριο FTTH οι ταχυτητες ανεβαινουν θεαματικα και ευκολα.

Καποια στιγμη μιλωντας με τεχνικο που εφτιαχνε την οπτικη στην δουλεια μου ειπε οτι συντομα η βασικη συνδεση θα ειναι 500mbps η επομενη 1gigabit και για επαγγελματικες συνδεσεις τα 5gigabit
Άβαταρ μέλους
By fokion
#877133 Κι εγω πιστευω οτι πλεον ( καποια στιγμη οχι πολύ μακρυνή ) τηλεόραση θα βλεπουμε μεσω "καλωδίου" συνδρομητικά και ελευθερα.....
Άβαταρ μέλους
By Chris
fokion έγραψε:Κι εγω πιστευω οτι πλεον ( καποια στιγμη οχι πολύ μακρυνή ) τηλεόραση θα βλεπουμε μεσω "καλωδίου" συνδρομητικά και ελευθερα.....

Αναλαμβάνω να ανέβω σε όλες τις ταράτσες της Αθήνας να ξηλώσω τις κεραίες με τα χέρια μου :lol:

Πάντως +1 στον σκνιπερ, με 100mbps τελευταία, 50 για πολύ καιρό πριν, μια χαρά σερφαρουμε στριμαρουμε δουλεύουμε. Με προϋποθέσεις βέβαια: γραμμή βράχο, καλό μόντεμ, καλό ασύρματο. Συνειδητοποιησα πρόσφατα πως κάποιος προηγουμενος είχε τραβήξει γραμμή ethernet από την είσοδο που είναι το μόντεμ στον πρώτο που δυσκολευόταν λίγο, οπότε έβαλα πάνω ένα σοβαρό access point και απογειώθηκε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#877145 Φιλος μου επιλεχθηκε τον Απριλη για πιλοτικο 10 gbps (10/1) για 6 μηνες
Ταλαιπωρηθηκε να το κανει να δουλεψει σωστα αλλα την βρηκε την ακρη
Εικόνα

Πλεον του λεω να μου κατεβαζει πραγματα, μπαινουμε με team viewer και μου τα δινει εκει. Αυτος μοιραζει με 1000 εγω κατεβαζω με 1000!! Πιο γρηγορα απο το να μου τα φερνει σε στικακια :lol:

+ οτι περασε το 6μηνο και ειναι ακομα ετσι με τιμη 1000αρας. :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Chris
#877146 Και γιατί δεν κατεβάζεις κατευθείαν από την πηγή με 1000 :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#877149 :x
Γιατι μου τα βρισκει αυτος και συζηταμε κιολας.
Ειναι πιο δικτυωμενος και μετα μου τα κανει και ινστολ
:x
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
PaNick67 έγραψε:Καποια στιγμη μιλωντας με τεχνικο που εφτιαχνε την οπτικη στην δουλεια μου ειπε οτι συντομα η βασικη συνδεση θα ειναι 500mbps η επομενη 1gigabit και για επαγγελματικες συνδεσεις τα 5gigabit

AXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

:thumbsdown: ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#877275 Σε καποιους με Νova FTTH ηδη εγινε η αυξηση του upload.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#877687 Απο σημερα πολλοι αναφερουν αυξηση στο upload τους. Μετα και απο restart του εξοπλισμου.

εγω απο 1000/100 πηγα 1000/120 :s_tongue