Scotch έγραψε:glf έγραψε:Τώρα κουβέντα θα ανοίξω αλλά... τι το θέλει κάποιος το performance;
Καλύτερες επιδόσεις, καλύτερα φρένα, σπορ λουκ.
Αυτό ακριβώς, τι να τις κάνει κάποιος τις επιδόσεις του performance, αυτό αναρωτιέμαι. Κάτι τέτοια σκεφτόμουν και όταν ήμουν Λονδίνο, μια Κυριακή βγήκαμε στον Μ25 και σερνόμασταν σε ΕΟ με 5 λωρίδες και πανάκριβα supercars δίπλα μου.
1η - 2αρα και γω, 1η - 2αρα και αυτοί.
Και τα υπόλοιπα Tesla έχουν τρελό τράβηγμα. Δε μπορώ να καταλάβω τι να το κάνεις το περισσότερο, αυτό λέω.
Θα συμφωνήσω. Αν είχαν ίδια (ή παραπλήσια τιμή), θα επέλεγα το P. Διαφορετικά και το LR μια χαρά είναι.
Αυτές οι χαρές που περιγράφεις είναι αυτές του manual gearbox. Ταλαιπωρείσαι στο 99% του χρόνου οδήγησης, για να "απολαύσεις" μια στροφοδιαδρομή στο υπόλοιπο 1% (και αν).
Scotch έγραψε:@ glf:
Θα συμφωνήσω. Αν είχαν ίδια (ή παραπλήσια τιμή), θα επέλεγα το P. Διαφορετικά και το LR μια χαρά είναι.
Αυτές οι χαρές που περιγράφεις είναι αυτές του manual gearbox. Ταλαιπωρείσαι στο 99% του χρόνου οδήγησης, για να "απολαύσεις" μια στροφοδιαδρομή στο υπόλοιπο 1% (και αν).
Εκεί βρίσκεται κ ο δικός μου προβληματισμός , ότι σαν μεταχειρισμένα έχουν παραπλήσια τιμή .
Τι ελαστικά φοράνε κ τι επιλογές υπάρχουν σε χειμερινά ;
Scotch έγραψε:Σε μεταχειρισμένο δεν ξέρω αν θα επέλεγα P. Για τα ελαστικά εδώ έχει πληροφορίες --> https://www.tesla.com/ownersmanual/2017 ... 92B6B.html
Για ποιους λόγους δε θα επέλεγες ;
vagmag έγραψε:Για ποιους λόγους δε θα επέλεγες ;
Επειδή ενδεχομένως έχει φάει περισσότερο σκίσιμο.
Scotch έγραψε:vagmag έγραψε:Για ποιους λόγους δε θα επέλεγες ;
Επειδή ενδεχομένως έχει φάει περισσότερο σκίσιμο.
Κ τι θα χαλάσει ; Το σασμάν ; Το τούρμπο ;
Σε πειράζω χαχαχα
skous έγραψε:Παρε Περφορμανς vagmag γιατι μετα θα το μετανοιωνεις μια ζωη οταν το βλεπεις διπλα σου!
Ενω το αντιθετο δεν θα γινει ποτε (να μετανοιωσεις που πηρες Περφορμανς αντι LR)
< >
< >
skous έγραψε:Ποιο το ποσοστό petrolheads σε μια κοινωνια; 1%; 5%;
Πραγματικού πετρολχεντ όμως. Όχι αυτων που γουστάρουν μόνο 0-100
< >
Εδω μεσα παντως ειμαστε μετρημενοι στα δαχτυλα πιστευω
Για μενα πετρολχεντ ειναι αυτος που γουσταρει το συγκεκριμενο καυσιμο, τη βενζινα. Που η ρουφιανα δινει το κατιτις παραπανω σε ενα μικρο ευρος στροφων. Που πρεπει να εισαι συνεχεια στην τσιτα ωστε να κρατησεις το εργαλλλειο μεσα σε αυτο το ευρος. Οπου δε χωραει οικτος μην κανει βαβα το μοτερακι οταν πλησιαζει στα λατρεμενα κοκκινα το στροφομετρο
George_Prix έγραψε:Για μενα πετρολχεντ ειναι αυτος που γουσταρει το συγκεκριμενο καυσιμο, τη βενζινα. Που η ρουφιανα δινει το κατιτις παραπανω σε ενα μικρο ευρος στροφων. Που πρεπει να εισαι συνεχεια στην τσιτα ωστε να κρατησεις το εργαλλλειο μεσα σε αυτο το ευρος. Οπου δε χωραει οικτος μην κανει βαβα το μοτερακι οταν πλησιαζει στα λατρεμενα κοκκινα το στροφομετρο
Δανείζομαι από άλλο topic
George_Prix έγραψε:Μετα απο καμποσους δεινοσαυρους που ποσταρατε στο τοπικο με τα Tesla, αισθανομαι την αναγκη να σας επαναφερω στον 21ο αιωνα![]()