Ηλιοροφή δε παίζει στα Zoe.
Αντλία θερμότητας έχουν όλα τα ZE50, για τα προηγούμενα δεν ξέρω στα σίγουρα.
Keyless έχουν τα ZE50. Βασικά το εσωτερικό του είναι η γενιά Clio 4 και Captur 2, αν δεις τα τιμόνια τους θα καταλάβεις. Και ίδιο infotainment, το λένε EasyLink. ΔΕΝ έχει ασύρματο carplay/AAuto αλλά μπαίνει με νεότερο firmware update από τη Renault. Και εδώ είναι το πρόβλημα
Ενώ υπάρχει τρόπος να το "χακέψω", δεν έχω κάτσει ακόμα. Θα δω με μια αντιπροσωπεία Renault εδώ στα βόρεια, μου είπαν έλα να το δούμε μήπως και το κάνουμε εύκολα.
Λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό του ZE50 μπορείς να τα δεις αναλυτικά στο φυλλάδιο της Renault, στέλνω το αγγλικό για ευκολία.
Ενώ έχει αποφυγή σύγκρουσης/υποβοήθηση έκτακτου φρένου, ΔΕΝ έχει adaptive cruise control. Έχει απλό. Δεν είμαι και σίγουρος τι χάνω, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είμαι ο τύπος του αυτοκινητόδρομου lol
Από που σκέφτεσαι να βρεις Zoe;
vagmag έγραψε:Ευχαριστώ πολύ !
Το ZE50ειναι από το 2020 κ μετά ;
Αντλία θερμότητας είπες έχουν όλα ! Γιατί στην αρχή απογοητεύτηκα όταν το έβαλα για κριτήριο κ έβγαλε περιορισμένα αποτελέσματα στο mobile .
Ηλιοροφή δεν έχει κανένα !
Keyless είσοδο έχουν κάποια λογικά ε ;
Τι άλλο από εξοπλισμό να κοιτάξω ;
CarPlay ασύρματο , κάμερα οπισθοπορείας, συστήματα ασφαλείας τύπου lane change κλπ έχει κάτι ;
Το BYD καλή ιδέα αλλά δε θέλω να μπω στη διαδικασία να μην πάρω την επιδότηση …
glf έγραψε:Ναι από το 2020 και μετά, αλλά καλύτερα να κοιτάς και χωρητικότητα μπαταρίας. ΖΕ50 = 50KWh
Ηλιοροφή δε παίζει στα Zoe.
Αντλία θερμότητας έχουν όλα τα ZE50, για τα προηγούμενα δεν ξέρω στα σίγουρα.
Keyless έχουν τα ZE50. Βασικά το εσωτερικό του είναι η γενιά Clio 4 και Captur 2, αν δεις τα τιμόνια τους θα καταλάβεις. Και ίδιο infotainment, το λένε EasyLink. ΔΕΝ έχει ασύρματο carplay/AAuto αλλά μπαίνει με νεότερο firmware update από τη Renault. Και εδώ είναι το πρόβλημα![]()
Ενώ υπάρχει τρόπος να το "χακέψω", δεν έχω κάτσει ακόμα. Θα δω με μια αντιπροσωπεία Renault εδώ στα βόρεια, μου είπαν έλα να το δούμε μήπως και το κάνουμε εύκολα.
Λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό του ZE50 μπορείς να τα δεις αναλυτικά στο φυλλάδιο της Renault, στέλνω το αγγλικό για ευκολία.
Ενώ έχει αποφυγή σύγκρουσης/υποβοήθηση έκτακτου φρένου, ΔΕΝ έχει adaptive cruise control. Έχει απλό. Δεν είμαι και σίγουρος τι χάνω, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είμαι ο τύπος του αυτοκινητόδρομου lol
Από που σκέφτεσαι να βρεις Zoe;
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες !
Αν καταλήξω σε Zoe , πολύ πιθανό από Γερμανία μιας κ στην Ελλάδα έχει ένα στα 17500 κ τα υπόλοιπα ξεπερνούν τα 24000 ( απο το 2020 κ μετά για 50 )
Εκτως αν το βαρεθηκες και θες αλλογια αλλαγη, εκει παω πασο
vagmag έγραψε:Τι είναι το winterpacket ?
Τα θερμαινόμενα καθίσματα (μόνο τα εμπρός) και θερμαινόμενο τιμόνι.
Nosferatu έγραψε:Παντως εχε στα υπόψιν οτι και με zoe και με seal κατεβαίνεις κατηγορια σε σχεση με i3. Γιατι δεν αλλαζεις με ενα που εχει rex? Ακούγοντας τη χρηση που θες νομίζω ταιριάζει κουτι. Πηγαινελα γραφειο εγω ειμαι περιπου 250κμ, αν δε φορτισω δουλεια βαζω λιγο rex στο γυρνα. Την επομενη φορα που θα παω σταματαω βενζιναδικο 3 λεπτα, βαζω 2-4 λιτρα και ειμαι φουλ ξανα.
Εκτως αν το βαρεθηκες και θες αλλογια αλλαγη, εκει παω πασο
Δεν το βαρέθηκα! Ίσα ίσα στεναχωριέμαι να το δώσω !
Από την άλλη το Rex , αυτή την περίοδο είναι καλύτερη επιλογή , αλλά το είχα απορρίψει για να μην έχω στο μυαλό συντηρήσεις κλπ κ
Μου είναι δύσκολο να δω ξανά προς τα εκεί ….
< >
vagmag έγραψε:Η λογική λέει Zoe, i3 Rex, Clio πετρέλαιο … αλλά …
Η αγορά θα γίνει ως ιδιώτης ή ως εταιρία; Αν το 2ο, το υπόλοιπο του ΚΗ3 και οι υπεραποσβέσεις καθιστούν την αγορά νέου EV μονόδρομο... οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό.
Serf έγραψε:Η αγορά θα γίνει ως ιδιώτης ή ως εταιρία; Αν το 2ο, το υπόλοιπο του ΚΗ3 και οι υπεραποσβέσεις καθιστούν την αγορά νέου EV μονόδρομο... οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό.
Οι υπεραποσβέσεις, που πιθανώς αποτελούν τη μεγαλύτερη ωφέλεια, ισχύουν πάντως και στην περίπτωση του μεταχειρισμένου.
Scotch έγραψε:Serf έγραψε:Η αγορά θα γίνει ως ιδιώτης ή ως εταιρία; Αν το 2ο, το υπόλοιπο του ΚΗ3 και οι υπεραποσβέσεις καθιστούν την αγορά νέου EV μονόδρομο... οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό.
Οι υπεραποσβέσεις, που πιθανώς αποτελούν τη μεγαλύτερη ωφέλεια, ισχύουν πάντως και στην περίπτωση του μεταχειρισμένου.
Δεν το γνώριζα... τον βλέπω για ένα πανέμορφο M3LR #teamblue!!!
Ή ένα καταπληκτικό MYLR #teamgrey!

Νόμιζα ότι το πούλησες, δεν το βλέπω στο car
vagmag έγραψε:Αν καταλήξω σε Zoe , πολύ πιθανό από Γερμανία μιας κ στην Ελλάδα έχει ένα στα 17500 κ τα υπόλοιπα ξεπερνούν τα 24000 ( απο το 2020 κ μετά για 50 )
Τώρα μπήκα λίγο στο mobile να δω τι παίζει. Βλέπω το ZE50 ακόμα κρατάει την τιμή του, μη σου πω ότι ίσως να έχει κάνει και ένα ελαφρύ ανέβασμα. Δε το περίμενα. Δεν έχουν πάει οι κινέζοι στη Γερμανία να πουλήσουν;
Scotch έγραψε:Οι υπεραποσβέσεις, που πιθανώς αποτελούν τη μεγαλύτερη ωφέλεια, ισχύουν πάντως και στην περίπτωση του μεταχειρισμένου.
Μου αρκεί η απόσβεση στα καύσιμα.
Όλο το Νοέμβριο έχω κάνει μόλις.. 3 φορτίσεις στο σπίτι
συνολικά 54kWh με 0,15 στο νυχτερινό πάει στα 8,5€γιατί έχω το Μασούτη εδώ κοντά, φορτίζω κάθε δωρεάν Τετάρτη και σχεδόν με βγάζει την εβδομάδα

πρέπει να έχει γράψει 1500 χλμ αυτό το μήνα.