Δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν αλλά στον τελευταίο που θα το κάνω είναι στον οδηγό του ασθενοφόρου.
Δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν αλλά στον τελευταίο που θα το κάνω είναι στον οδηγό του ασθενοφόρου.
Geo f1 έγραψε:PaNick67 έγραψε:Geo f1 έγραψε:Οταν το ασθενοφορο μεταφερει βαρυ περιστατικο δεν εχει την πολυτελεια να περιμενει.
Κάθε λεπτο μετραει.
Ο μηχανοβιος φαινεται να πηγαινει ταπα από τελειως δεξια. (Κλασσικα πραγματα δλδ)
Κριμα
https://www.protothema.gr/greece/articl ... o-haidari/
βιντεο
Kαλο ειναι να μην μιλας για πραγματα που δεν γνωριζεις.
Ο οδηγος του ασθενοφορου δεν κοβει καθολου, δεν σταματα να ελεγξει και μολις γινεται το τρακαρισμα, περνανε και μια μηχανη κι ενα αυτοκινητο. Μ' αρεσει που ειδες το βιντεο και φταιει ο δικυκλος.
Επισης να μην προσπαθησεις να μαθεις κανεναν να οδηγει ή να δωσεις συμβουλες περι ασφαλους μετακινησης
Αν ο μηχανοβιος πηγαινε με τα ορια πιθανα θα ειχε φρεναρει η θα επεφτε πανω του με πολυ λιγοτερα χιλιομετρα. Απο εκει ξεκινανε ολα. Το ασθενοφορο ειδε κενο στην ανοδο και εστριψε. Δεν ειναι δυνατον να μην κοιταξε.
Ο άτυχος αναβάτης της μηχανής εργαζόταν ως πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων με μοτοσικλέτες.
Geo f1 έγραψε:Το ακομα και για σενα απλα το προσπερναω![]()
Δυσκολευομαι να το πιστεψω το παραπανω (για το ποστ του Πανικ). Ειναι αντανακλαστικη κινηση. Για αυτο αλλωστε δεν τρακαρε με κανενα αυτοκινητο.
Ειχε κενο εστριψε και εμφανιστικε ξαφνικα μια μηχανη που ΕΤΡΕΧΕ.
Αν πηγαινε με 50-60 το πιο πιθανο ειναι να την γλυτωνε.
Λίγο μετά τις δώδεκα έγινε. Ήταν στην άνοδο κι έρχονταν στο μαγαζί για να δούμε μια μοτοσυκλέτα. Ήταν έμπειρος οδηγός και πραγματογνώμονας σε ατυχήματα μοτοσυκλετών. Έρχονταν στο μαγαζί για να δούμε μια μοτοσυκλέτα. Ερχόμουν στο μαγαζί όταν είδα τη μοτοσυκλέτα κάτω και δίπλα ένα ασθενοφόρο. Είναι σύνηθες τα ασθενοφόρα να περνάνε με κόκκινο εδώ, στην ανάγκη να σώσουν τον άνθρωπο που μεταφέρουν», τονίζει ο φίλος του θύματος του τροχαίου.
fokion έγραψε:Ασχετο. Στο Πατερα μου τα 2 λεπτά εκαναν την διαφορά...
Υπερ του.....
https://i.postimg.cc/xCZsSP4G/IMG-202[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]