Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Dimitris_P έγραψε:kubiak με ατάκα απαντάς σε κάθε ποστ; :lol:
ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ ναι, κάπως λακωνικά συνήθως...

Και διφορούμενα μερικές φορές, αλλά δεν το πολυσκέφτομαι, έτσι μου βγαίνει...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#875999 Εικόνα

Εικόνα

Η ενσωμάτωση είναι ασταμάτητη.
Άβαταρ μέλους
By Serf
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Άβαταρ μέλους
By glf
#876181 Έχω μια βδομάδα που δεν πήγα πουθενά εκτός πόλης με το Zoe. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω φύγει κάπου σε μικρό ή μεγάλο ταξιδάκι.
Κοιτάω λοιπόν πόση μπαταρία έχω φάει για τις καθημερινές μετακινήσεις μας και βλέπω ότι μένει 30-35% μπαταρίας από το 100% (με 50kWh μπαταρία).
Nice.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Άβαταρ μέλους
By Serf
#876594 Πήγα σήμερα το Tesla Model 3 Long Range στην Tesla για έλεγχο 180 σημείων (λόγω της επικείμενης πώλησής του). Μεταξύ άλλων, η αναφορά που μου παρέδωσαν αναφέρει τα ακόλουθα σχετικά με την μπαταρία. Not bad για μπαταρία 3 ετών (50kkm), δεδομένου ότι η όποια απώλεια χωρητικότητας είναι μεγαλύτερη τα πρώτα χρόνια και ύστερα μειώνεται ο ρυθμός φθοράς της.

HV battery available power: 99.87%
Drive units combined available power: 99.64%
HV battery capacity retention: 96.41%
Άβαταρ μέλους
By glf
#876605 Γιατί το δίνεις; Μόνο 50.000 χλμ!
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#876616 Καλοπούλητο!

Από 26/11 θα είναι διαθέσιμο και το δικό μου, σε περίπτωση που κάποιος θέλει Model Y (LR). Τριετίας, με 35.000km, εννοείται σε άριστη κατάσταση. Θα ακολουθήσει και αγγελία, όποιος ενδιαφέρεται με ενημερώνει. Τιμή 38.000 €.
Άβαταρ μέλους
By NirApp
#876635 Δεν με ενδιαφερουν τα ηλεκτρικα, αλλα γνωριζω πως η επιδοτηση με αποσυρση ειναι 9+2=11 χιλιαδες.
https://kinoumeilektrika3.gov.gr/
Καινουριο κανει 53, ενω συχνα τρεχουν και προσφορες.
https://www.tesla.com/el_gr/modely/design#overview
Θεωρω πως τα χρηματα ειναι πολλα για μεταχειρισμενο 3 ετων.

Δεν μου πεφτει λογος και ο καθενας ζητα οτι θελει προφανως.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#876636 Καινούργιο έχει περίπου 54.500 (χρώμα + mobile connector).
Η επιδότηση είναι 9 χιλιάδες για ιδιώτη και 6 χιλιάδες για εταιρεία (συμπεριλαμβάνονται και οι ατομικές επιχειρήσεις). Τα επιπλέον 2 χιλιάρικα αφορούν απόσυρση. Άρα, κάποιος με ατομική επιχείρηση, που δεν έχει όχημα να αποσύρει, θα πληρώσει 54.500 - 6.000 = 48.500 για να το πάρει καινούργιο. Και την επιδότηση δεν θα την πάρει και αμέσως (για να μην πω ότι μπορεί και να μην την πάρει).
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#876645 Αν ψάχνει κάποιος αμάξι για απόσυρση ας με έχει υπόψιν