Serf έγραψε:Έχει καταλάβει κανείς ποια είναι η λογική και το σχέδιο του Ισραηλινού στρατού;
Εκνευρίζονται που τους συγκρίνουν με τους Γερμανούς Ναζί ως ένδειξη βδελυρότητας, ενώ θα έπρεπε πλέον αυτοί να είναι το νέο κοινώς αποδεκτό στάνταρντ.
Serf έγραψε:Έχει καταλάβει κανείς ποια είναι η λογική και το σχέδιο του Ισραηλινού στρατού;
Serf έγραψε:Red Garland έγραψε:Λίβανος: Τουλάχιστον έξι νεκροί, εκ των οποίων τρία παιδιά, από ισραηλινή επιδρομή
16/11/24 19:35
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα και άλλοι έντεκα τραυματίστηκαν σε «επιδρομή του ισραηλινού εχθρού» σε ένα χωριό στον ανατολικό Λίβανο, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου.
Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ANI, οι έξι νεκροί είναι όλοι μέλη της ίδιας οικογένειας.
«Μια επιδρομή του ισραηλινού εχθρού στο Χραϊμπέχ σκότωσε έξι άτομα, εκ των οποίων τρία παιδιά, ενώ 11 άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε παιδιά, τραυματίστηκαν», σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, διευκρινίζοντας ότι δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε «κρίσιμη κατάσταση κατάσταση»
Έχει καταλάβει κανείς ποια είναι η λογική και το σχέδιο του Ισραηλινού στρατού;
224v έγραψε:Παρέπεμψε και τον τότε αρχηγο της χαμας, αλλά τον έχει σκοτώσει ήδη το Ισραήλ.
224v έγραψε:Παρέπεμψε και τον τότε αρχηγο της χαμας, αλλά τον έχει σκοτώσει ήδη το Ισραήλ.
bebes έγραψε:Αναρωτιέμαι, πριν 15 μήνες που ξεκινούσαν τον τελευταίο γύρο οι της Χαμάς, θα ήταν ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα τώρα;
Όλη αυτή η καταστροφή καί οι θυσίες έγιναν γιά νά επιστρέψουν οι Παλαιστίνιοι σέ πολύ χειρότερη θέση από εκεί πού ξεκίνησαν μέ τεράστιες απώλειες ανθρώπων, εξολόθρευση όλης της ηγετικής ομάδας, καταστροφή τών υποδομών τους, διάλυση τών όποιων στρατιωτικών τους δυνατοτήτων καί απώλεια κυριαρχίας στήν Γάζα καί τόν Νότιο Λίβανο.
Τό μόνο πού κέρδισαν είναι μιά προσωρινή εύνοια τμήματος τής κοινής γνώμης τής Δύσης, χωρίς όμως κάποιο πραγματικό αποτέλεσμα.

markvag έγραψε:Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα κάτσουν να δεχτούν τον αφανισμό τους χωρίς να παλέψουν.
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]