Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Χρήστος Λάππας έγραψε:"Σχετικά" κοντά είναι νομίζω με το αποτέλεσμα που έβγαλαν τα AirPods.

ε εχει μια αποκλιση οσο ναναι
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#875113 Προφανώς δεν είναι ιατρικό μηχάνημα. Αλλά μια ιδέα για το που βρίσκεσαι χονδρικά σου την δίνει. Όταν το εξάγεις σε PDF, σου το απεικονίζει έτσι:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#876055 Έκανα τα upadate μου και μπήκα και στη λίστα αναμονής για την Μηλο-τεχνητή εξυπνάδα.... Δεν ξέρω τι να περιμένω, για να δούμε τι θα δούμε και πότε θα το δούμε.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#876501 Μόλις μου έριξε το παιδί ένα ποτήρι νερό στο MacBook Air και πλέον είναι unresponsive πληκτρολόγιο και touchpad.

Ξέρουμε κανένα γραφείο υιοθεσιών;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Χρήστος Λάππας έγραψε:Μόλις μου έριξε το παιδί ένα ποτήρι νερό στο MacBook Air και πλέον είναι unresponsive πληκτρολόγιο και touchpad.

Ouch :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Χρήστος Λάππας έγραψε:Μόλις μου έριξε το παιδί ένα ποτήρι νερό στο MacBook Air και πλέον είναι unresponsive πληκτρολόγιο και touchpad.

iStorm service, εγγυηση εχεις;
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#876512 Σκέφτομαι την αγορά mac …. Αλλά τι ;

Εχω iPhone , αλλά αν κ ονειρεύομαι ένα υπολογιστή Mac εδώ κ 25 χρόνια όλο καταλήγω σε … windows laptop / pc κλπ .

Δεν κάνω ιδιαίτερα απαιτητική χρήση .

Excel , mail , περιήγηση στον ιστό , κ πρόσβαση στο εταιρικό Softone ( αυτό δεν ξέρω πως θα παίξει ) .

Αρχικά καθώς απώλεσα το laptop μου σκέφτηκα κάποιο MacBook Air ή pro . Θα χρειαστώ όμως κ μια οθόνη για το γραφείο .

Εννοείτε ότι με έχουν μπερδέψει κ οι επιλογές για iMac κ για iPad Pro …
Άβαταρ μέλους
By GTS
#876515 αν τα χρηματα ειναι περιορισμενα Μακμπουκ Αιρ με μια τεριαστη οθονη ειναι πολυ καλος συνδυασμος. Αν εχεις λιγο παραπανω χρηματα Μακμπουκ Προ με μια καλυτερη εξωτερικη οθονη.

Δες και τις προσφορες που εχουν για περυσινα μοντελλα.

Και εγω ηθελα την εμπηρεια Μακ και πηρα Μακμπουκ αλλα τα Windows ειναι ανωτερα για τις εργασιες που κανω εγω οποτε δεν το χρησιμοποιω πολυ. Η διαφορα ειναι μεγαλη για μενα.
Άβαταρ μέλους
By skous
#876516 Για αυτα που θέλει (δεν εχω ιδέα τι ειναι το SoftOne και οως εχεις προσβαση) ενα Air είναι ΥΠΕΡ αρκετο.

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Dimitris_P έγραψε:Το softone είναι desktop εφαρμογή, δεν ξέρω αν έχουν και web based. Αλλιώς πας σε άλλο erp, πχ bmind

Το softone από όσο έχω δει και καταλάβει αποθηκεύει στο cloud, αλλά θέλει τοπική εγκατάσταση για να παίζει, όπως και το sap πριν το 4hana
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#876524 Το Softone είναι εμπορική εφαρμογή ( τιμολόγια , αποθήκη , εισαγωγές , εξαγωγές ) για την ελληνική πραγματικότητα . Η χρήση που θα κάνω του συγκεκριμένου προγράμματος θα είναι η απομακρυσμένη πρόσβαση κ να πάρω πληροφορίες από εκεί. Το έκανα με windows laptop .

Από ότι μου έχουν πει … μάλλον θα παίξει .

MacBook κ μια οθόνη .
Συνδέουμε το MacBook στην οθόνη κ το χρησιμοποιούμε ως desktop ?
Πληκτρολόγιο χρησιμοποιούμε του MacBook ?
Ποντίκι συνδέουμε ;

Κ τι οθόνη θα πρέπει να δω ;
Άβαταρ μέλους
By skous
#876527 Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις είναι:

«Ότι σε βολεύει»

Όπως θα έκανες και με ενα windows laptop. Δεν υπάρχει διαφορά.

ΟΜΩΣ αν δεν σε ενδιαφέρει να είναι λάπτοπ και θα το εχεις αποκλειστικά σαν σταθερό, τότε παίρνεις ένα Mac mini (και οθόνη και πληκτρολογιο/mouse) και είσαι futureproof για τα επόμενα 10 χρόνια.

< >