Καταρχην μια διευκρινηση
Επειδη ο χωρος ειναι μικρος αναγκαστικα εχω ηχεια βασης τα focal aria 906 ( με οτι αρνητικο συνεπαγεται δλδ μειωμενο μπασο ,ποσο να βγαλει πια αυτο το ερημο...6μιση ιντσες μεγαφωνο)
Παρολα αυτα ηταν ικανοποιητικο στα αυτια μου
Καλωδια ηχειων ειχα τα πρωτα που αγορασα το 2018 το εισαγωγικο της nordost . Μιας και προχωρησα στην αγορα του yamaha ειπα δεν δοκιμζεις και ενα αλλο καλωδιο μπας και
Αγορασα λοιπον το audioquest rocket 11 μαζι με τον ενισχυτη
Εβαλα λοιπον τον ενισχυτη και καλεσα και ενα φιλο που δεν ειχε ερθει ποτε στο σπιτι μου
Ακουσαμε μουσικη με τα παλια καλωδια (φυσικα αυτος συγκρινε τον ηχο με τα δικα του ηχεια που ειναι δαπεδου και λογικο ειναι να υπολειπομαι εγω σε σωματα και μπασο
Καποια στιγμη του λεω ρε κατσε να βαλουμε τα καινουρια καλωδια
Μου λεει σιγα μωρε τι διαφορα να ακουσουμε με αλλα καλωδια .Τα κοτσαρω λοιπον επανω και.......wtf
Ξαφνια ολος ο ηχος αλλαξε ...εντελως πιο γεματος,πολυ καλυτερο μπασο ,μεσαιες γεμισαν τον χωρο και τα focal κελαιδαγανε. Επειδη εγω μπορει να εχω το placebo effect του λεω ρε γκρεγκ για πες εσυ που πρωτη φορα το ακουσες ....ειχε μεινει αναυδος ...μου λεει δεν περιμενα να παιζουν τοσο ρολο τα καλωδια των ηχειων ....Αρα καλη επενδυση τα 45 ευρω για 2 ζευγαρια του 1μιση μετρου εκαστο .