Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By nass
pipinos1976 έγραψε:
nass έγραψε:Χρόνο δε γράφω, όταν γράφει ο μάστορας της παπαρολογίας, περιαυτολογίας, κενολογίας και μπαρουφολογίας τις σύντομες, περιεκτικές και to the point δημοσιεύσεις του οι υπόλοιποι καλό είναι να σιωπούν :lipsealed: :rtfm: :s_howdy

Αναφέρεσαι σε εμένα, όπως καταλαβαίνω; Απάντησε, σε παρακαλώ, με ναι ή όχι και μην αρχίσεις τα πονηρά: αν έχεις τη μύγα, εγώ γενικά μίλησα κτλ.

Καλό είναι, όμως, να διορθώσεις τη γλώσσα σου, όπως και τον χαρακτήρα σου, γιατί έτσι δείχνεις ότι είσαι ένας ακόμη bully του πληκτρολογίου ή ίσως και troll που προκαλεί, όπως στο άλλο forum, για να μιλήσω κι εγώ, όσο άσχημα μιλάς, ώστε να υπάρχει δικαιολογία για διαγραφή. Δεν θα σου κάνω τη χάρη, όμως. Απλά θα σε αφήσω να κυλάς στον κατήφορο του μίσους μόνος σου.

Ευχαριστώ.

:s_cry :s_empathy

Arrow έγραψε:Αν ο nass είναι φυσικά αρκετά άντρας γιατί μας έχει φλομωσει στο υπονοούμενο και από κάποιο άλλο φόρουμ

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#87507 Φυσιολογική απάντηση. Ευθέως δεν πρόκειται να απαντήσεις, εκτός κι αν είσαι διαχειριστής. Αυτό δείχνει και τον χαρακτήρα σου, αλλά και τους σκοπούς σου, όταν ζητούσες προσωπικά στοιχεία.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By nass
#87517 Η μπαρουφολογία είναι σήμα κατατεθέν, μιλάει από μόνη της, οπότε και δε χρήζει οποιασδήποτε περαιτέρω απάντησης.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#87535 Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, οι νέοι να μαθαίνουν κι οι παλιοί να θυμούνται κλπ κλπ:

pipinos1976 έγραψε:
Έχω πάω σε έναν αρραβώνα κάπου στην Εύβοια. Είμαι με τον φίλο που τα πίναμε πάντα παρέα. Εκείνο το βράδυ ήπιαμε, χωρίς υπερβολές, από 2,5kg (ή και L για τους περίεργους μια και η πυκνότητα του κρασιού είναι 0,9-1,1 στα περισσότερα κρασιά) ο καθένας. Σε κάποια φάση πρέπει να φύγουμε και αποφασίζουμε να γυρίσουμε Αθήνα και να προλάβουμε ένα ποτό ακόμη. Ταξιδέψαμε οδηγώντας οριακά στα βουνά, μετά μέσα στη Χαλκίδα (ευτυχώς δεν είχε αλκοτέστ γιατί θα γελούσε κάθε πικραμένος αν φυσάγαμε) και στην Ε.Ο. πηγαίναμε τελικιασμένοι από Σχηματάρι μέχρι Αθήνα (αντίστοιχο με αυτό που έδειχναν και τα χαρτιά των διοδίων στο προηγούμενο forum). Θα ήταν περίπου 3:30 όταν φύγαμε από το χωριό και φτάσαμε Αθήνα κάπου 5:00, οπότε προλάβαμε να πιούμε και 2-3 ποτά μέχρι να κλείσουν τα μαγαζιά. Αυτό ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο και εκείνη την ημέρα, 1-2min πριν περάσω τα ΚΤΕΛ, είχε γίνει ατύχημα με όχημα που έφυγε από την πορεία του στην άνοδο του Κηφισού, είχε σηκωθεί στον αέρα και είχε πέσει στο ρεύμα καθόδου.

Ευχαριστώ.

Αχ και να ήξεραν τα νήπια σε τι δάσκαλο έχουν πέσει...
Άβαταρ μέλους
By soch
#87538 Τι σχέση έχουν αυτά που αναφέρει ο πιπίνος (και τα οποία είναι τραγικά λάθη που ευτυχώς δεν κόστισαν) με το αν είναι καλός ή κακός εκπαιδευτικός;
Άλματα λογικής, μόνο και μόνο για να προκαλέσουν...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#87539 Σωστά.

Άλλωστε κι όταν ακούς για παιδόφιλους παπάδες π.χ. Αμέσως το μυαλό σου θα πάει "ε και; φτάνει να κάνει καλό κήρυγμα".

Τα πάντα είναι μια μακρυά μακρυά αλυσίδα με πολλούς πολλούς κρίκους που αλληλοσυνδεονται.

Κοίταξε γύρω σου και βρες έστω και μια εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
pipinos1976 έγραψε:
Το είχα εξηγήσει και παλαιότερα αυτό.
Αντιγράφω από εδώ: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=3635&start=585

.

Τι ακριβώς να εξηγήσεις, οτι με ένα τέτοιο http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=119405 ψοφίμι που δεν βγάζει ούτε 180km/h τελική ταχύτητα έκανες το Αθήνα Θεσσαλονίκη με μέση ταχύτητα 150km/h?

Υποστηρίζοντας ότι

α) η διαδρομή είναι σχεδόν ευθεία
β) ο δρόμος είναι καλός
γ) ο οριακός χρόνος είναι στις 3 ώρες και 20 λεπτά

Γενικά έχει την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα ? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
soch έγραψε:Τι σχέση έχουν αυτά που αναφέρει ο πιπίνος (και τα οποία είναι τραγικά λάθη που ευτυχώς δεν κόστισαν) με το αν είναι καλός ή κακός εκπαιδευτικός;

Άνθρωπος που είναι τόσο εκτός πραγματικότητας πως μπορεί να είναι καλός επαγγελματίας (εκτός αν μιλάμε για ζωγράφους κλπ που είναι από τη φύση τους λίγο "geia sou maria" ) ?
Άβαταρ μέλους
By DAP
soch έγραψε:Τι σχέση έχουν αυτά που αναφέρει ο πιπίνος (και τα οποία είναι τραγικά λάθη που ευτυχώς δεν κόστισαν) με το αν είναι καλός ή κακός εκπαιδευτικός;

Νομιζω οτι ο καθε ανθρωπος και δεν μιλαω για τον πιπινο φυσικα, μεταφερει και στην επαγγελματικη του ζωη δειγματα του χαρακτηρος του ποσο μαλλον αν ειναι εξηρτημενος απο καποιες ας το πω ιδιαιτεροτητες....
Άβαταρ μέλους
By JBT
#87632 Ιδιαιτερότητα είναι να τη βρίσκει με δονητες και μαστίγια, κάτι δηλαδή που κανέναν απολύτως δεν ενοχλεί. Ή στη χειρότερη να φαντασιώνεται τον Γ98876.

Οτιδήποτε θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των γύρω σου, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΌΤΗΤΑ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#87650 Tα προσωπικά σας λύστε τα με πμ ή εκτός φόρουμ.Δεν μας ενδιαφέρουν.Πιθανή συνέχεια στο ίδιο στυλ θα επιφέρει ποινές.[mod]
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
CARυοθραύστης έγραψε:Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, οι νέοι να μαθαίνουν κι οι παλιοί να θυμούνται κλπ κλπ:

pipinos1976 έγραψε:
Έχω πάω σε έναν αρραβώνα κάπου στην Εύβοια. Είμαι με τον φίλο που τα πίναμε πάντα παρέα. Εκείνο το βράδυ ήπιαμε, χωρίς υπερβολές, από 2,5kg (ή και L για τους περίεργους μια και η πυκνότητα του κρασιού είναι 0,9-1,1 στα περισσότερα κρασιά) ο καθένας. Σε κάποια φάση πρέπει να φύγουμε και αποφασίζουμε να γυρίσουμε Αθήνα και να προλάβουμε ένα ποτό ακόμη. Ταξιδέψαμε οδηγώντας οριακά στα βουνά, μετά μέσα στη Χαλκίδα (ευτυχώς δεν είχε αλκοτέστ γιατί θα γελούσε κάθε πικραμένος αν φυσάγαμε) και στην Ε.Ο. πηγαίναμε τελικιασμένοι από Σχηματάρι μέχρι Αθήνα (αντίστοιχο με αυτό που έδειχναν και τα χαρτιά των διοδίων στο προηγούμενο forum). Θα ήταν περίπου 3:30 όταν φύγαμε από το χωριό και φτάσαμε Αθήνα κάπου 5:00, οπότε προλάβαμε να πιούμε και 2-3 ποτά μέχρι να κλείσουν τα μαγαζιά. Αυτό ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο και εκείνη την ημέρα, 1-2min πριν περάσω τα ΚΤΕΛ, είχε γίνει ατύχημα με όχημα που έφυγε από την πορεία του στην άνοδο του Κηφισού, είχε σηκωθεί στον αέρα και είχε πέσει στο ρεύμα καθόδου.

Ευχαριστώ.

Αχ και να ήξεραν τα νήπια σε τι δάσκαλο έχουν πέσει...

Τα νήπια πηγαίνουν Νηπιαγωγείο, άρα τους κάνει μάθημα αυτός που ασχολείται με την αγωγή των νηπίων, δηλαδή ο Νηπιαγωγός. Εγώ, δεν κάνω μάθημα ούτε σε νήπια, ούτε σε παιδιά σχολικής ηλικίας, αλλά σε εφήβους και, μάλιστα, αυτούς που έχουν περάσει την πρώιμη εφηβεία και βρίσκονται στην ώριμη, δηλαδή 16-18 ετών (περίπου). Αυτός που κάνει μάθημα σε τέτοια παιδιά ονομάζεται Καθηγητής (στην Ελλάδα) και έχει κάποια συγκεκριμένη ειδικότητα. Εγώ π.χ. είμαι Φυσικός, άρα διδάσκω Φυσική. Τώρα, από πού κι ως πού κατά τη διδασκαλία του κύκλου Carnot θα μπει στη μέση το τελίκιασμα στην Ε.Ο., το αλκοόλ που ήπια σε έναν αρραβώνα ή τα σπασμένα Windows 7 που χρησιμοποιώ (για δοκιμή, μιας και από το ΕΚΠΑ έχω τουλάχιστον 5 άδειες για 7άρια και άλλες τόσες σχεδόν για 8άρια, λόγω MSDN) μόνο εσύ μπορείς να το καταλάβεις.

Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από pipinos1976 και 11 Μαρ 2015, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
CARυοθραύστης έγραψε:Σωστά.

Άλλωστε κι όταν ακούς για παιδόφιλους παπάδες π.χ. Αμέσως το μυαλό σου θα πάει "ε και; φτάνει να κάνει καλό κήρυγμα".

Τα πάντα είναι μια μακρυά μακρυά αλυσίδα με πολλούς πολλούς κρίκους που αλληλοσυνδεονται.

Κοίταξε γύρω σου και βρες έστω και μια εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα.

Μπορώ να σου βρω δεκάδες εξαιρέσεις. Π.χ. ο γνωστός (σε εμένα και αρκετούς ακόμη) Richard Feynman ήταν ένας από αυτούς που γυρνούσαν με φοιτήτριες στα μπαράκια, αλλά, ταυτοχρόνως, ήταν και ένας από τους μεγαλύτερους Φυσικούς του αιώνα (για εμένα πολύ πιο μπροστά από τον Hawking). Αντιστοίχως και για τον Einstein που δεν ήταν και το καλύτερο παιδί (παντρεμένος με ξαδέλφη, με ειδικά συμβόλαια γάμου κτλ). Δεν βλέπω πώς η αιμομιξία τον επηρέασε στο επάγγελμά του. Θεωρείς, λοιπόν, πως το να τρέξω στην Ε.Ο. με κάνει αυτομάτως κακό δάσκαλο Φυσικής, ενώ αν πήγαινα κάθε Κυριακή στην εκκλησία ή στις κατηχήσεις του ΚΚΕ ή ό,τι άλλο υποστηρίζεις (και δεν με ενδιαφέρει) θα ήμουν το σωστό παράδειγμα;

Αφού κάτι τέτοιο καταλαβαίνω θέλω μια μικρή βοήθεια απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις:

1. Για πες μου, πώς πρέπει να είναι ο βίος ενός σωστού Δασκάλου (με την ευρεία έννοια) για να ξέρουμε όλοι.

2. Υπάρχει συγκεκριμένη λίστα ανά επάγγελμα ή ο The Ace που έκανε Αθήνα - Σέρρες σε 4 ώρες (ΜΩΤ κάπου 145km/h και ήταν και με παρέα και, πιθανόν, με κίνηση στο δρόμο) μπορεί να τρέχει, αφού είναι ΗΜΜΥ, ενώ εγώ, ως Φυσικός, δεν μπορώ;

3. Εσύ με τι ασχολείσαι; Ποια η λίστα με τις προδιαγραφές του επαγγέλματός σου;

Ελπίζω να μην εννοείς ότι επειδή ήπια σε έναν αρραβώνα ή έτρεξα στην Ε.Ο. είμαι και πιθανός παιδόφιλος ή κάτι τέτοιο...

Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από pipinos1976 και 11 Μαρ 2015, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
red_monster έγραψε:
pipinos1976 έγραψε:
Το είχα εξηγήσει και παλαιότερα αυτό.
Αντιγράφω από εδώ: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=3635&start=585

.

Τι ακριβώς να εξηγήσεις, οτι με ένα τέτοιο http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=119405 ψοφίμι που δεν βγάζει ούτε 180km/h τελική ταχύτητα έκανες το Αθήνα Θεσσαλονίκη με μέση ταχύτητα 150km/h?

Υποστηρίζοντας ότι

α) η διαδρομή είναι σχεδόν ευθεία
β) ο δρόμος είναι καλός
γ) ο οριακός χρόνος είναι στις 3 ώρες και 20 λεπτά

Γενικά έχει την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα ? :dizzy:

Αυτό που έχεις ανεβάσει είναι το Astra H, δηλαδή το επόμενο μοντέλο. Δεν τα γράφει, πάντως, καλά το site που έβαλες. Είναι αρκετά πάνω από 1300kg το αμάξι αυτό. Αφού το δικό μου, στην έκδοση Elegance που έχω, όπως λέει στο manual, είναι περίπου 1240kg, υπολόγιζε περίπου 1400kg για το H. Από επιδόσεις, χωρίς να το κοιτάξω, κάπου 13,5 στο 0-100 (12,3 στο δικό μου) με 178 τελική (180 στο δικό μου) είναι το H.

Επαφή με την πραγματικότητα έχω και, μάλιστα, πολύ καλύτερη από αυτή που έχεις εσύ. Πόσες φορές έχεις κάνει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη; Θυμάσαι τις διαφορές του δρόμου από το 2005 μέχρι το 2015; Αν θυμάμαι καλά είσαι φοιτητής (άρα με το μετ/κο που κάνεις τώρα, άντε να είσαι περίπου 25), άρα το 2005 ήσουν πόσο; 15 ετών; Γνωρίζεις το δρόμο πώς ήταν τότε; Θυμάσαι τις αλλαγές που έγιναν μέχρι το 2008 και έγινε η διαδρομή -1 ώρα (παραδόθηκε ο Μαλιακός, πλην Στυλίδας - Καραβόμυλου); Γνωρίζεις πόσα μπλόκα της διαδρομής αυτής είναι περασμένα ή ελεγμένα από εμένα στο gpspocketpc; Γνωρίζεις ότι την διαδρομή αυτή στο διάστημα 2004-2009 την έχω κάνει τουλάχιστον 60 φορές; Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό; Μιλάμε για 60.000km στο δρόμο Αθήνα - Θεσσαλονίκη (δηλαδή το >20% των χιλιομέτρων του Astra) θεωρώντας ότι πήγαινα 1 φορά το μήνα Θεσσαλονίκη (πραγματικά πήγαινα σχεδόν 1,5 φορά και ίσως λέω και λίγο, άρα την έχω κάνει τη διαδρομή περίπου 100 φορές μέχρι σήμερα, δηλαδή το 40% των χιλιομέτρων του Astra έχουν γίνει εκεί). Έχω περάσει τις λάσπες που έκλεισαν τον Μαλιακό, έχω περάσει με βροχή ακριβώς πριν τα Τέμπη που δεν έβλεπες 10m μπροστά σου, έχω περάσει με ομίχλη στα Μάλγαρα που δεν έβλεπες τα φώτα ομίχλης του μπροστά σε απόσταση μεγαλύτερη των 5m (και ίσως λέω και πολλά) και έκανα 10km με ανοιχτό παράθυρο για να βλέπω τις γραμμές κάτω και κοιτώντας το gps για να μην στρίψω προς σύνορα. Και θα έρθεις να μου πεις αν έχω επαφή με την πραγματικότητα και αν ξέρω πώς είναι ο δρόμος; Δες το βίντεο με τη διαδρομή Βέροια - Αθήνα και θα δεις πώς είναι ο δρόμος ΣΗΜΕΡΑ. Δες το βίντεο που έχω ανεβάσει από το 2008 και θα δεις πώς ήταν ο δρόμος ΤΟΤΕ.

Ευχαριστώ.