- 11 Νοέμ 2024, 12:59
Adriver έγραψε:Θυμάμαι εξοργισμένα μέλη του φόρουμ με τους Έλληνες και Ελληνίδες που δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.
Εξοργισμένα κιόλας, οκ. Ξέρεις μπορείς να μην τα φουσκώνεις τόσο για να περάσεις το μήνυμα.
Εγώ θυμάμαι ότι πήρα το πρώτο μου warn όταν έχασε ο Σαμαράς γιατί είχαν κάνει το forum άνω κάτω οι ψηφοφόροι του. Αν σου λέει κάτι.
Τίποτα που να συγκρίνεται με κάποια ΤΨΡΜ που γράφτηκαν εδώ το 2023.
Adriver έγραψε:Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνουν και να δικαιολογούν, έστω σε κάποιο βαθμό, την απέχθεια που "έδενε" το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο.
Εκ των υστέρων είναι όλοι προφήτες. Αυτοί που ψήφισαν Μητσοτάκη και δεν τους άρεσε ο Σύριζα δεν ήταν επειδή ήξεραν πως ήταν ο Σύριζα μέσα.
Adriver έγραψε:Και επίσης να καταλαβαίνουν γιατί, μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης (2019-2023), ανέβασε τα ποσοστά του ο Μητσοτάκης, παρά το γεγονός ότι τα ασπρόμαυρα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ μας διαβεβαίωναν ότι ζήσαμε τα χειρότερα 4 χρόνια της χώρας, τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών και δεν θα αντέχαμε να ζήσουμε άλλα 4 χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη!
Στις εκλογές του 2023 ο Μητσοτάκης
έπεσε 0,23%, πού τα είδες τα ανεβασμένα ποσοστά;
Και πώς να πέσει ο Μητσοτάκης;
- με τις αναρίθμητες απευθείας αναθέσεις;
- με κάτι εταιρίες πάνω από ψιλικά-τσιγάρα με ημερομηνία σύστασης 3 μέρες πριν την προκύρηξη του διαγωνισμού που κέρδιζαν προσφορές προμήθειας για όλες τις φυλακές της χώρας;
- με το ρεκόρ μετακλητών;
- με τα επιδόματα/pass;
- με τις λαμογιές και το τάισμα με δουλειές τύπου Σκοιλ Ελικικού?
- με το τάισμα των κοντινών στο κόμμα;
- με το τάισμα των media (Μετά την αρχική λίστα Πέτσα ακολούθησαν και άλλες λίστες τα επόμενα χρόνια)
- με το μοίρασμα ψωμακίου σε τηλεοπτικά σήριαλ αβέρτα που έγινε η τηλεόραση τίγκα στα σίριαλ ξανά όπως προ 2009?
- με την πρόσληψη 300 δημοσιογράφων μετακλητων να στελεχώνουν τα PR γραφεία των υπουργείων;
- με τα αναρίθμητα βολέματα
στον ΟΣΕ του Καραμανλή junior εκτός ΑΣΕΠ; Πώς να πέσουν τέτοια "κάστρα" σωστά;
Εδώ κοτζάμ φιλελεύθεροι που τάχα μου δήθεν έχει η ΝΔ και κάτι υποκλοπές/παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων, κάτι ξηλώματα δικαστικών που τους ενοχλούσαν, και κάτι push-backs τα έκαναν γαργάρα με χάρη και στυλ.