Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
4
40%
0
N/A
3
30%
2
20%
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#875822 wow :s_howdy

Χαβαλέ όλο το γκριντ. Η άνεση με την οποία φρέναρε στη στροφή 1 και οι 17 ταχύτεροι γύροι δείχνουν τι σημαίνει να είσαι γεννημένος πρωταθλητής. Η ήττα σήμερα είναι ισοπεδωτική για τον Norris.

Φοβερό τριήμερο και από Sainz, να τα λέμε κι αυτά ε. Μου θυμίζει το ξεκίνημα του 2022 όταν είχαμε το καλύτερο μονοθέσιο και ο Sainz κατάφερνε το ακατόρθωτο.

Alpine :superman:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
sparticle έγραψε:wow :s_howdy

Χαβαλέ όλο το γκριντ. Η άνεση με την οποία φρέναρε στη στροφή 1 και οι 17 ταχύτεροι γύροι δείχνουν τι σημαίνει να είσαι γεννημένος πρωταθλητής. Η ήττα σήμερα είναι ισοπεδωτική για τον Norris.

Φοβερό τριήμερο και από Sainz, να τα λέμε κι αυτά ε. Μου θυμίζει το ξεκίνημα του 2022 όταν είχαμε το καλύτερο μονοθέσιο και ο Sainz κατάφερνε το ακατόρθωτο.

Alpine :superman:

Μόνο από τύχη θα μπορούσε ο Νόρις να γίνει πρωταθλητης φέτος.

Μαξ έκανε φανταστικό αγώνα! Αγώνα πρωταθλητή.

< >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Άβαταρ μέλους
By rafi
#875827 Masterclass από την Alpine με τους πιο underrated οδηγούς στο grid να κάνουν επικό αγώνα και οι δύο. Από όλες της χρονιές δεν περίμενα με τίποτα podium φέτος με τον τενεκέ που φτιάξανε για αμάξι πόσο μάλλον σιπλό podium. :yahoo:
De Meo σε ψάχνουμε, θα πληρώσεις μία μέρα για αυτό που έκανες :s_devil
Άβαταρ μέλους
By ripper
#875828 Επειδή πάλι θα γραφτούν άπειρες υπερβολαρες (ήδη έχουν γραφτεί) να πούμε δύο γεγονότα

1. Αυτός ήταν απλά ένας βρεγμένος αγώνας.
2. Ο Verstappen ήταν διαστημικός και πανάξιος και ήταν και τυχερός ταυτόχρονα.
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
#875830 Με τέτοιες εμφανίσεις και εγώ που είμαι ο μεγαλύτερος hater του Max οφείλω να παραδεχτώ την ανωτερότητα του

Αλάνθαστος , πεντακάθαρος και απίστευτα υπομονετικός, στα απόλυτα όρια υπό βροχή έγραψε ιστορία με την επίδοση του σήμερα.

Σίγουρα απέδειξε την ανωτερότητα του ως οδηγός σε σχέση με τον άλλο διεκδικητή του τίτλου και ότι και να συμβεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος κερδίζει τον τίτλο του Αξιού φετινού πρωταθλητή.

Το αλλο και σημαντικότερου για με να είναι πως έτσι χτίζεις προφίλ πραγματικού πρωταθλητή για το hall of fame και μπορείς να αρχίζεις να σβήνεις σιγά σιγά τα αρνητικά της μέχρι τώρα πορείας σου.
Άβαταρ μέλους
By STK
#875831 Για το άκυρο που έκανε ο Norris πριν την εκκίνηση, όλα καλά να φανταστώ ε;
χαρίζει η FIA μπας και κάτσει καμια στραβή και πάμε σε "μεγάλο τελικό" (γελάμε)
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
rafi έγραψε:Masterclass από την Alpine με τους πιο underrated οδηγούς στο grid να κάνουν επικό αγώνα και οι δύο. Από όλες της χρονιές δεν περίμενα με τίποτα podium φέτος με τον τενεκέ που φτιάξανε για αμάξι πόσο μάλλον σιπλό podium. :yahoo:
De Meo σε ψάχνουμε, θα πληρώσεις μία μέρα για αυτό που έκανες :s_devil

Ο Οκόν είπε στον Μπαριτσέλο στο τέλος: "Σε αυτές τις συνθήκες όλα τα μονοθέσια είναι ισοδύναμα". :roll:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#875833 Ο αγώνας μπορεί κάλλιστα να συμπεριληφθεί στην λίστα με τους All Time Classic αγώνες (TM), δίπλα σε Έπη όπως αυτό του 2008 στην ίδια πίστα, με το αδερφάκι του Λιούις ν' απλώνει το χέρι για να διαπιστώσει ότι βρέχει, συνειδητοποιώντας ότι τα πράγματα μπορούσαν να στραβώσουν πάρα πολύ άσχημα, αν δεν προέκυπτε εκείνη η Toyota με τα λάθος λάστιχα, στον λάθος γύρο και στη λάθος στροφή...

Chapeau στον αχώνευτο :s_howdy και τώρα μπορώ μετά κι από αυτό να φάω με την ησυχία μου, σαν άλλος MiGF1, στην γωνιά μου το καπέλο μου :vava:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Γελοια ανθρωπακια.
Περιμεναν να γινει το swap για να βγαλουν το vsc (ο Χουλκ σουλατσαρε διπλα στο μονοθεσιο του)...Και μετα περιμεναν να τελειωσει η ευθεια για να πανε στο πρασινο.
Ποσο καραγκιοζηδες.
Και ποινουλα βεβαια για να χαθει ο ενας βαθμος.
Μπραβο ρε Νορρις αξιος :s_drinks :s_drinks

Ποστ που ωρίμασαν σαν καλό βαλσαμικο ξύδι. :inlove:

Χτες δεν είδαμε κάτι αναπάντεχο . Νορις ελάχιστος, Μάξι :inlove: να βαδίζει στα βήματα των πραγματικά μεγάλων οδηγών. Άντε εξηγήσε τα αυτά βέβαια στα Σνιαρφακια. :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#875836 Γκεάκο ηρέμησες;; :shifty:
Από τον επόμενο αγώνα το παίρνει και μαθηματικά νομίζω, με όχι και τόσο περίεργες συγκυρίες.
Εχμ, φοραδαίοι;; όλα καλά; έχετε πάρει χαμπάρι ότι μας χωρίζουν μόλις 36 πονταλάκια; το νου σας...
Ο νόρις είναι ικανός να πρέπει ξέρωγω να τερματίσει έστω 4ος στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για να σηκώσει κατσαρόλι και να μην το καταφέρει. :s_dunno
Χθες ήταν φουλ σημασιολογική η κατάταξη. Μαξ περίτρανα, αυτοκρατορικά θα λεγα 1ος και ο έτερος διεκδικητής χαμένος κάπου στο βάθος, μισή πίστα πίσω. Το swap τους μάρανε στη μάκα :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#875838 Χθες το εζησα εντονα εντμοντ ναι….

Εβγαλα τον σπαικ βολτα στα καπακια για να <Χαλαρωσω>

Τον g σκεφτομουν στην βολτα.
Θα το φυσαγε? Θα κρυωνε?
Δεν ξερω :s_tongue

Νομιζω οσοι εχουμε f1tv πρεπει να τον ξαναδουμε τον αγωνα onboard By Maxi!!!

Για το περιστατικο στην εκκινηση αλλα και τις πιεσεις των ελαστικων της Μερκ, επεσαν μονο προστιμα.
Δεν περιμεναμε και κατι άλλο. Βεβαια στο teds notebook o Kravitz ηταν σιγουρος ότι θα αποκλειστουν οι Μερκ

Ποιος ξερει. Μπορει ο Τζωνυ να τα καταφερε και εκει.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#875839 Για κάντο μας ταληρακια αυτό με τον Τζόνι Χέρμπερτ (που έχεις λιώσει 2 οδοντοστοιχίες να μασάς κάτι μέρες τώρα).

Άντε, περιμένουμε αποκαλύψεις Γκεακο :rtfm: :eat:

Delivery us from evil.