Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT

κι όμως εάν κάποιος ασχοληθεί λίγο με τα γερμανικά, θα δει ότι όλο αυτό βγάζει κάποιο νόημα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#414657 Ναι βγαζει. Πως να κανετε διπλο τοπουπ με την γλωσσα σας η πως να παθετε κραμπα στην γλωσσα απο τα nababrbararbarbara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:s_tongue
Άβαταρ μέλους
By pro
#875585 Μια φορά που είχα καθήσει με τη νεολαία, άκουσα κι άλλα, πιο καινούρια: μου τη σπας, αφασία ο δικός σου, την άκουσα στέρεο, κλπ. Έχει δίκιο τελικά ο Δαλιανίδης στο ρετιρέ.
Άβαταρ μέλους
By Chris
pro έγραψε:Μια φορά που είχα καθήσει με τη νεολαία, άκουσα κι άλλα, πιο καινούρια: μου τη σπας, αφασία ο δικός σου, την άκουσα στέρεο, κλπ. Έχει δίκιο τελικά ο Δαλιανίδης στο ρετιρέ.

:lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
pro έγραψε:Μια φορά που είχα καθήσει με τη νεολαία, άκουσα κι άλλα, πιο καινούρια: μου τη σπας, αφασία ο δικός σου, την άκουσα στέρεο, κλπ. Έχει δίκιο τελικά ο Δαλιανίδης στο ρετιρέ.

Αυτά τα λέγαμε κι εμείς, γενιά '80s, έφηβοι στα 90s
To bro είναι 2010 και μετά νομίζω
Άβαταρ μέλους
By drdino
Dimitris_P έγραψε:

Αυτά τα λέγαμε κι εμείς, γενιά '80s, έφηβοι στα 90s
To bro είναι 2010 και μετά νομίζω

Εικόναμάλλον :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:BRO

Γιατι μου γυρναει το ματι οταν το ακουω?

Συμβαινει και σε σας?

Γιατι μπρο μου σου γυρναει το ματι;

Στην τελικη γιατι μονο το ενα ρε μπρο;

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Chris έγραψε:

:lol:

+1 :lol: