Forum για τη Formula 1

Θα αφήσει ιστορια στην Φ1?

16
21%
16
21%
5
6%
5
6%
16
21%
16
21%
2
3%
2
3%
Άβαταρ μέλους
By ripper
#875467 Geo έναν Michael Schumacher τον θυμάσαι;
Είναι ο τελευταίος πριν τον Max που προσπαθούσε να σκοτώσει τον έτερο διεκδικητή του πρωταθλήματος.
Ακυρώθηκε από το πρωτάθλημα για ένα κλάσμα αυτών που έκανε το καλόπαιδο από τις κάτω χώρες.

Πάμε τώρα στην άλλη επικότητα.
Ποια διαφορά κάνει ο λόγος για τον οποίον ο Masi εφηύρε άλλο άθλημα για να χαρίσει το πρωτάθλημα στον Max?
Το ότι του το χάρισε δεν αλλάζει, λυπάμαι.

Κάνε μας και μια εξήγηση τώρα γιατί σε όλες τις μάχες με τις Ferrari πχ δεν ανοίγει ρουθούνι, αλλά μόλις βλέπει το φιλαράκι του τον Lando παίρνουν φωτιά τα βίντεο και τα βιβλία των κανονισμών.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#875472 Δεν νομιζω η κινηση στην Χερεθ να ηταν δολοφονικη. Προμελετημενη αν δεχοταν προσπερασμα ναι.
Μεχρι εκει.
Παπαρια ακυρωση ριππερ μου συγγνωμη, Του πηραν τους βαθμους και κατι εγινε. Νικες poles βαθρα κλπ ΕΓΡΑΨΑΝ κανονικα στα βιβλια,
Η ποινη ηταν γελοια και το ξερεις και εσυ.

Οσο αφορα το αλλο ερωτημα νομιζω ειναι προφανες. Ο Μαξ σημαδευει :shifty: τον ετερο διεκδικητη. Ο Σαινθ πχ δεν απειλει.
Αρα δεν πολυασχολειται.
Τωρα βεβαια που το λες με τον Τσαρλς μια χαρα ομορφη μαχη ειχαν το 2022 χωρις δραματα.
Για το AD απλα θα διαφωνουμε.
Εγω δεν βλεπω δολο και ευνοια στον Μαξ. Εσυ βλεπεις.
Ειναι οπως τοτε με το 2007 (μη τριγκαρεις) που ελεγαν οτι το εστησαν να το παρει ο Κιμις λογω του σκανδαλου. Και θα το αφηναν στον τελευταιο αγωνα.
Ετσι και εδω . Αν ηθελαν να το παρει ο Μαξ στο Αμπου Νταμπι θα ειχαν κριθει ολα απο πριν.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#875473 Πάμε πάλι. Η εύνοια είναι δεδομένη, εφευρέθηκε καινούργιος κανονισμός on the go.
Το αν υπήρχε δόλος όπως λες καμία σημασία δεν έχει.

Όσο για την ποινή του Schumi, έστω και κατόπιν εορτής ήταν αποκλεισμός. Απλά απάντηση στο δεν έχει δωθεί ποτέ μαύρη σημαία είναι.
Ο προηγούμενος επικίνδυνος είχε πάρει λοιπόν.

Και οι δύο, όπως λες και εσύ, τα κάνουν επίτηδες. Δεν είναι racing incidents, είναι όποιος με απειλεί στο πρωτάθλημα τον τρακάρω. Ε αυτά το ελάχιστο με το οποίο πρέπει να τιμωρούνται είναι μαύρες σημαίες.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
ripper έγραψε:Geo έναν Michael Schumacher τον θυμάσαι;
Είναι ο τελευταίος πριν τον Max που προσπαθούσε να σκοτώσει τον έτερο διεκδικητή του πρωταθλήματος.
Ακυρώθηκε από το πρωτάθλημα για ένα κλάσμα αυτών που έκανε το καλόπαιδο από τις κάτω χώρες.
Αφού θέλεις να χρησιμοποιήσεις το ρήμα "σκοτώνω", μάλλον έπρεπε να αλλάξεις το όνομα σε Αΐρτουν και Suzuka 1990*. Η στραβοτιμονιά του Σουμάχερ, όπως έγινε, άντε να έσπαγε κάνα ποδάρι αν την έκανε σε κάποιον που καβαλάει παπί.

Η δε τιμωρία του, ήταν προφανώς να τον ταπεινώσει και να ικανοποιήσει τους Αγγλάρες, αλλά και πρακτικά να σταματήσει μελλοντικές τέτοιες ενέργειες, πράγμα που στην ουσία έγινε (είχαμε πολλά πρωταθλήματα έκτοτε να κρίνονται στο νήμα, αλλά ούτε κατά διάνοια κάτι ύποπτο).

Μέχρι φυσικά το 2021. Στους τρεις τελευταίους αγώνες, ο Verstappen πάλευε να χτυπήσει τον Hamilton. Τα βιντεάκια είναι εκεί, δείτε τα. Ο Max ρίχνει 5-6 φορές το αυτοκίνητό του πάνω στον Hamilton και ο τελευταίος μετά βίας τον αποφεύγει. Δημιούργησε μάλιστα και έναν νέο τύπο οπαδών, πολλών εξ αυτών πιτσιρικάδων, οι οποίοι θεωρούν ότι έτσι είναι η F1 και ότι αυτός το κάνει καλύτερα από όλους. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το τελευταίο του το δίνω:
Η άνεση με την οποία ο Verstappen κινείται εκτός αγωνιστικής γραμμής, ή ακόμα και εκτός πίστας πάνω σε σαμαράκια ή εξόδους διαφυγής (πράγμα που δείχνει και πόσο διαβασμένος είναι για κάθε πίστα) και η χειρουργική ακρίβεια με την οποία θα φρενάρει ή θα πατήσει οπουδήποτε έτσι ώστε να πετάξει τον αντίπαλό του έξω, με τον πιο ασφαλή τρόπο για τον ίδιο σε περίπτωση σύγκρουσης είναι πραγματικά μοναδικές. Κανείς άλλος, ούτε ο Hamilton δε νομίζω ότι μπορεί να το κάνει με τέτοια ακρίβεια αυτό. Ο δε Schumacher ήταν εντελώς ατσούμπαλος σε τέτοιες μάχες. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι πλέον υπάρχουν πολλοί οπαδοί που όλο αυτό μας επιβάλλουν να το λέμε hard racing, ενώ είναι απλώς... φουστιές.

Τέλος, η μοναδική διαφορά του 2021 με το 2024 είναι ότι τότε τα έκανε στον Hamilton των 7 τίτλων, εκ των οποίων οι 4 συνεχόμενοι δίχως σχεδόν αντίπαλο και καθολική κυριαρχία Mercedes ( = καλά του κάνει, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Όλα καθαρά), ενώ τώρα κάνει ακριβώς τα ίδια στον γλυκούλη, άτιτλο και μέχρι πρότινος ούτε καν νικητή αγώνα, Lando ( = μα καλά δεν ντρέπεται; Στο φιλαράκι του; Πρέπει να συζητήσουμε ξανά τι είναι επιτρεπτό). Η υποκρισία από οπαδούς, FIA και αγωνοδίκες σε όλο της το μεγαλείο.

*για να μην κουράζονται κάποιοι, γράφω εγώ τις λέξεις για την καρτέλα:
Μπαλέστρε, Benetton 1994, Fontana, παρκάρισμα.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#875485 Δεν διαφωνούμε σε κάτι.
Μόνο στο κράξιμο. Και το 2021 το ίδιο (και περισσότερο) κραζαμε τον Max, τουλάχιστον εμείς εδώ, δεν ξέρω τι κλίμα επικρατούσε στα social.
Άβαταρ μέλους
By NirApp
Vaskir έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Πρεπει να γυρισουμε σελιδα και να το ξεπερασουμε.

Το πρωταθλημα του 2021 επρεπε να το ειχε καθαρισει ο Μαξ πιο νωρις. Αλλα διαφορες συγκιριες και ατυχιες (+ τυχη του ετερου διεκδικητη) εφεραν τον τιτλο στο τελος να παιζει.
Ο Μασσι ηθελε να τελειωσει το πρωταθλημα με κανονικους ρυθμους και όχι υπο το sc. Και το τεντωσε. Δεν ηθελε να το παρει ο Μαξ ή ο Χαμιλτον. (Δεχομαι οτι εκανε λαθη αλλα τα εκανε για το ΘΕΑΜΑ)
Αν το ηθελε θα εβρισκε αλλους τροπους και δε θα το αφηνε στους τελευταιους γυρους του τελευταιου αγωνα. Αν δεν ειχε στουκαρει ο Λατιφαρος (μεγαλη η χαρη του) πως θα το εδινε στον Μαξ?
Να ειχε τρακαρει ο Τσουνοντα να καταλαβαινα την συνομωσία .Αλλα με τη Williams στον τοιχο δεν υπαρχει τιποτα υποπτο.
Αν μου απαντησεις εμπεριστατωμένα στο παραπανω θα μπορουμε να το συζητησουμε κ άλλο αν θες.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΤΛΟ Ο ΜΑΞ ΒΕΡΣΤΑΠΠΕΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΜΑΣΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΡΑΚΑΡΕΙ Ο ΛΑΤΙΦΙ.

Επικό ποστ!
Μιλάμε θα μπορούσε να οδηγήσει και τον Δαλάι Λάμα να αρχίσει τα μπινελικια!!!

Εξαιρετικό, λες και ήθελες να γίνει πόλος έλξης για καμιά 20αρια μόνιμα μπαναρισματα στο φόρουμ.

Δεν τσίμπησε όμως κανείς , εγώ ήμουν αποφασισμένος να πάω για μόνιμο μπαναρισμα αφού ούτε καιρό είμαι εδώ ούτε ξέρω κανέναν εδώ μέσα αλλά τελευταία στιγμή το μετάνιωσα.

Αυτο το τελευταιο το εχω νιωσει κι εγω πολλες φορες εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
ripper έγραψε:Δεν διαφωνούμε σε κάτι.
Μόνο στο κράξιμο. Και το 2021 το ίδιο (και περισσότερο) κραζαμε τον Max, τουλάχιστον εμείς εδώ, δεν ξέρω τι κλίμα επικρατούσε στα social.

Σαρανταενατακατο :rtfm: :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#875508 Φτανουμε 2025 και ακομα μιλατε για το 2021.
Πως να μη νευριασουν τα παιδια πιο πανω :x

Μετα φταιω εγω οταν σας γραφω για τον Φοντανα :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By marmagas
#875515 Φτασαμε 25 και μετα απο 4 χρονια επρεπε ο τζοννυ να βαλει δακτυλακι και να ξυπνησει και η ενωση οδηγων για αναθεωρηση κανονισμων,βεβαια αυτη θα γινει 2 αγωνες πριν την ληξη οποτε βραζιλια μαγεια προσπερασεων χαρτινου! :yahoo:
μπενυ χιλ σοου :metalo:
Τελευταία επεξεργασία από marmagas και 31 Οκτ 2024, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#875518 Βραζιλια αγαπητε ο Μαξ θα εχει νεο μοτερ. αρα ποινη. Βροχη λεγεται.
Οταν ξεκινας πισω στο βρεγμενο δεν ειναι παντα υπερ σου.

Βαλε και οτι περσυ ο Λαντο ειχε βγει 2ος και τις 2 φορες (σπριντ+νορμαλ) οποτε στην εφτιαξα την μερα??? :iconcool: