Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#871595 Από την Κυριακή η Alpha μου κάνει νούμερα στο push επιβεβαίωσης αγοράς. Πρέπει να πατήσω επαναποστολή push για να μου έρθει. Μάλιστα την Κυριακή για λίγο δεν δούλευε καν το αποτύπωμα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bill33 έγραψε:Πληρωμή φορολογικών υποχρεώσεων με κάρτες ξένων τραπεζών
Read more at Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/66871/plh ... n-trapezwn
Πολύ καλό αυτό. Θυμάμαι πριν από χρόνια που είχα δοκιμάσει δεν μου δέχτηκε τη Revolut αλλά είχα θεωρήσει ότι είχε να κάνει με κάποιον περιορισμό της κάρτας, ότι δεν κάνει για να πληρώνεις λεφτά (δεν θυμάμαι τον όρο) αλλά κάνει μόνο για προϊόντα, ή έτσι το είχα καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Geo f1 έγραψε:Εχει πολλα θεματα η Αλφα
https://www.insomnia.gr/articles/intern ... lpha-bank/

Επιλυθηκε το θεμα παντως

Όντως, χτες υπήρχε χοντρό πρόβλημα. Δεν δούλευε ούτε το app, αλλά ούτε το ebanking μέσω browser για πάρα πολλές ώρες.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#875457 έγινε για δεύτερη φορά τα τελευταία 2-3 χρόνια χρέωση αγνώστου σε χρεωστική μου. διαφορετική τράπεζα οι κάρτες και χωρίς να μου ζητηθεί κωδικός επιβεβαίωσης με sms.
και πάμε γαϊτανάκι αμφισβήτηση χρέωσης, ακύρωση κάρτας, έκδοση νέας.
και άντε να μάθεις από ποια σελίδα τσίμπησαν τα δεδομένα σου.
σας συμβαίνει όσοι κάνετε αγορές ντερνετικά;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#875458 Μέχρι τώρα με πολλά χρόνια αγορών μέσω internet δεν μου έχει τύχει ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By bill33
egobrain έγραψε:έγινε για δεύτερη φορά τα τελευταία 2-3 χρόνια χρέωση αγνώστου σε χρεωστική μου. διαφορετική τράπεζα οι κάρτες και χωρίς να μου ζητηθεί κωδικός επιβεβαίωσης με sms.
και πάμε γαϊτανάκι αμφισβήτηση χρέωσης, ακύρωση κάρτας, έκδοση νέας.
και άντε να μάθεις από ποια σελίδα τσίμπησαν τα δεδομένα σου.
σας συμβαίνει όσοι κάνετε αγορές ντερνετικά;

Ποτέ δεν μου έχει συμβεί.
Γιατί δεν βγάζεις μια ρεβολουτ να βάζεις την μιας χρήσης στο ίντερνετ?
Άβαταρ μέλους
By egobrain
bill33 έγραψε:Ποτέ δεν μου έχει συμβεί.

δεν το έχω ψάξει. λίγο που το είδα θέλει app αλλά δεν βάζω τραπεζικά στο κινητό.

έγιναν πολλές κινήσεις χρέωσης. πέρασε μια του κατοστάρικου και οι υπόλοιπες (από 10-20 μέχρι 1000$) μπλοκαρίστηκαν.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
egobrain έγραψε:
bill33 έγραψε:Ποτέ δεν μου έχει συμβεί.

δεν το έχω ψάξει. λίγο που το είδα θέλει app αλλά δεν βάζω τραπεζικά στο κινητό.

έγιναν πολλές κινήσεις χρέωσης. πέρασε μια του κατοστάρικου και οι υπόλοιπες (από 10-20 μέχρι 1000$) μπλοκαρίστηκαν.

Alpha bank?

Ebanking apps γιατί δε βάζεις; Για ασφάλεια :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Κάτι έκανε ο Τράμπας και δυναμώνει το $ έναντι του €

Και η στερλίνα ανεβαίνει.
Άβαταρ μέλους
By glf
#878440 Βλέπω σχόλια ότι η Εθνική έχει βάλει χρέωση/προμήθεια αν πας να φορτίσεις τη Revolut μέσω κάρτας. Το έχει διαπιστώσει κανείς;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#878478 Αν βάλω πιστωτική στη revolut για να την φορτίσω θα το δει σαν αγορά ή σαν ανάληψη και θα χρεώσει επιτόκιο;