Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#872812 * 3η σερί νίκη για τον cmarin, πάει να κλέψει το πρωτάθλημα :metalo:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
ripper έγραψε:Μικέ που είσαι;
Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι :lol:

Σχώρα με ριππερ, πάνω που πήγα να ποστάρω την πρόβλεψη μου έβγαλε μήνυμα ότι είμαι logged out. Τι άλλο θα σκαρφιστεί πια ο Πανικ :thumbsdown: :(
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#872913 Η ομάδα στην καλύτερη της φόρμα! Πότε δεν έχω πάρει 3 νίκες....όλη τη χρονιά :lol: στα 20+ χρόνια που παίζω....
Άβαταρ μέλους
By cmarin
ripper έγραψε:Να βγάλεις τις κινούμενες αεροτομές. Απατεώνα :lol:

Είμαι νομιμότατος, ας φέρουν καινούργιο τεστ να μετρήσουν ταλάντωση...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#874017 GP SINGAPORE - RESULTS

Q
Εικόνα

FL
Εικόνα

RACE
Εικόνα

STANDINGS
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#874018 * 1η νίκη για τον Corto Maltese στο φετινό πρωτάθλημα, χωρίς αυτό να τον έχει εμποδίσει μέχρι τώρα να βρίσκεται σε θέση άμεσης βολής για την κορυφή της βαθμολογίας.
* 2η Pole και FL για mikeerfol, που έχασε το γκραν-σλαμ στους τελευταίους γύρους, σε μια εμφατική δήλωση ότι παραμένει εκ των διεκδικητών παρά την απουσία του στον προηγούμενο αγώνα.
* Ανατροπή στων Κατασκευαστών, με βραχύ προβάδισμα της McLaren.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#874020 Έτσι FTR πατήσαμε κορυφή γιατί έχω 1,7 χειρότερο αποτέλεσμα να πετάξω. Πρακτικά είμαι 328.3, ο ρίπερ 327.2, ο κμαριν 327 και ο σπάρτικολ 326.7. ΠΑ-NJI-ΚΟΣ
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#875370 GP USA (AUSTIN) - RESULTS

Q
Εικόνα

SPRINT
Εικόνα

FL
ZERO

RACE
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#875371 GP MEXICO - RESULTS

Q
Εικόνα

FL
Εικόνα

RACE
Εικόνα

STANDINGS
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#875373 * Ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις των βαθμολογιών, το φινάλε προμηνύεται συναρπαστικό.
* Μην ξεχνάμε ότι δεν θα προσμετρηθεί η χειρότερη επίδοση σε αγώνα για κάθε συμμετέχοντα, οπότε η βαθμολογία γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#877278 Τώρα δεν πειράζει, αλλά θα ήταν καλό πριν τον τελευταίο αγώνα να έχουμε μία βαθμολογία και μάλιστα με αφαίρεση του χειρότερου αποτελέσματος, να έχουμε μία ιδέα που πατάμε :)
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Corto Maltese έγραψε:Τώρα δεν πειράζει, αλλά θα ήταν καλό πριν τον τελευταίο αγώνα να έχουμε μία βαθμολογία και μάλιστα με αφαίρεση του χειρότερου αποτελέσματος, να έχουμε μία ιδέα που πατάμε :)

Θα την έχετε. Απόψε μια ως τώρα και μετά το Qatar μια κανονική βαθμολογία.