Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
PaNick67 έγραψε:Οχι Niva. Ενα Land Rover Defender το παλιο να ειχες. :s_devil

Το Niva κοστίζει όσο το καπάκι από τη βαλβίδα του τροχού του Defender :lol: :lol: Αλλά θα το δεχτώ. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
BARHonda έγραψε:Μία δωδεκάδα αυγά θέλει εκεί

Στην εισαγωγή αέρα της καμπίνας για να σκορπίσουν τις ευωδιαστές μυρωδιές τους όταν χαλάσουν;; :inlove:

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#875571 Xθες το βραδυ αργα στην καθοδο τους Κηφισιας στο Μαρουσι, ενα Τεσλα μοντ Υ κιτρινο με μαυρη λωριδα κατα μηκος κι ενα Volvo XC60, θεωρησαν καλο να κυνηγηθουν κανοντας σφηνες. Καφριλες απο καφρους.

καμερες παντου ρε, ειτε θα σβησουμε το χρεος ειτε θα γινουμε ανθρωποι

ΥΓ. Τρομακτικη εικονα να βλεπεις τα δυο θηρια να πηγαινουν ετσι μεσα στην κινηση
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#875572 Ταξί ήταν;

Μακάρι να μπουν κάμερες παντού. Θα δώσει και μια άλλη διάσταση στις συζητήσεις για Αθήνα-Θεσσαλονίκη ακατούρητοι :D

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:Ταξί ήταν;

Μακάρι να μπουν κάμερες παντού. Θα δώσει και μια άλλη διάσταση στις συζητήσεις για Αθήνα-Θεσσαλονίκη ακατούρητοι :D

< >

Αμα σου πω οτι δεν προσεξα αν ειχε καπελο.. Τον ειδα φευγαλεα στον καθρεφτη, τα φωτα του δηλαδη και με περασε απο αριστερα αερα, με τρομαξε ο απο πισω ομως γιατι δεν περιμενα οτι ηταν δυο αμαξια κι οχι ενα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#876159 Επιτρέπονται τα αγροτικά στην Αθήνα ακόμα και αν κάποιος έχει κτήματα στην επαρχία; Βλέπω τελευταία στη γειτονιά ένα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#876183 Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον τύπο με το μπλε duster που μέσα σε χωριό, αντί να περιμένει να περάσω για να βγει στον κεντρικό από το στενάκι του, απλά βγήκε, χωρίς καν να δει...

...τη στιγμή που με προσπερνούσε ένα VW Caddy, γιατί δεν μπορούσε να περιμένει να πάει με 80 έξω από το χωριό, έπρεπε και μέσα στο χωριό...

Ήμουν στον κεντρικό (που είχε διπλή λωρίδα) με καμιά 50χαω και πολύ κοντά στο σημείο που πετάχτηκε το duster, το οποίο και θα έπρεπε να σταματήσει. Αλλά, γιατί; :s_dunno Μήπως για να αποφύγουμε τις (ευτυχώς ανώδυνες) μ@λ@κίες πρωινιάτικα;; :s_shout :s_shout

Αλλά, ο τύπος ούτε καν κοίταξε, απλά έστριψε...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#876187 Προτεραιότητα έχει ο ντόπιος , ακόμα να το μάθεις; :rtfm:

Με τόσα γεγονότα σχεδόν σε καθημερινή βάση αν είχες βάλει dashcam θα είχες αρκετό υλικό για βιντεάκια :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Προτεραιότητα έχει ο ντόπιος , ακόμα να το μάθεις; :rtfm:
Αυτό είναι γνωστό. Αλλά και το άλλο αντίστοιχο είναι το δικαίωμα του παρκαρίσματος στο δρόμο μπροστά από το σπίτι σου. Μου την έπεσε μία που πάρκαρα μπροστά στο σπίτι της (όχι κανένα σπιτάκι με 1 μόνο θέση, γωνιακή πολυκατοικία, πολλές θέσεις ελεύθερες). Μεγάλη επιθετικότητα από το πουθενά... μέχρι που βγήκε από το αυτοκίνητο ο πατέρας μου, τον αναγνώρισε και κατάλαβε ότι είχαμε έρθει να την επισκεφτούμε οπότε άρχισε τις δικαιολογίες. :lol: