Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#874948 Έχω του lidl και δεν έχω κανένα παράπονο μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#874949 Και εγώ έχω του λίντλ αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη :roll:
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#874991 https://www.lidl-hellas.gr/p/silvercrest-kitchen-tools-syskeyi-sfragisis-trofimon/p10045654

Βάζει την Πέμπτη το Lidl , αν δεν σου κανει την επιστρέφεις .
Άβαταρ μέλους
By bebes
#874995 Ωωωω πάνω στην ωρα :yahoo:

Θα παρω να την δοκιμάσω.
Ολες λιγο πολύ κολλάνε-σφραγίζουν τη σακούλα, το θεμα ειναι να ρουφανε καλά τον αέρα. Εκει βλεπω και απο τις κριτικές οτι πάσχουν... :(
Άβαταρ μέλους
By bebes
Dimitris_P έγραψε:Αξίζει;

με τιμη 20€ θα εκπλαγω αν κανει τη δουλειά.
Αλλα δεν εχω να χασω κατι (εκτός απο μια μερα).

Θελω να ρουφαω τον αερα απο ενα σακουλακι του κιλού με ξηρους καρπούς, οπότε χρειάζεται αρκετη δύναμη για να αφαιρεσει τον αερα. Αυτη που πηρα (και επέστρεψα) δεν ρουφούσε ουτε τον όγκο με μια φετα ψωμί μεσα :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#875006 Είχα πάρει από το temu ένα βάζο που αφαιρεί τον αέρα για τους κόκκους καφέ αλλά μετά από μερικές μέρες το βλέπω πάλι σηκωμένο.
Άβαταρ μέλους
By otso
bebes έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Αξίζει;

με τιμη 20€ θα εκπλαγω αν κανει τη δουλειά.
Αλλα δεν εχω να χασω κατι (εκτός απο μια μερα).

Θελω να ρουφαω τον αερα απο ενα σακουλακι του κιλού με ξηρους καρπούς, οπότε χρειάζεται αρκετη δύναμη για να αφαιρεσει τον αερα. Αυτη που πηρα (και επέστρεψα) δεν ρουφούσε ουτε τον όγκο με μια φετα ψωμί μεσα :lipsealed:

Exoyme πει απο λιντλ περνουμε κανουμε την δουλεια μας και αν δεν μας κανει το επιστρεφουμε σε 30 μερες και παιρνουμε πισω τα λεφτα μας , χωρις μα και μου.
Επισης εχουν ολα 3ετη εγγυηση , το στελνεις με acs ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ , εχω στειλει πισω 2 φορες μεγαλο δραπανο σκαπτικο .
Το μονο μειον ειναι τωρα οτι οι επιστροφες γινονται απο γερμανια και παιρνει πολυ χρονο .
Ψυλιαστηκαν οτι εδω κατι ετρεχε .
Επισης απο γερμανια παραγγελνεις ανταλλακτικα και αναλλωσημα με 5 ε μεταφορικα , δεν χρειαζεται να περιμενεις αν φερουν εδω . Εχω παρει μπαταριες επιπλεον απο γερμανια για δραπανα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#875118 Δοκίμασε το για να βάζεις τις μπριζολες κι όχι μόνο σε μαριναδα καμιά μέρα δύο πριν τις ψήσεις...

Το επόμενο βήμα είναι sous vide και μετά ψήσιμο

< >
Άβαταρ μέλους
By bebes
#875120 Το πηρα κι εγω κι εκανα μια δοκιμη.
Για μικρές ποσότητες ειναι πολύ καλό, δοκιμασα με ενα βαζακι αμυγδαλα που είχα, ρουφαει δυνατα τον αερα και η συσκευασία γίνεται "κόκκαλο".
Καμια σχεση με τη βλακεια που ειχα παρει πανω απο τα διπλα λεφτά.
Δε νομίζω οτι μπορω να σφραγίσω 1 κιλό, αλλά και να μην γινεται, θα την κρατησω για φαγητα.
Πολύ καλό, τέλειο για τα λεφτα που κοστίζει.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
dimik έγραψε:Δοκίμασε το για να βάζεις τις μπριζολες κι όχι μόνο σε μαριναδα καμιά μέρα δύο πριν τις ψήσεις...

Για πες, πήρα κάτι χοιρινές λαιμού να ψήσω μεθαύριο, σκεφτόμουν μήπως τις έκοβα κι έφτιαχνα σουβλάκια.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimitris_P έγραψε:
dimik έγραψε:Δοκίμασε το για να βάζεις τις μπριζολες κι όχι μόνο σε μαριναδα καμιά μέρα δύο πριν τις ψήσεις...

Για πες, πήρα κάτι χοιρινές λαιμού να ψήσω μεθαύριο, σκεφτόμουν μήπως τις έκοβα κι έφτιαχνα σουβλάκια.

Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα (καπνιστή κατα προτίμηση), κρεμμύδι είτε σκόνη είτε κανονικό σε ροδέλες, θυμάρι, σπορέλαιο, λίγο ξύδι λευκό.

Τα ανακατεύεις με τις μπριζόλες και τις βάζεις μαζί με την μαρινάδα σε σακουλάκι και το κλείνεις, όταν θες να τις ψήσεις απλά τις βγάζεις καθαρίζεις τα κρεμμύδια από πάνω και τις ρίχνεις στην φωτιά.
Και σε σουβλάκι να τις κόψεις απλά σουβλίζεις και ψήνεις.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#875138 Τελικά σφραγίζει και μεγάλα πακετα (30Χ30εκ) που παίρνουν άνετα 1 κιλό :yahoo:
Της κας bebe της αρεσε τόσο που πήρε άλλο ενα :lol:

Τωρα μενει να βρω ρολό ανταλλακτικό ή σακούλες μεμονομένες.
Παλια εδινε το Λιντλ στην ιδια καμπάνια, τωρα δεν τις έχει