Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
bebes έγραψε:
manoliossss έγραψε:Με αυτή τη λογική βάζεις και 90€ ακόμα από το 15 pro και πας σε 16 pro…τόσο είναι η διαφορά τους αποφορολογημένα

nai, αλλά στα 15αρια παιρνει πισω το παλιο μου τηλεφωνο 100€ παραπανω, αρα 200€ η διαφορα

εγω εχω το 11 και ακομα αντεχει μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
bebes έγραψε:Πιστεύετε οτι το νεο iphone 16 εχει καποια "χτυπητη" διαφορά-αναβάθμιση σε σχέση με το 15;

Η istorm κανει μια πρωοθητική ενεργεια για το 15 και κανει έκτωση 261€ στην αρχικη τιμή, αν τους παω πίσω το 11 που εχω.
Αντίστοιχα για το 16 η επιστροφή μειωνει την τιμη κατα 161€.
Το τελικό αποτέλεσμα ειναι να μου βγαίνει τελικη τιμη το 15 στα <500€ και το 16 160€ παραπάνω στα 659€ (αποφορολογημένα).

με μια πρωτη ματια που έριξα, το 16 εχει δυο γενιες νεότερο επεξεργαστη, 8 GB RAM αντι για 6 του 15 και ενα κουμπι στο πλάι που ρυθμιζεις λειτουργίες της κάμερας.
Η φωτογραφική δεν καταλαβα αν εχει καποια σοβαρη αναβάθμιση, αυτα που μου έλεγαν στο καταστημα (4πλάσια ανάλυση, λειτουργία προσομείωσης τηλεφακου) δεν τα "βλέπω" στα τεχνικα χαρακτηριστικά.

Τι κανουμε; :hmmm:

Θα σε βοηθήσει ο mkbhd

https://youtu.be/MRtg6A1f2Ko?si=Nf9V0vReko7qgejl

Αν είχες 15 θα σου έλεγα δεν αξίζει αλλά αφού δεν έχεις θα έλεγα να μπεις στο 16

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
manoliossss έγραψε:Με αυτή τη λογική βάζεις και 90€ ακόμα από το 15 pro και πας σε 16 pro…τόσο είναι η διαφορά τους αποφορολογημένα

Δεν έχει πέσει τώρα το 15 τώρα; Που βγήκε το 16?
Άβαταρ μέλους
By bebes
#873519 Πήρα τελικα το 15pro σε χρωμα "τιτανί"
Τυχαία ειδα οτι το πλαίσιο το δίνει στα 999€ (το istrom το εχει 120€ ακριβότερα), οπότε το παρήγγειλα απο'κει και θα πουλήσω το δικό μου αργότερα.
Θα παω το απόγευμα να το πάρω, ψαχνω τωρα θήκη τζαμακι :superman:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Χρήστος Λάππας έγραψε:Τα καινούργια AirPods pro 2 θα είναι ΚΑΙ ακουστικό βαρυκοίας (για ήπιες περιπτώσεις). Κουφάλογα όλου του κόσμου να ενωθούμε.

Εικόνα

Εικόνα

Βάση αυτού του αποτελέσματος, μου έβγαλε μήνυμα ότι το βοήθημα ακοής δεν θα δουλέψει σωστά για εμένα.

Ενδιαφέρουσα λειτουργία σε κάθε περίπτωση και υποψιάζομαι ότι θα μου φανεί χρήσιμη στο κοντινό μέλλον.

Για την ώρα, το μόνο που λείπει από τα AirPods για να κάνουν τα πάντα θα ήταν να λειτουργούν και ως ηλεκτρονικές ωτοασπίδες στο σκοπευτήριο.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#875091 Από τη μία λέει μικρή ως καθόλου απώλεια αλλά τα διαγράμματα μοιάζουν επιβαρυντικά. Εκτός αν η μεγάλη πτώση στις υψηλές συχνότητες, ιδιαίτερα για το αριστερό αυτό είναι οι προβλεπόμενες για την ηλικία οπότε δεν χρεώνονται σαν απώλεια.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Τα καινούργια AirPods pro 2 θα είναι ΚΑΙ ακουστικό βαρυκοίας (για ήπιες περιπτώσεις). Κουφάλογα όλου του κόσμου να ενωθούμε.

Εικόνα

Εικόνα

Βάση αυτού του αποτελέσματος, μου έβγαλε μήνυμα ότι το βοήθημα ακοής δεν θα δουλέψει σωστά για εμένα.

Ενδιαφέρουσα λειτουργία σε κάθε περίπτωση και υποψιάζομαι ότι θα μου φανεί χρήσιμη στο κοντινό μέλλον.

Για την ώρα, το μόνο που λείπει από τα AirPods για να κάνουν τα πάντα θα ήταν να λειτουργούν και ως ηλεκτρονικές ωτοασπίδες στο σκοπευτήριο.

Τραβα κανε ενα κανονικο ακουογραμμα 10 λεπτα διαρκει
Εγω εκανα την προηγουμενη βδομαδα
Εχω ενα dip στα 4k στα 40db στο δεξι και στα 45db στο αριστερο ,τιποτα σπουδαιο
Άβαταρ μέλους
By bebes
#875093 Οταν κάνεις ακουόγραμμα στον γιατρό, κάνε αμέσως μετα κι ενα με τα ακουστικά να συγκρίνεις τις καμπύλες και να δεις την εγκυρότητα τους.

Στα εντός θέματος τωρα:
Ενα μηνα μετά την αγορα του 15 pro, το οποίο αντικατέστησε το 11... δεν εχω κάτι να πω.
Ναι, εχει καλύτερης ανάλυσης οθόνης, η μπαταρία κραταει περισσότερο, η φωτογραφική είναι καλύτερη, (έκανα μια μεγαλη εκδρομή και έβγαλα καλύτερες φωτογραφίες, βγάζει πολύ καλυτερα macro φωτογραφίες πχ καποιες ασθένειες σε φυλλα που με ενδιαφέρει), και δεν εχω καποια ψιλολαγκαρίσματα που ειχε τελευταία το 11 (ισως ομως οφειλοταν και στην υπερπλήρωση του "σκληρού" του).
Με λίγα λόγια αισθάνομαι όπως αισθανόμουν όταν ειχα αγορασει το 11 καινούριο :s_yes
Τα μειονεκτήματα είναι οτι το αισθάνομαι πιο βαρύ στο χέρι και πρέπει να εχω το νου μου να το ακουμπάω ελαφρα σε σκληρες επιφανειες μιας και εχει πολυ γυαλί στις κάμερες.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bebes έγραψε:Οταν κάνεις ακουόγραμμα στον γιατρό, κάνε αμέσως μετα κι ενα με τα ακουστικά να συγκρίνεις τις καμπύλες και να δεις την εγκυρότητα τους.

Στα εντός θέματος τωρα:
Ενα μηνα μετά την αγορα του 15 pro, το οποίο αντικατέστησε το 11... δεν εχω κάτι να πω.
Ναι, εχει καλύτερης ανάλυσης οθόνης, η μπαταρία κραταει περισσότερο, η φωτογραφική είναι καλύτερη, (έκανα μια μεγαλη εκδρομή και έβγαλα καλύτερες φωτογραφίες, βγάζει πολύ καλυτερα macro φωτογραφίες πχ καποιες ασθένειες σε φυλλα που με ενδιαφέρει), και δεν εχω καποια ψιλολαγκαρίσματα που ειχε τελευταία το 11 (ισως ομως οφειλοταν και στην υπερπλήρωση του "σκληρού" του).
Με λίγα λόγια αισθάνομαι όπως αισθανόμουν όταν ειχα αγορασει το 11 καινούριο :s_yes
Τα μειονεκτήματα είναι οτι το αισθάνομαι πιο βαρύ στο χέρι και πρέπει να εχω το νου μου να το ακουμπάω ελαφρα σε σκληρες επιφανειες μιας και εχει πολυ γυαλί στις κάμερες.

Ωραιος
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Τραβα κανε ενα κανονικο ακουογραμμα 10 λεπτα διαρκει
Εγω εκανα την προηγουμενη βδομαδα
Εχω ενα dip στα 4k στα 40db στο δεξι και στα 45db στο αριστερο ,τιποτα σπουδαιο

Έκανα πριν 3 μήνες περίπου και το αποτέλεσμα ήταν ότι είμαι στα φυσιολογικά.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εικόνα

πανω κατω εκει ειμαι και εγω ειδικα στο ενα ....στο αλλο μου ριχνεις στα 4κ :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#875108 Οποιος μου στειλει pm θα του πω πικαντικο γκοσσιπ για την κολονοσκοπηση εκλεκτου μελους του φορουμ. :whistlink: