Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By glf
#874903 Όχι τόσο κάτω.
Στο Πίνδος, στη βόρεια είσοδο της Εγνατίας για Γρεβενά..
Πάνω στην παλιά ΕΟ Κοζάνης Γρεβενών.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#874925 Έχουν "κλειστεί" δέκα Tesla για τους σκοπούς γυρισμάτων της ταινίας :)

Δράμα: Ξεκινά γυρίσματα στα λατομεία Βώλακα παραγωγή του Netflix με Βενσάν Κασέλ, Κρις Έβανς, Άνια Τέιλορ-Τζόι και Σάλμα Χάγιεκ

Μαρκοβάγγο, γνωρίζεις κάτι παραπάνω;;
Άβαταρ μέλους
By Chris
Serf έγραψε:Μαρκοβάγγο, γνωρίζεις κάτι παραπάνω;;

Έχει προσληφθεί ως ποδομασέρ Σαλμά Χάγιεκ
Άβαταρ μέλους
By markvag
Serf έγραψε:Έχουν "κλειστεί" δέκα Tesla για τους σκοπούς γυρισμάτων της ταινίας :)

Δράμα: Ξεκινά γυρίσματα στα λατομεία Βώλακα παραγωγή του Netflix με Βενσάν Κασέλ, Κρις Έβανς, Άνια Τέιλορ-Τζόι και Σάλμα Χάγιεκ

Μαρκοβάγγο, γνωρίζεις κάτι παραπάνω;;

Πριν λίγο καιρό έψαχναν κομπάρσους...

Δυστυχώς δεν είναι σε δικό μας λατομείο για να "έχω μία δουλίτσα" αυτές τις μέρες στο λατομείο... :lol: :lol:

Ξέρω που μένουν όμως... :ninja: :shifty:

Chris έγραψε:
Serf έγραψε:Μαρκοβάγγο, γνωρίζεις κάτι παραπάνω;;

Έχει προσληφθεί ως ποδομασέρ Σαλμά Χάγιεκ

Δυστυχώς όχι... :x
Άβαταρ μέλους
By glf
#874959 Και γιατί θέλουν Tesla;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#874975 Δεν έχω ιδέα. Πάντως αν τα θέλουν για να κινούνται εντός του λατομείου, θα μαζεύουν τα κομμάτια τους... :lol: :lol:

Βέβαια, απ' ότι μαθαίνω ο μεταλλειολόγος και οι εργαζόμενοι εκεί έχουν ξεπατωθεί το τελευταίο διάστημα να φτιάχνουν δρόμους και να διαμορφώνουν τους χώρους του λατομείου γενικά (και να βελτιώνουν κάποιους χωματόδρομους εκτός του λατομείου), σύμφωνα με τις οδηγίες των υπευθύνων της ταινίας, οπότε υπάρχει μάλλον καλό ενδεχόμενο να δούμε σκηνές με Τέσλα να driftάρουν εντός του λατομείου... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#874976 Δεν παίζουν drift. Απλή μεταφορά τύπου ταξι-σοφέρ, δεδομένου ότι τα αυτοκίνητα είναι ιδιωτών. Η παραγωγή της ταινίας προσέφερε €300 για να δώσει κάποιος το αμάξι του.
Τελευταία επεξεργασία από Serf και 22 Οκτ 2024, 08:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By glf
#874988 300 τη μέρα; Ρε πάρτε το χαμπάρι, τα ηλεκτρικά είναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ lol

Σε άλλα νέα
"Πειραγμένες" οι αντλίες στο 27% των πρατηρίων καυσίμων.
Ουπς, λάθος topic :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#874993 Αντιγραφή από το facebook:

Αγαπητοί tesla owners, σας ενημερώνουμε πως για τις ανάγκες κινηματογραφικής ταινίας τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν στην Δράμα, θα χρειαστούμε 10 tesla οχήματα σε σκούρο χρώμα. Ημερομηνίες γυρισμάτων 22/10, 23/10 και 24/10. Δίδεται αμοιβή € 300,00 ανά ημέρα γυρίσματος.
Παρακαλώ στείλτε μήνυμα. Δημήτρης.

θα πρέπει να το φέρει ο οδηγός στο σημείο.Εκτος της αμοιβής παρέχεται διαμονή και διατροφή!
Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης θέλει να παίξει ως οδηγός του οχήματος θα πρέπει να του φορέσουν από το ενδυματολογικό ένα σακάκι ή ένα πουκάμισο για το επίσημο της ιστορίας.
Πρόκειται για ταινία Γαλλοαμερικανικης παραγωγής με διεθνή ονόματα και σεναριακά τα αυτοκίνητα φτάνουν και παρκάρουν σε ένα γκαλά όπου φέρνουν τους καλεσμένους.
Δεν υπάρχει δράση κίνησης.
Παίζουν παρκαρισμένα ή μόλις φτάνουν και παρκάρουν.
Ελπίζω να ήμουν περιγραφικός
Άβαταρ μέλους
By glf
#875001 Ε γμτ, θα πήγαινα. Δηλαδή τώρα με το Zoe δεν κάνουμε δουλειά;

Το βάζω και για σκηνές δράσης, no problem AT ALL :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Serf έγραψε:Δεν παίζουν drift. Απλή μεταφορά τύπου ταξι-σοφέρ, δεδομένου ότι τα αυτοκίνητα είναι ιδιωτών. Η παραγωγή της ταινίας προσέφερε €300 για να δώσει κάποιος το αμάξι του.

Κρίμα... :lol: :lol:

Πάντως στη Δράμα νομίζω πως κυκλοφορούν 2 μόνο model X, το ένα μαύρο. Τον ιδιοκτήτη του ενός (του μαύρου) τον ξέρω, δεν ξέρω αν το έδωσε (μάλλον όχι, γιατί δεν θα του λείψουν τα € 300 / μέρα :lol: )

glf έγραψε:Ε γμτ, θα πήγαινα. Δηλαδή τώρα με το Zoe δεν κάνουμε δουλειά;

Φέρ'το να το βάλουμε στο λατομείο για προπόνηση για WRC :lol: :lol: Κερνάμε κοψίδια. :eat:

Ελπίζω να μην το χρειάζεσαι και μετά βέβαια... :s_tongue :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
glf έγραψε: