Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
Geo f1 έγραψε:Αν σου κανει το μοντελο παρτο, βαλτο σε σκρουτζ , best price κλπ, δες ποιος σε βολευει και παρτο. :s_crazy

Να το κάνεις εσύ και να ποσταρεις το λινκ εδώ ρε γκεακο, πως την είδες? Βαριέμαι το eshop λεμε
Άβαταρ μέλους
By dimik
GTS έγραψε:Ενα φθηνο αλλα ποιοτικο ηλεκτρικο κατσαβιδι πολυεργαλεια που να βαζεις και βουρτσακια μεταλλικα (για σκουριες) η αλλα οπως αυτα που καθαριζεις μοκετες εχουμε κατι να προτεινουμε?

Τυπου Μπλακ εν Ντεκερ.

Αν έχεις δραπανοκατσάβιδο απλά αγοράζεις ανάλογα βουρτσάκια από temu με λίγα ευρώ και κάνεις τα πάντα.
Με το δραπανοκατσάβιδο από τα lidl έχω καθαρίσει από σχάρες ψησταριάς μέχρι καναπέδες και χαλιά.

https://www.temu.com/search_result.html ... hcegtgx5es
Άβαταρ μέλους
By GTS
dimik έγραψε:
GTS έγραψε:Ενα φθηνο αλλα ποιοτικο ηλεκτρικο κατσαβιδι πολυεργαλεια που να βαζεις και βουρτσακια μεταλλικα (για σκουριες) η αλλα οπως αυτα που καθαριζεις μοκετες εχουμε κατι να προτεινουμε?

Τυπου Μπλακ εν Ντεκερ.

Αν έχεις δραπανοκατσάβιδο απλά αγοράζεις ανάλογα βουρτσάκια από temu με λίγα ευρώ και κάνεις τα πάντα.
Με το δραπανοκατσάβιδο από τα lidl έχω καθαρίσει από σχάρες ψησταριάς μέχρι καναπέδες και χαλιά.

Ποιο μοντελο εχεις απο το Λιντλ? Πως παραγγελνεις απο τεμου? Εχει τελωνειο? Δεν θελω αν ειναι εκτος ΕΕ η αποθηκη τους.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#874642 Θελω να βαλω σιλικονη (η κατι αναλογο για σφραγγισμα) στον παγκο της κουζινας γιατι εχει ενα κενο με τα πλακακια. Την ιδια ομως θελω να βαλω εξωτερικα στο σπιτι να κλεισω ενα μικρο ανοιγμα στα αλουμηνια. Επισης την ιδια θελω να βαλω στο μπανιο σε κατι κενα που εχουν τα πλακακια απο φθορες.

Πηγα στο Λιροι και εχει διαφορες αλλες για το μπανιο, αλλες για κουζινα αλλες για μουχλα αλλες για εξωτερικα. Θελω μια να κανει ολες τις δουλειες.

Μηπως εχετε να προτεινετε κατι;
Άβαταρ μέλους
By dimik
GTS έγραψε:
dimik έγραψε:

Τυπου Μπλακ εν Ντεκερ.

Ποιο μοντελο εχεις απο το Λιντλ? Πως παραγγελνεις απο τεμου? Εχει τελωνειο? Δεν θελω αν ειναι εκτος ΕΕ η αποθηκη τους.
Έχω και τα 2 μοντέλα πράσινο και μαύρο.

Από Temu πολύ εύκολα δεν έχει τελωνείο έρχεται από Ευρώπη.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
dimik έγραψε:
GTS έγραψε:
dimik έγραψε:

Τυπου Μπλακ εν Ντεκερ.

Έχω και τα 2 μοντέλα πράσινο και μαύρο.

Από Temu πολύ εύκολα δεν έχει τελωνείο έρχεται από Ευρώπη.

< >

υπάρχει λινκ για τα μηχανηματα απο Λιντλ? Η παω στο μαγαζι και αγοραζω το φθηνοτερο?
Άβαταρ μέλους
By dimik
#874656 Μπαίνεις στο site και βλέπεις αν το έχει για πώληση αυτή την εβδομάδα στον εβδομαδιαίο κατάλογο. Μετά πας σε μαγαζί και το αγοράζεις.
Δεν χρειάζεσαι το μαύρο που είναι ακριβό με το πράσινο που κάνει γύρω στο 30ρι είσαι μια χαρά. Έρχεται χωρίς μπαταρία θες κάνα 10ρι έξτρα για την μπαταρία

Στα ίδια λεφτά παίζει να βρεις και παρόμοιο σε σκρουτζομαγαζο. Δεν ξέρω όμως μοντέλα κλπ

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
GTS έγραψε:Θελω να βαλω σιλικονη (η κατι αναλογο για σφραγγισμα) στον παγκο της κουζινας γιατι εχει ενα κενο με τα πλακακια. Την ιδια ομως θελω να βαλω εξωτερικα στο σπιτι να κλεισω ενα μικρο ανοιγμα στα αλουμηνια. Επισης την ιδια θελω να βαλω στο μπανιο σε κατι κενα που εχουν τα πλακακια απο φθορες.

Πηγα στο Λιροι και εχει διαφορες αλλες για το μπανιο, αλλες για κουζινα αλλες για μουχλα αλλες για εξωτερικα. Θελω μια να κανει ολες τις δουλειες.

Μηπως εχετε να προτεινετε κατι;

Μπάνιο και κουζίνα θα βάλεις ασυζητητί αδιάβροχη αντιμουχλική. Bison ή Dan Braven
https://www.skroutz.gr/c/2827/silikones ... hliki.html

Πρέπει να κάνω κι εγώ ένα φρεσκάρισμα σιλικόνης στην κουζίνα τώρα που το λες.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#875542 Eχω μια αποθηκη σε πολυκατοικια στο πισω μερος, με εισοδο στο οικοπεδο οχι απο τις εσωτερικες σκαλες. Το οικοπεδο εχει κλιση οποτε η αποθηκη ειναι στο ισογειο ουσιαστικα (αλλα ο δρομος ειναι σε ψηλοτερο σημειο). Για χρονια δεν ειχα καποιο προβλημα μονο σκονη. Επηδη λογω κοβιντ δεν πηγαινα συχνα τα τελευταια χρονια δεν την ανηγα συχνα και μπηκα εχτες και εχει πιασει ψυλλους ενω πριν για χρονια δεν ειχα θεμα. Μονο η ελλειψη αερισμου την εκανε να πιασει ψυλλους; Η σκονη ουτε καταλαβαινω απο που ερχεται αφου η πορτα ειναι κλειστη παραθυρο δεν υπαρχει. Τα περισσοτερα πραγματα ειναι καλυμενα με πλαστικα. Πως ξεφορτωνομαι τους ψυλλους;